JYP Mestarimyyjä -valmennus
​​​​​​​

JYP Mestarimyyjä -valmennuksen aikana pureudumme myyntiin kokonaisvaltaisesti. Tutkailemme myyntiä myös psykologisesta näkökulmasta pintaa syvemmältä. Valmennuksen päätehtävänä on auttaa myyjää löytämään omat vahvuutensa / heikkoutensa ja kehittää vahvuuksia systemaattisesti oman pelikirjan avulla.jijkjkll

sxasixasoihj

Mestarimyyjä -valmennuksen treenien teemat ja aikataulu:


1. treeni: 28.9.2018 klo 11.00-16.00 + JYP- TPS kotiottelu VIP -vieraana

Minä myyjänä. Myyjän identiteetti ja työkalupakki

Valmentajat: JYP Hurrikaaniverkoston yrityscoach Mikael Hirvi ja myyntivalmentaja Petri Heinonen.

- Mikä on myyjän peruspeli ja osaaminen?
- Oman myynnin pelikentän Mallinnus
- Mitä ja miten toistet myyvät ja mitä heiltä voi oppia?


2. treeni: 5.11.2018 klo 11.00-16.00

Myynnin anatomia ja psykologia

Videolla JYP Hurrikaaniverkoston yrityscoach Mikael Hirvi kertoo JYP Mestarimyyjä -valmennuksesta. 

Valmentajat: LitM, JYPin valmennuksen psykologi Marko Malvela ja JYP Hurrikaaniverkoston yrityscoach Mikael Hirvi.

- Myyjän psyyke ja asiakkaan psyyke
- Itseluottamus tappiin
- Oma mestaruus ja palkitseminen
​​​​​​​

3. treeni:11.1.2019 klo 11.00-16.00 + JYP – JUKURIT kotiottelu VIP -vieraana

Myynnin haasteet ja mahdollisuudet. Myynnin klassiset emämokat ja mitä niistä pitäisi oppia?

Valmentajat: JYPin myyntijohtaja  Jari Lindström ja JYP Hurrikaaniverkoston yrityscoach Mikael Hirvi.

- Alussa korostuu osaaminen, sen jälkeen jaksaminen ja motivaatio. Eväät tälle polulle!
- Tuo mukana omat polttavat kysymyksesi


28.09.2018 11:00 - 16:00

JYP Mestarimyyjä -valmennuksen aikana pureudumme myyntiin kokonaisvaltaisesti. 

KoulutuksetMyynti

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

LähiTapiola Areena, Ravintola Hurrikaani
Rautpohjankatu 10, 40700 Jyväskylä

4. treeni: 28.2.2019 klo 11.00-16.00

Henkilökohtainen myynnin pelikirja

Valmentajat: JYPin uusi päävalmentaja Lauri Merikivi ja JYP Hurrikaaniverkoston yrityscoach Mikael Hirvi.

- Myyntitiimin menestys ja mahdollisuudet
- Oman pelikirjan ja prosessin kiteytys

​​​​​​​

Työskentely sisältää itsenäistä opiskelua, kirjallisuustehtäviä ja ryhmätöitä. Valmennuksen aikana käytetään myös virtuaalista oppimisympäristöä. Isossa roolissa valmennuksessa on osaamisen jakaminen ja myyjien vertaisverkoston rakentaminen Keski-Suomessa.

Koko valmennus:
1590 € + alv 24%
Kauppakamarin ja Hurrikaaniverkoston jäsenille etuhinta 1290 € + alv 24 %.

​​​​​​​Hinta s
isältää:

  • neljä puolen päivän koulutuspäivää, joista kaksi on syksyllä 2018 ja kaksi keväällä 2019. ​​​​​​​
  • lounaan ja iltapäiväkahvit jokaisella valmennus kerralla
  • 2 kotiottelutapahtumaa VIP-vieraana:
    28.9.2018 JYP - TPS ja
    11.1.2019 JYP-JUKURIT.


Valmennuksen paikka: LähiTapiola Areena, Jyväskylä

Aikataulu: Valmennuspäivä aloitetaan aina klo 11.00- 12.00 yhteisellä lounaalla Ravintola Hurrikaanissa. Valmennus klo 12.00-16.00. Iltapäiväkahvit.
Aikataulu pelipäivinä (28.9 & 11.1): Valmennuksen jälkeen mahdollisuus saunomiseen. Yhteinen VIP-ruokailu klo 17.30-18.30 ja ottelu alkaa klo 18.30->.

