PERUTTU - Itsensä johtaminen - ajanhallinta ja henkilökohtainen tehokkuus®

Kuulostaako tutulta: paljon tehtävää, mutta liian vähän aikaa, jotta kaiken ehtisi tekemään – kunnolla.


Aika ei ole muovailuvahaa, mutta se, miten sen käytämme ja mihin tekemisemme kohdistamme, on itsestämme kiinni. Jos aika koko ajan karkaa hallinnasta on syytä tarkastella nykyisiä toimintatapoja ja ennen kaikkea lähteä oppimaan uusia parempia tapoja tehdä työtä tehokkaammin.

Itsensä johtaminen – tehokas ajan hallinta -koulutuksessa autamme sinua Henkilökohtaisen Time Mastery® -profiilin avulla tunnistamaan nykyisen tapasi toimia, oppimaan uusia toimintatapoja ja johtamaan itseäsi paremmin. Muutos lähtee sinusta, joten osallistumalla koulutukseen saat konkreettisia keinoja muuttaa ja parantaa nykyistä toimintaasi sekä keskittyä oman työsi kannalta olennaisiin asioihin. Näin myös työstressi vähenee, työn laatu ja tulokset kasvavat.

Miksi osallistua koulutukseen:

  • Pääset tekemään henkilökohtaisen Time Mastery Profile® eli tehokkuus -profiilin, josta näet ajanhallintasi nykytilan. Tämä auttaa sinua tunnistamaan, millä tavoin olet tehokas ja millä tavoin taas et.
  • Koulutuksessa analaysoidaan jokaisen oma profiili (osaaminen kussakin tehokkuuden luokassa, osaamiskuilut, vahvistettavat tehokkuuden osa-alueet)
  • Saat konkreettiset askelmerkit oman ajan priorisoimiseen
  • Saat henkilökohtaisen toimintasuunnitelman (toiminta, prioriteetit, arviointi, tulokset, aikataulu)
  • Koulutuksessa laaditaan sinulle konkreettinen kehityssuunnitelma käytäntöön vietäväksi


Kenelle:
Koulutus sopii esimiehille, projektivastaaville, asiantuntijoille ja kaikille, jotka haluavat muutosta ajanhallintaan sekä saada käytännönläheisiä työkaluja oman työnsä ja itsensä johtamiseen.


Koulutukseen voit osallistuja valintasi mukaan joko saapumalla paikanpäälle tai etäyhteydellä.

Aikataulu:
Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.00 Koulutus alkaa
12.00 Lounas
14.00 Iltapäiväkahvit
16.00 Kiitos päivästä, koulutus päättyy


Koulutuksen ennakkotehtävä ja materiaalit:

  • Jokainen osallistuja vastaa noin viikkoa ennen koulutusta Henkilökohtainen Tehokkuus® profiilikyselyyn, josta muodostuu hänen henkilökohtainen tehokkuusprofiili. Valmentaja jakaa valmennuksessa jokaiselle oman tulostetun profiilin.
  • Osallistuja saa valmennuksessa työkirjan, jossa on kaikki päivän aikana käytävät harjoitukset ja pohdintatehtävät. Työkirjasta on erityinen hyöty myös valmennuksen jälkeen, kun lähdet viemään käytäntöön valmennuksessa läpikäytyjä asioita.


Hinta: Jäsenetuhinta 420 €, hinta 590 €. Hintoihin lisätään alv 24 %.
Maksuun sisältyy ohjelman mukainen luento, henkilökohtainen Tehokkuus® profiilikyselytyökirja ja tarjoilu.


Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu allaolevalla lomakkeella pe 4.9.2020 klo 16.00 mennessä. Ilmoittautumisen jälkeen osallistujille toimitetaan linkki henkilökohtaiseen Tehokkuus® profiilikyselyyn. 

Lisätietoja koulutuksesta:
Mikäli tarvitset lisätietoja, vaihtoehtoisen osallistumistavan tai ryhmätarjouksen, otathan yhteyttä:
Pia Naukkarinen, Keski-Suomen kauppakamari puh. 050 555 9915 tai pia.naukkarinen (ät) kskauppakamari.fi
 

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Mikäli sairastut tai sinulla on Covid-19 oireita, (kurkkukipua, yskää, nuhaa tai kuumetta) pyydämme sinua ottamaan yhteyttä, niin sovitaan sinun kannaltasi paras toimintamalli. Tilallesi voi tulla myös yrityksestäsi/organisaatiostasi toinen henkilö. ​​​​​​​​​​​​​​Ilmoita muutoksista puh. 0505559915 tai tilaisuudet@kskauppakamari.fi

 

Peruutusehdot:

  • Osallistumisen voi perua maksutta 4.9.2020 asti.  
  • Ilmoittautuminen on sitova 4.9.2020 jälkeen, koska linkki ajanhallinnan kyselyyn lähtee silloin osallistujalle ja kysely on lisenssi. Jos et pääse valmennukseen, sinulle toimitetaan Time Mastery Report® eli ajanhallinnan raportti, johon pääset netissä vastaamaan. Lisäksi saat työkirjan, joka on erinomainen valmennuksen jälkeen, kun lähdet toteuttamaan omaa itsensi johtamisen ja ajanhallinnan suunnitelmaa. 
  • Jos koulutukseen on useita ilmoittautuneita, jotka eivät pääse koulutuspäivänä paikalle, järjestetämme lyhyemmän itsensä johtamisen koulutuksen heille.
  • Jos henkilö jättää saapumatta paikalle, laskutamme koko osallistumismaksun.


Keski-Suomen kauppakamarin tietosuojaseloste

 


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!