Ammatillinen koulutus uudistuu - 10 askelta onnistumiseen

Kauppakamarien, EK:n, Suomen Yrittäjien ja OKM:n yhteinen valtakunnallinen kiertue Jyväskylässä.

Ammatillisen koulutuksen uudistus astui voimaan vuoden alussa. Se muun muassa mahdollistaa työpaikoilla tapahtuvan oppimisen lisäämisen. Kiertueen tarkoituksena on tarjota yrityksille tietoa ammatillisen koulutuksen uudistuksesta ja sen vaikutuksista yrityksiin sekä yritysten ja oppilaitosten väliseen yhteistyöhön.

Tilaisuuksien tavoite on tuoda esiin mahdollisuuksia ja välittää tietoa. Uudistuksen onnistuminen ja ammatillisen koulutuksen vetovoiman lisääminen on yritysten etu.

Jyväskylän tilaisuus järjestetään yhteistyössä Gradian kanssa ja tilaisuuden paikkana Priimus (Taulumäentie 45).

04.09.2018 08:30 - 10:30

10 askelta yritysten ja oppilaistosten yhteistyön onnistumiseen

KoulutuksetMaksuttomat tilaisuudet

Gradia