HHJ Puheenjohtaja-kurssi

Pk-yrityksen hallituksen puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajalla pitää olla kyky kehittää omaa ja hallituksen jäsenten hallitustyöskentelyn osaamista. Toimiva hallitus on osakeyhtiön voimavara ja suunnannäyttäjä. ​

Aika: tiistai 13.2.2018 klo 12.15-16.30 ja keskiviikko 14.2.2018 klo 8.30-14.30
Paikka: Ravintola Harmooni, Aapelisali, Hannikaisenkatu 39, Jyväskylä

Laajuus: Puheenjohtajakurssi kestää puolitoista päivää

Sisältö: Kurssilla luodaan perusta pk-yritysten hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle: hallituksen ydintehtävät ja tehokkuudet, yrityksen strategia sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmä, kokouksen johtaminen ja työjärjestys, liiketoiminnan kehittäminen ja toimitusjohtajan katsaus, hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteet sekä hallituksen puheenjohtajan tehtävät ja vastuut.

Kohderyhmä: Kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville.

Kirjallisuutta: Hallituksen puheenjohtajan opas – johda pk-yritys menestykseen: Antero Virtanen, Eero Ottila, Kai Miesmäki, Pertti Mäntylä (sis. hintaan)

Pohjatiedot: Kurssin osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.

Kurssin hinta: Kauppakamarin jäsenille 1200 € , normaalihinta 1650 €. Hintoihin lisätään alv 24 %.


Ilmoittautumisohjeet: Kirjaudu sisään tai rekisteröidy. Mikäli olet uusi käyttäjä, valitse rekisteröidy: Rekisteröitymisen jälkeen sinun on vielä kirjauduttava palvelujärjestelmään ja ilmoittauduttava haluamaasi tapahtumaan.

Lisätiedot: Leena Räisänen puh. 050 555 9915 tai leena.raisanen@kauppakamari.fi


LATAA PUHEENJOHTAJA KURSSIN ESITE>>

​​​​​​​​​​​​​​


KATSO VIDEOT, joissa Saarimäki Consulting Oy:n yrittäjäneuvos Kyösti Saarimäki ja Keski-Suomen liiton kehittämispäällikkö Veli-Pekka Päivänen kertovat ajatuksiaan HHJ Puheejohtaja -kurssista.


Kyösti Saarimäki, Saarimäki Consulting Oy

Veli-Pekka Päivänen, Keski-Suomen liitto