Itsensä johtaminen
- Ajanhallinta ja Henkilökohtainen tehokkuus®

Itsensä johtaminen - Ajanhallinta ja Henkilökohtainen tehokkuus® -koulutus sopii jokaiselle, joka haluaa kalenterinsa hallintaan ja aikataulut balanssiin.

Aika: 19.1.2021 klo 8.45-16.00

Paikka: Jyväskylä, tarkka paikka vahvistetaan myöhemmin

Kenelle: Viennin avainhenkilöille, johdolle, aloitteleville ja kokeneemmille viennin parissa työskenteleville

Ilmoittautuminen: 5.1.2021 klo 16.00 mennessä

Kouluttaja: Kirsi Mäkinen

Haastaako oman työn organisointi, priorisointi, kalenterin hallinta? Ilmottaudu mukaan oppimaan, miten pääset eroon ajan- ja tehonsyöjistä ja olet oman toimintasi hallinnassa. Aikaa ei saa lisää, mutta sitä voi käyttää paremmin. Tehot ylös ja tuottavuus nousuun!​​​​​​​

Koulutuksen tavoitteet:

• Auttaa sinua johtamaan itseäsi paremmin tarkastelemalla toimintatapojasi ja tehokkuuttasi kriittisesti.
    • Tunnistamaan millä tavoin olet tehokas ja millä tavoin taas et.
    • Luoda uusia toimintatapoja, joiden avulla voit kehittää tehokkuuttasi ja parantaa elämänhallintaasi.
    • Konkreettiset askelmerkit oman ajan priorisoimiseen
    • Henkilökohtaisen kehitys/toimintasuunnitelman laatiminen (toiminta, prioriteetit, arviointi, tulokset, aikataulu)
    Itsensä johtaminen - Ajanhallinta ja Henkilökohtainen tehokkuus® -koulutus on loistava paikka sukeltaa itseensä ja pohtia myös ryhmätöiden kautta mahdollisuuksia kehittyä. Ja kuten aina, saat oivan paikan verkostoitua!

Koulutuksen ennakkotehtävä ja materiaalit:

• Jokainen osallistuja vastaa noin viikkoa ennen koulutusta Henkilökohtainen Tehokkuus® profiilikyselyyn, josta muodostuu hänen henkilökohtainen tehokkuusprofiili. Valmentaja jakaa valmennuksessa jokaiselle oman tulostetun profiilin.
    • Osallistuja saa valmennuksessa työkirjan, jossa on kaikki päivän aikana käytävät harjoitukset ja pohdintatehtävät. Työkirjasta on erityinen hyöty myös valmennuksen jälkeen, kun lähdet viemään käytäntöön valmennuksessa läpikäytyjä asioita.

Koulutussisältö

Koulutussisältö:

• Henkilökohtainen Tehokkuus -profiili®, josta näet tehokkuustasosi nykytilan
    • Oman profiilin analysointi (osaaminen kussakin tehokkuuden luokassa, osaamiskuilut, vahvistettavat tehokkuuden osa-alueet)
    • Konkreettiset askelmerkit oman ajan priorisoimiseen
    • Toimintasuunnitelman laatiminen (toiminta, prioriteetit, arviointi, tulokset, aikataulu)
    • Konkreettisen kehityssuunnitelman laadinta
    • Valmis suunnitelma käytäntöön vietäväksi

Päivän aikana koulutussisältöä pohditaan oman henkilökohtaisen profiilin kautta.

Päivään kuuluu keskustelua ja ryhmätyötä.

Tauotus tarpeen mukaan.

Otathan tämän koulutuksen hyödyksesi ja teet matkan itseesi!

Koulutuspäivän aikataulu:

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi suolaisen kera

9.00 Koulutus alkaa

12.00 Lounas

13.00 Koulutus jatkuu

n. 14.45 Iltapäiväkahvit

16.00 Koulutus päättyy

Pieniä taukoja pidetään ohjelmaan sopivissa kohdissa.

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 5.1.2021 klo 16.00.

Muistathan jatkuvan etumme: Ilmoita 5 - maksa 4!

Jäsenetuhinta 420 €, hinta 590 €. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Maksuun sisältyy ohjelman mukainen luento, henkilökohtainen Tehokkuus® profiilikysely, työkirja ja tarjoilu.

Kouluttaja:

​​​​​​​Toimitusjohtaja, johdon ja työyhteisöjen valmentaja, coach ja konsultti
    Dereco Oy

Kirsi on kokenut yritysten ja organisaatioiden kehittäjä ja muutosvalmentaja. Hän on innostava, motivoiva ja ratkaisukeskeinen vieden asiat määrätietoisesti maaliin.
    Sertifioitunut Business Coach (CBC) NLP Master Practitioner.
    Sertifioitunut DiSC-valmentaja: johtaminen ja esimiestyö, tiimitoiminta ja 5B - tiimin viisi toimintatasoa.

Itsensä johtaminen - Ajanhallinta ja Henkilökohtainen tehokkuus® -päivän kouluttaja Kirsi Mäkinen

​​​​​​​Lisätietoja koulutuksesta:

Mikäli tarvitset lisätietoja, vaihtoehtoisen osallistumistavan tai ryhmätarjouksen, otathan yhteyttä:
    Pia Naukkarinen, Keski-Suomen kauppakamari puh. 050 555 9915 tai pia.naukkarinen (ät) kskauppakamari.fi

Oikeudet muutoksiin:

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Mikäli olet estynyt tulemaan koulutukseen, tilallesi voi tulla yrityksestäsi/organisaatiostasi toinen henkilö. Muutoksista on hyvä ilmoittaa puh. 050 555 9915 tai tilaisuudet@kskauppakamari.fi

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua maksutta 14 arkipäivää ennen tilaisuutta. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista laskutamme puolet osallistumismaksusta.
    • Mikäli henkilö peruu osallistumisen vähintään 7 päivää ennen tilaisuutta laskutamme koko osallistumismaksun.

• Jos henkilö jättää saapumatta paikalle laskutamme koko osallistumismaksun.
    • Toisen henkilön voi ilmoittaa estyneen osallistujan tilalle​ ennen ennakkotehtävän suorittamista. Ennakkotehtävän palautuksen jälkeen osallistumista ei voi siirtää.
    • Muutoksista on hyvä ilmoittaa puh. 050 555 9915 tai tilaisuudet@kskauppakamari.fi