Kauppakamariaamu -
​​​​​​​”Brändin ylläpidon haasteet muuttuvassa maailmassa”

Tule starttaamaan aamu innostavalla verkostoitumistilaisuudella ja teemalla tuotantolähtöisyydestä asiakaspalveluun.

Haluamme toivottaa Teidät jäsenyrityksemme tervetulleeksi Streamlog Oy:n kanssa yhteistyössä toteutettavaan Kauppakamariaamuun tiistaina 13.3.2018 klo 8.30-10.30.

Tilaisuuden teemana on Brändin ylläpidon haasteet muuttuvassa maailmassa. Miten markkinointi ja asiakaspalvelussa käytettävien tuotteiden hankinta, varastointi ja logistiikka palveluna jättää lisää aikaa asiakkaan ydinliiketoiminnalle ja vahvistaa sitä tiedolla sekä hyödyntää olemassa olevia resursseja niin viisaasti, vastuullisesti ja tehokkaasti, että saa siitä kilpailuetua.

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoitautumisen.

Tilaisuuden paikka varmistuu lähempänä.

Tervetuloa!

13.03.2018 08:30 - 10:30

Tule starttaamaan päivä teemalla brändin ylläpidon haasteet muuttuvassa maailmassa.

Maksuttomat tilaisuudet

Paikka varmistuu lähempänä