​​​​​​​

Valmennuksen asiantuntijat: ​​​​​​​
​​​​​​​

Lauri Merikivi, JYPin uusi päävalmentaja

JYPin A-nuoria viimeiset kaksi kautta valmentanut ja tänä keväänä U18 MM-kultaa voittanut Lauri Merikivi on JYPin uusi päävalmentaja kolmevuotisella sopimuksella. Päävalmentajakokemusta Merikivi on JYPin A-nuorten lisäksi kerryttänyt kahden kauden verran Mestiksessä Heinolan Peliitoissa, kolme kautta Kärppien B-nuorissa ja kolme kautta Kärppien naisten SM-sarjajoukkueessa. Merikivi on ollut mukana kolme kautta Suomen vuonna 2000 syntyneiden poikien maajoukkueen valmennuksessa. Kolmen pienen pojan isä on toiminut valmentajana 18-vuotiaasta lähtien, aloittaen valmentajauransa vuonna 2000. Juniorivalmentajaurallaan Merikivi on valittu kahdesti vuoden valmentajaksi; RoKissa kaudella 2005-2006 sekä Oulun Kärpissä vuonna 2011. Koulutustaustaltaan Merikivi on liikunnanohjaaja (AMK) ja hänellä on lopputyötä vaille oleva valmennuksen ylempi AMK –tutkinto. Lauri on sosiaalisesti taitava ja tunnetusti yhteistyökyvykäs.

​​​​​​​

Marko Malvela, LitM, uintivalmentaja, työnohjaaja. JYPin valmennuksen psykologinen tuki

Markolla Malvelalla on psykologiliiton myöntämä urheilun psyykkisen valmennuksen sertifikaatti. Hän on valmentanut neljätoista uimaria kansainvälisiin arvokilpailuihin ja yhteensä mitaleita on kertynyt 14 aikuisten EM- tasolta. Lisäksi hän on toiminut Suomen uintimaajoukkueen valmentajana lukuisissa kansainvälisissä uintikilpailuissa. Olympiavalmentajana hän on toiminut Sydneyssä, Ateenassa ja Lontoossa.
Päätyönään Malvela tekee työnohjauksia, psyykkistä valmennusta sekä koulutuksia yksilöille, yhteisöille ja yrityksille. Seuraavien kahden kauden ajan Marko toimii JYPin valmennuksen psykologisena tukena. Malvela työskentelee JYPissä sekä valmentajien että pelaajien kanssa.
​​​​​​​

Petri Heinonen, Yritysvalmentaja

Petri tuo ohjelmaan yli 15 vuoden kokemuksen myyjien- ja myyntijohtajien valmennuksesta. Hän on myös itse toiminut myyntijohtajana kasvuorganisaatiosta ja tehnyt myyntiä kuluttajapuolella, B2B sekä koulutusalalla. Hän on erinomainen myyjien haastekentän ja mielenmaiseman ymmärryksessä. Petrin vahvuus on tarinat oikeasta elämästä ja ymmärrettävä puhe. Petri ei siis tussuttele konsulttijargoneilla!
​​​​​​​

Mikael "Mimmu" Hirvi, JYP Hurrikaaniverkoston yrityscoach

Mikael Hirvi on pitkän linjan tiimi- ja yritysvalmentaja. Hirvi on valmentanut yli 1000 yrittäjää ja johtajaa valmennusohjelmissa niin kotimaassa kuin ulkomailla pienistä yrityksistä globaaleihin organisaatioihin. Hirvi on valmentanut viimeisen kymmenen vuoden aikana useita myynti tiimejä ja -johtajia myynnin eri areenoilla. Uusien taitojen ja toimintakulttuurin luomisesta on tullut paljon tarinoita, joita valmennuksessa myös jaetaan. Mimmun rooli on vastata valmennuksen kokonaisuudesta ja auttaa osallistujia saamaan hyötyjä omaan arkeen, sekä saamaan vierailevista asiantuntijoista paras irti. Kuten edellisenä vuotena, unohda kalvosulkeiset ja tervetuloa treenaamaan!
​​​​​​​

JYPin myyntijohtaja Jari Lindström

Jari Lindström on toiminut 18 vuotta mainos-, myynti- ja media-alalla. Hän on toiminut radiossa juontajana, tuottajana tai toimittajana, mm. Radio Jyväskylässä ja Radio Cityssä. Lindström on suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon ja on koulutukseltaan tuottaja. Hänellä on 14 vuoden yrittäjäkokemus mm. tapahtumatuottamisesta ja mainostoimiston johtamisesta. Viimeiset kymmenen vuotta hän on ollut jääkiekkoseura JYP:n palveluksessa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Lindström päivittää myös parhaillaan osaamistaan MBA-opinnoilla ja kokeekin yrittäjyyteen liittyvät asiat omikseen. Lindströmille yrittäjyys on “ismi”: ajatusmalli ja elämäntyyli, jossa yrittäjiä sitoo yhteen energisyys, myönteisyys ja rohkeus mennä erilaisten rajojen yli.

Lisätietoja valmennuksesta: Merja Honkanen, merja.honkanen@kskauppakamari.fi, puh. 050 439 3005

Osallistumisen peruutusehdot