Digi Open – kilpailu rohkeille yrityksille, jotka haluavat menestyä digitalisaation avulla

Vuoden 2018 Digi Open -kilpailu on käyty ja osallistuneille yrityksille on ilmoitettu jatkosta. Tiedotamme kilpailun tuloksista vielä Keski-Suomen kauppakamarin kanavissa. Vuonna 2019 kisataan jälleen digitalisaation parissa, joten pysy kuulolla!

Digi Open on uunituore kilpailu kaikille keskisuomalaisille pk-yrityksille, jotka kokevat tarvitsevansa konkreettista apua digitalisaation haasteissa. Kilpailun kolme parhaiten menestynyttä yritystä pääsee JAMKin Innovaatioviikolle, ja paras yritys palkitaan lisäksi asiantuntijatiimin räätälöidyllä digibuustauksella. Hae mukaan Digi Open -kilpailuun!
​​

Kilpailun ovat lanseeranneet Keski-Suomen kauppakamarin Digitalisaatio ja uusi liiketoiminta -valiokunta ja Finanssialan valiokunta, jotka haluavat haastaa paikallisia yrityksiä näkemään digitalisaation loputtomat mahdollisuudet. Valiokuntien asiantuntijoista koostuva raati valitsee kaikkien hakijoiden joukosta jatkoon kolme yritystä, jotka ovat perustelleet parhaiten digitalisaatioon liittyvät tarpeensa ja haasteensa.

Kilpailussa kolme parhaiten menestynyttä yritystä pääsee Jyväskylän ammattikorkeakoulun Innovaatioviikolle, jossa korkeakouluopiskelijat ratkaisevat yritysten ja organisaatioiden todellisia haasteita. Voittajayritys palkitaan koko päivän mittaisella digibuustauksella, jonka toteuttavat joko Protaconin tai Magister Solutionsin ICT-alan asiantuntijat. Molemmat jyväskyläläiset yritykset ovat saaneet aikaan vakuuttavaa jälkeä yritysten toimintojen digitalisoinnissa.

Digibuustauspalkinto räätälöidään voittajayrityksen tarpeiden mukaan. Käytännössä tämä voi tarkoittaa esimerkiksi digibuustausta palvelumuotoilun hengessä yhden päivän ajan. Palvelumuotoilu voi pitää sisällään esimerkiksi digitalisaatiokonsultointia, määrittelyä, konseptointia, asiakashaastattelujen tekemistä tai yhden päivän hackathonia, jossa tutkitaan ja toteutetaan jotain asiaa teknisestä näkökulmasta.

MITÄ

Digi Open on ilmainen kilpailu yrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa digitalisaation avulla ja ottaa uusista teknologioista parhaan mahdollisen hyödyn irti. Koska digitalisaatio laajenee ja kehittyy vauhdilla, sen mahdollisuuksiin kannattaa tarttua ennen kuin on liian myöhäistä.

KENELLE

Kilpailu on avoin kaikille keskisuomalaisille pk-yrityksille. Yrityksen tai organisaation henkilöstön toimialalla, koolla tai liikevaihdon suuruudella ei ole merkitystä.

MILLOIN

Kilpailun hakuaika on 11.9.–7.10. Viikolla 41 kolme parasta yritystä valitaan jatkoon, ja viikolla 43 yritysten edustajat käyvät esittelemässä digihaasteensa JAMKin Innovaatioviikon valmentajille. Tämän jälkeen yritykset jatkavat matkaansa JAMKin Innovaatioviikolle 29.10.–2.11 (vk 44). Lopulta voittajayritys pääsee Protaconin tai Magister Solutionsin asiantuntijatiimin osaavaan käsittelyyn.

MITEN

Yritys voi osallistua kilpailuun kuvailemalla kattavasti mutta ytimekkäästi omat digitalisaatioon liittyvät tarpeensa ja haasteensa. Konkreettiset esimerkit kertovat parhaiten, missä ongelmat kytevät. Asiantuntijaraati valitsee osallistujayrityksistä kolme parasta jatkoon ja edelleen voittajan. Ilmoittaudu mukaan alla olevan kuvakkeen kautta!

Älä anna yrityksesi polkea paikallaan,

vaan vaikutu digitalisaation huimista mahdollisuuksista.