Lounge treffit: Kaupanalan kansainvälistyminen

Millaisia tarinoita kaupanalan kansainvälistymiseen liittyy. Kaupan konseptin rakentaminen kansainvälisesti.

Kaupanalan toimijoiden tapaaminen, jossa kuullaan mielenkiintoisia tarinoita kaupan kansainvälistymisestä.

Tilaisuudessa omia kokemuksiaan on jakamassa Onninen Express -ketjun johtaja Kimmo Huttunen. Hän on työskennellyt eri kaupan ketjuissa mm. Venäjällä ja Latviassa maissa.

Tapaamme Karto Oy:n tiloissa ja pääsemme samalla tutustumaan myös heidän toimintaansa.

Tilaisuuden kieli on englanti.

Kauppakamari Loungen kaikilla syksyn 2018 treffeillä on kumppanina BusinessJKL, joka mahdollistaa, että tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille yrityksille avoimia. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

Tule siis mukaan!

22.11.2018 08:30 - 11:00

Kauppakamari Loungen trefft tuovat kansainvälistä liiketoimintaa tekevien asiantuntijoiden verkoston ulottuvillesi.

KoulutuksetKansainvälistyminen

Karto Oy
Kuormaajantie 17, 40350 Jyväskylä
<p>Kimmo Huttunen</p>