Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-kurssi, Jyväskylä 14.3.-16.4.2019

Hyvällä hallitustyöllä edistetään yritystoimintaa ja tuetaan pk-yritysten kasvua sekä luodaan uusia työpaikkoja ja säilytetään jo olemassa olevia. Yrityksen kasvu, kansainvälistyminen, uudistuminen, tuotteiden kaupallistaminen ja markkina-alueiden laajentaminen tarvitsevat tuekseen eri alojen kokeneita asiantuntijoita ja liiketoiminta-osaajia.

Keski-Suomen kauppakamari järjestää maaliskuussa suositun 34. Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ) -kurssikokonaisuuden. HHJ-kurssikokonaisuus soveltuu erinomaisesti hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Se sopii sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville ja auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin.
​​​​​​​

Kurssipäivät maalis-huhtikuussa 2019

  • to 14.3. klo 12.45-17.15 Jakso 1: Hyvä hallintotapa
  • ke 20.3. klo 12.45-17.15 Jakso 2: Hallituksen ja hallitustyön organisointi
  • ke 3.4. klo 12.45-17.15 Jakso 3: Strategiatyö
  • 10.4. Ryhmätyö
  • ti 16.4. klo 12.45-19.00 Jakso 4: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus


Laajuus: Kurssi koostuu neljästä puolen päivän jaksosta (à 4 h), joiden lisäksi on ryhmätyö (4–6 h) ja lukupaketti.

Sisältö: Kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpano, rooli, vastuut, riskienhallinta ja työskentelytavat (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät) erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja käytännönläheisesti yritysesimerkkien avulla.

Kirjallisuutta: Hyvä hallitustyö, Juhani Erma, Tommi Rasila, Olli V. Virtanen, kauppakamari yhteistyössä Hallitusammattilaiset ry:n kanssa (sis. hintaan) ja Listaamattomien yhtiöiden hallinnoinnin kehittäminen, Corporate Governance: Keskuskauppakamari (Liitteenä myös yllä olevassa kirjassa.)

Kurssin hinta: Normaalihinta 2200 € ja kauppakamarin jäseniltä 1450 € . Hintoihin lisätään alv 24 %. Osallistumismaksu laskutetaan ensimmäisen kurssijakson jälkeen.

Ilmoittautuminen viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta


​​​​​​​Lisätietoja kurssista: Anne Juvonen, koulutussihteeri, puh. 050-555 2320 tai anne.juvonen@kauppakamari.fi​​​​​​​

Perutusehdot
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.