Hyväksytty Hallituksen Jäsen HHJ-kurssi, Jyväskylä

Hyvällä hallitustyöllä edistetään yritystoimintaa ja tuetaan pk-yritysten kasvua sekä luodaan uusia työpaikkoja ja säilytetään jo olemassa olevia. Yrityksen kasvu, kansainvälistyminen, uudistuminen, tuotteiden kaupallistaminen ja markkina-alueiden laajentaminen tarvitsevat tuekseen eri alojen kokeneita asiantuntijoita ja liiketoimintaosaajia. ​

Keski-Suomen kauppakamari järjestää lokakuussa suositun 29. Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ) -kurssikokonaisuuden.
HHJ-kurssikokonaisuus soveltuu erinomaisesti hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Se sopii sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville ja auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin. Katso HHJ-kurssin esittelyvideo.

Kurssipäivät syksyllä 2017
ti 31.10. klo 12.45-17.15 Jakso 1: Hyvä hallintotapa
ti 7.11. klo 12.45-17.15 Jakso 2: Hallituksen ja hallitustyön organisointi
ti 14.11. klo 12.45-17.15 Jakso 3: Strategiatyö
ti 21.11. Ryhmätyö
ti 28.11. klo 12.45-19.00 Jakso 4: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus


Laajuus: Kurssi koostuu neljästä puolen päivän jaksosta (à 4 h), joiden lisäksi on ryhmätyö (4–6 h) ja lukupaketti.


Sisältö: Kurssilla käsitellään hallituksen kokoonpano, rooli, vastuut, riskienhallinta ja työskentelytavat (raportointi, strategiatyö, palkitsemisjärjestelmät) erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta ja käytännönläheisesti yritysesimerkkien avulla.

Kirjallisuutta: Hyvä hallitustyö, Juhani Erma, Tommi Rasila, Olli V. Virtanen, kauppakamari yhteistyössä Hallitusammattilaiset ry:n kanssa (sis. hintaan) ja Listaamattomien yhtiöiden hallinnoinnin kehittäminen, Corporate Governance: Keskuskauppakamari (Liitteenä myös yllä olevassa kirjassa.)

Kurssin hinta: Normaalihinta 2200 € ja kauppakamarin jäseniltä 1450 € . Hintoihin lisätään alv 24 %. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ilmoittautuminen viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta osoitteessa: http://www.hhj.fi/

Lisätietoja kurssista: Leena Räisänen, koulutus- ja palvelupäällikkö, puh. 050-555 9915 tai leena.raisanen@kauppakamari.fi

ILMOITTATUTUMINEN KURSSILLE TÄSTÄ

Perutusehdot
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.