Lounge treffit: kaupanalan kansainvälistyminen

Millaisia tarinoita kaupanalan kansainvälistymiseen liittyy. Kaupan konseptin rakentaminen kansainvälisesti.

Kaupanalan toimijoiden tapaaminen, jossa kuullaan mielenkiintoisia kansainvälistymisen tarinoita kaupan asiantuntijoilta.

Tilaisuudessa omia kokemuksiaan jakamassa Onninen Express -ketjun johtaja Kimmo Huttunen. Kimmo on työskennellyt mm. Venäjällä ja Baltian maissa.

Tapaamme Karto Oy:n tiloissa ja pääsemme samalla tutustumaan myös heidän toimintaansa.

Tilaisuuden kieli on englanti.

Kauppakamari Loungen kaikilla syksyn 2018 treffeillä on kumppanina BusinessJKL, joka mahdollistaa, että tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille yrityksille avoimia. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Tule siis mukaan!

22.11.2018 08:30 - 11:00

Kauppakamari Loungen trefft tuovat kansainvälistä liiketoimintaa tekevien asiantuntijoiden verkoston ulottuvillesi.

KoulutuksetKansainvälistyminen

Karto Oy