Mukana jo mahtava joukko menestystarinoita Keski-Suomesta ​

Mukana Kasvun maakunta -julkaisussa on jo upea joukko merkittäviä toimijoita, jotka ovat vaikuttaneet Keski-Suomen maiseman rakentumiseen ja vievät suomalaista osaamista ympäri maailmaa. Osaa yrityksistä on jo haastateltu, ja toimittajien näppäimistöistä on syntynyt hienoja yritystarinoita.

Jo nyt tarinoista nousee keskeisimmiksi teemoiksi Keski-Suomessa hyvin toimiva yhteistyöverkosto ja keskisuomalaisen laadun arvostus. On ollut ilo huomata, että yritysten toiminnasta huokuu välittäminen niin asiakkaita kuin ympäristöäkin kohtaan.

Tervetuloa Allaway, Arctic Machine, Hikinoro, Himos Lomat, Keskisuomalainen, Keski-Suomen liitto, Kilpailu- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU, Komas, Kuljetusliike Taipale, Nordea Pankki Järvi-Suomen alue, OP Keski-Suomi, Osuuskauppa Keskimaa, Pisla,Sleipner Finland, Teknologian tutkimuskeskus VTT, Valio, Valmet Technologies, Valtra, Äänekosken kaupunki sekä kehittämisyhtiötJämsek, Karstulanseutu, Keulink, SSYP Kehitys, Witas ja Ääneseudun Kehitys! On hienoa saada teidät mukaan!

Pitäisikö yrityksesi tarinan olla julkaisussa? Vielä ehtii: Kutsumme julkaisuun mukaan kasvavia ja kansainvälisiä tai kansainvälistyviä kärkitoimijoita kattavasti eri toimialoilta ja eri puolilta Keski-Suomea. Lähde rakentamaan kanssamme Keski-Suomen tarinaa! Lue lisää >>

Kuvia ja tunnelmia löydät Twitteristä, Facebookista ja Instagramista hästägillä #Kasvunmaakunta.