Digi Open – rohkeiden yritysten mahdollisuus menestyä!

Onko yrityksessäsi kehkeytymässä timanttinen idea, joka kaipaisi digibuustauksen tyhjentääkseen pajatson? Vai kamppaileeko yrityksesi sellaisen digihaasteen kanssa, jonka ratkaisemalla liiketoiminta singahtaa uudelle kasvu-uralle? Hae mukaan Digi Open -kilpailuun!

Osallistu Digi Open -kilpailuun ja tuo ideasi tai haasteesi kauppakamariverkoston asiantuntijoiden pureskeltavaksi. Terästämme parhaiten perustellun ehdotuksen lentoon sparrauksen ja digitalisaation keinoin.

Miksi osallistua?

​​

• voittaja saa rahanarvoista sparrausta max yhden päivän ajan. Omien tarpeiden mukaan räätälöidystä sparrauksesta apua saa esimerkiksi
    • teknologiseen suunnitteluun
    • liiketoimintamallin kehittämiseen digitalisaation keinoin
    • digitaaliseen palvelumuotoiluun
    • tuotteistamiseen
    • digitaaliseen markkinointiin
  • kolme parhaiten menestynyttä yritystä pääsee JAMKin InnoFlashiin maaliskuussa 2020
  • voittaja ja kunniamaininnan saajat saavat näkyvyyttä Keski-Suomen kauppakamarin kanavissa
  • osallistuminen on täysin maksutonta.

Haku Digi Openiin on auki!

Täytä alla oleva lomake, niin olet mukana haussa. Hakijalle on hyödyksi, jos toteutuessaan idea tai haaste kasvattaisi liiketoimintaa tai olisi merkittävä ainakin Keski-Suomen mittakaavassa. Haku on auki 31.10.2019 saakka, joten toimi heti!

5 parasta kutsutaan erilliseen pitchaus-tilaisuuteen, jossa valitaan voittaja ja kunniamaininnan saajat.​​​​​​​

Löydetään yrityksellesi sopivat sparraajat! Sparraajana mm:

Pasi Korpela, Ecosystem Developer, IBM

Pasi Korpelalla on yli 30 vuoden kokemus IT-alalla eri tehtävistä. Korpela on toiminut pääasiassa isoissa yrityksissä, kuten Nokialla, Fujitsulla, Microsoftilla ja Oraclella sekä startup-yrittäjänä vuosina 2005-2010. Nykyisin Korpela toimii IBM:n Ecosystem Developerina.

Korpelan osaamisalueisiin kuuluu erityisesti teknologioiden hyödyntäminen. Osaamista Korpelalla on myös talouteen liittyvissä asioissa ja bisnesmallien kehittämisestä.

Joni Borgström, Pengon Oy:n perustaja

Joni Borgström on pitkän linjan yrittäjä. Borgström perusti Pengon Oy:n 12 vuotta sitten, ja on onnistunut kasvattamaan yrityksen yhden hengen yrityksestä 24 työllistäväksi tietojohtamisen asiantuntijataloksi. Yrityksen kasvussa myynti ja rautainen asiantuntijuus ovat olleet keskeisessä roolissa.

Borgströmin vahvuuksia ovat tietojohtaminen ja tiedon hyödyntäminen, mihin liittyy vahvaa teknistä osaamista. Borgströmillä on laajaa osaamista niin tuotteistamiseen kuin yrityksen kasvattamiseen.