Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-kurssi 28.8.-25.9.2018

Huom! Kurssi on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle, ja paikkojen vapautuessa olemme yhteydessä henkilökohtaisesti.

Hyvällä hallitustyöllä edistetään yritystoimintaa ja tuetaan pk-yritysten kasvua sekä luodaan uusia työpaikkoja ja säilytetään jo olemassa olevia. Yrityksen kasvu, kansainvälistyminen, uudistuminen, tuotteiden kaupallistaminen ja markkina-alueiden laajentaminen tarvitsevat tuekseen eri alojen kokeneita asiantuntijoita ja liiketoiminta-osaajia.

Keski-Suomen kauppakamari järjestää lokakuussa suositun 30. Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ) -kurssikokonaisuuden. HHJ-kurssikokonaisuus soveltuu erinomaisesti hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Se sopii sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville ja auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin. Katso HHJ-kurssin esittelyvideo tästä.

Kurssipäivät elo-syyskuussa 2018
ti 28.8. klo 12.45-17.15 Jakso 1: Hyvä hallintotapa
to 6.9. klo 12.45-17.15 Jakso 2: Hallituksen ja hallitustyön organisointi
pe 14.9. klo 8.45-13.30 Jakso 3: Strategiatyö (Huom. jakson poikkeava aikataulu)
ke 19.9. Ryhmätyö
ti 25.9. klo 12.45-19.00 Jakso 4: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus

Kurssipaikka: Innova 2, kokoustila Aalto, Piippukatu 11, Jyväskylä

Laajuus: Kurssi koostuu neljästä puolen päivän jaksosta (à 4 h), joiden lisäksi on ryhmätyö (4–6 h) ja lukupaketti.

Sisältö: Kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpano, rooli, vastuut, riskienhallinta ja työskentelytavat (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät) erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja käytännönläheisesti yritysesimerkkien avulla.

Kirjallisuutta: Hyvä hallitustyö, Juhani Erma, Tommi Rasila, Olli V. Virtanen, kauppakamari yhteistyössä Hallitusammattilaiset ry:n kanssa (sis. hintaan) ja Listaamattomien yhtiöiden hallinnoinnin kehittäminen, Corporate Governance: Keskuskauppakamari (Liitteenä myös yllä olevassa kirjassa.)

Kurssin hinta: Normaalihinta 2200 € ja kauppakamarin jäseniltä 1450 € . Hintoihin lisätään alv 24 %. Osallistumismaksu laskutetaan ensimmäisen kurssijakson jälkeen.

Ilmoittautuminen viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu HHJ-kurssille tästä

Lisätietoja kurssista: Leena Räisänen, koulutus- ja palvelupäällikkö, puh. 050-555 9915 tai leena.raisanen@kauppakamari.fi

Perutusehdot
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.