Kahvikiihdytys: Hyvä rekrytointi - Kuinka tunnistaa innostus ja luoda positiivia mielikuvia

Kuinka luoda itsestään positiivinen mielikuva ja tuoda esille innostus rekrytointivaiheessa?
Miten organisaatiot voivat tunnistaa huippuosaajat hakijoiden joukosta?
Syyskuun kahvikiihdytyksessä syvennytään mielikuvien luontiin ja imagon rakentamiseen.

Kenelle:
Tilaisuus on tarkoitettu työnhakijoille ja yrityksille, joilla on tarve saada omaan organisaatioon uusia osaajia ja tekijöitä.

Aikataulu:

​​​​​​​8.00–8.30 Aamukahvi
8.30–10.30 Asiantuntija-alustuksia aiheesta ja yhteistä keskustelua.

Tapahtuma on maksuton, joten tule mukaan oppimaan ja verkostoitunaan.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 18.9.2018 oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta! Ilmoittautumalla varmistat itsellesi kahvin/teen ja pientä purtavaa.

​​​​​​​​​​​​​​

21.09.2018 08:00 - 10:30

Kahvikiihdytyksessä syvennytään mielikuvien luontiin ja imagon rakentamiseen rekrytointi tilanteissa.

KoulutuksetMaksuttomat tilaisuudet

Jyväskylän Yritystehdas – CoCampus 2. krs,
Sepänkatu 4, 40100 Jyväskylä ​​​​​​​

Kahvikiihdytykset järjestää Jyväskylän Yritystehdas (CoCampus) yhteistyössä Jyväskylän Nuorkauppakamarin, Keski-Suomen kauppakamarin, Keski-Suomen Yrittäjien ja Strategikubin kanssa.