Antti Määttä on Keski-Suomen kauppakamarin uusi puheenjohtaja

Keski-Suomen kauppakamarin syyskokous vahvisti 22.11.2019 hallituksen kokoonpanon vuodelle 2020. Keski-Suomen kauppakamarin uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja, kauppaneuvos Antti Määttä.

Antti Määttä on toiminut aiemmin Keski-Suomen kauppakamarin 2. varapuheenjohtajana. Puheenjohtajana Määttä kokee Kauppakamarin tärkeäksi rooliksi viedä Keski-Suomea ja Keski-Suomen elinkeinoelämää eteenpäin.

”Kauppakamarin puheenjohtajana haluan olla edesauttamassa sitä, että Keski-Suomi kuuluu kasvu-Suomeen. On tärkeää, että kauppakamari on aktiivisesti mukana yhteiskunnallisessa keskustelussa. Kauppakamari on merkittävä verkostoitumiskenttä, ja tärkeänä tehtävänä on edistää yhteistyötä esimerkiksi virkamiesten suuntaan sekä yritysten ja oppilaitosten välillä”, Antti Määttä sanoo.

Keski-Suomen kauppakamari täyttää vuosia 24.4.2020 ja on toiminut Keski-Suomen elinkeinoelämän edistäjänä 90 vuotta.

”Paras tapa kunnioittaa kauppakamarin 90-vuotista taivalta on keskittyä kauppakamarin perustehtäviin. Haluamme tarjota palveluita, jotka jäsenet kokevat omakseen. Puheenjohtajana haluan edistää, että kauppakamari koetaan tärkeäksi yhteisöksi ja että entistä useampi kokee tarvetta liittyä jäseneksi ja pysyä jäsenenä. Kuuntelemme jäsenistöä herkällä korvalla”, Määttä sanoo.

Varapuheenjohtajiksi valittiin Elonen Oy Leipomon toimitusjohtaja Jari Elonen, Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi ja Jyväskylän kaupunginjohtaja Timo Koivisto.

Muut Keski-Suomen kauppakamarin hallituksen jäsenet ovat:

Pasi Sorri, OP Keski-Suomi
Anssi Kuoppala, Midare Oy
Suvi Metsola, Export Maker Oy
Marko Huttunen, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY
Juha Järvi, KA-MU Oy
Markus Kallio, Varjolan Tilan Matkailu Oy
Mikko Markkanen, Crazy Town Oy
Läsnä- ja puheoikeudella:
Ari Piesala, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu
Marja Heinistö, ÄäneHub