Viennin ajankohtaispäivä

Viennin ajankohtaispäivä on MUST-koulutus kaikille viennin parissa työskenteleville, sillä päivän aikana päivität tietosi tehokkaasti!

Aika: 27.1.2021 klo 8.45-16.00

Paikka: Jyväskylä, tarkka paikka vahvistetaan myöhemmin

Kenelle: Viennin avainhenkilöille, johdolle, aloitteleville ja kokeneemmille viennin parissa työskenteleville

Ilmoittautuminen: 12.1.2021 klo 16.00 mennessä

Kouluttaja: Marika Nummila

Ajankohtainen päivä kaikille viennin parissa työskenteleville! Käytännönläheisen päivän aikana käydään laajasti läpi vienti-ilmoittamista, kuulet mikä on muuttunut ja mihin varautua tulevaisuudessa. Koulutuspäivän aikana saat myös ajantasaisen tiedon EU:n solmimista vapaakauppasopimuksista ja Brexitin vaikutuksesta tullaukseen ja alkuperän todentamiseen.

Koulutus on suunnattu yritysten viennin avainhenkilöille, riippumatta siitä tehdäänkö tullaukset yrityksessä itse, vai teetetäänkö ne huolintaliikkeellä. Koulutus soveltuu erinomaisesti niin viennin parissa aloitteleville henkilöille, kuin myös kokeneemmille, jotka haluavat varmistaa osaamisensa.

Viennin ajankohtaispäivä 27.1.2021 on loistava paikka päivittää tiedot sekä verkostoitua!

Koulutuspäivän aikataulu:

8.45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi suolaisen kera

9.00 Koulutus alkaa

12.00 Lounas

13.00 Koulutus jatkuu

n. 14.45 Iltapäiväkahvit

16.00 Koulutus päättyy

Pieniä taukoja pidetään ohjelmaan sopivissa kohdissa.

Koulutussisältö

Tullinimike
Merkitys viennissä, nimikkeistö, sitova tariffitieto

Alkuperä
Alkuperäsäännöt ja -kriteerit
Alkuperän määrittäminen

Yleisimmät alkuperätodistukset
COO, EUR.1, A.TR, Tavarantoimittajan ilmoitus
Valtuutettu viejä, Rekisteröity viejä

Vienti-ilmoittaminen käytännössä
Viennin peruskäsitteet
Vienti-ilmoitus
Vähäarvoiset erät ja ilmaislähetykset

Poistumisen seuranta

Muutama sana toimituslausekkeista

AEO

Muuta ajankohtaista
Mm. Suomen Tullin UTU-hanke

Viennin ajankohtaispäivä päivittää sinut laaja-alaisesti viennin viime aikaisten muutosten osalta ja tarjoaa vankan tietopaketin ohella oivan verkostoitumismahdollisuuden!

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 12.1.2021 klo 16.00.

Muistathan jatkuvan etumme: Ilmoita 5 - maksa 4!

Jäsenetuhinta 360 €, hinta 480 €. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Hinta sisältää koulutusmateriaalin sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Viennin ajankohtaispäivän asiantuntija Marika Nummila

Kouluttajana toimii Marika Nummila, Samex Solutions Oy.

Marikalla on pitkä ja vankka ydinosaaminen viennin, tuonnin ja tullauksen parissa. Yli 800 henkilöä yli kolmestasadasta yrityksestä on osallistunut Marikan vetämiin koulutuksiin.

Marika saa erinomaista palautetta iloisesta, tehokkaasta ja asiakaslähtöisestä asiantuntijuudestaan.

​​​​​​​Lisätietoja koulutuksesta:

Mikäli tarvitset lisätietoja, vaihtoehtoisen osallistumistavan tai ryhmätarjouksen, otathan yhteyttä:
Pia Naukkarinen, Keski-Suomen kauppakamari puh. 050 555 9915 tai pia.naukkarinen (ät) kskauppakamari.fi

Oikeudet muutoksiin:

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Peruutusehdot:

• Osallistumisen voi perua maksutta 14 arkipäivää ennen tilaisuutta. Sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista laskutamme puolet osallistumismaksusta.
  • Mikäli henkilö peruu osallistumisen vähintään 2 arkipäivää ennen tilaisuutta, laskutamme koko osallistumismaksun.

• Jos henkilö jättää saapumatta paikalle, laskutamme koko osallistumismaksun.
  • Mikäli olet estynyt tulemaan koulutukseen, tilallesi voi tulla yrityksestäsi/organisaatiostasi toinen henkilö. Muutoksista on hyvä ilmoittaa puh. 050 555 9915 tai tilaisuudet@kskauppakamari.fi