Morning training club
​​

Businesta treenin ohessa - siinä vahvin työhyvinvoinnin trendi. Tule mukaan Kauppakamarin kumppanijohtajille tarkoitettuun tehokkaaseen ja energisoivaan aamutreeniin.

TREENIT TORSTAISIN KLO 7.30

Tervetuloa valmennusryhmäämme!

Tule toteamaan kuinka aamutreenaaminen tuo energiaa päivään. Treenit ovat tutkitusti energisoivia harjoituksia ja lisäävät aineenvaihduntaa: teemme lihaskestävyystreeniä, joka sopii erinomaisesti aamun treeniksi. Nivelten avaus rauhassa ja liikkuvuusharjoitukset kuuluvat jokaisen treenin ohjelmaan. Treeneistä vastaa Iwello Oy.

17.05.2018 07:30 - 20.06.2018 10:00

Herättely

Lutakko
Lutakonaukio 7

Ohjelma:

1. Treenit klo 7.30-8.30 (Lutakossa)

2. Suihku- ja saunamahdollisuus klo 8.30-9.00

3. Raikas businessaamiainen ja verkostoitumista klo 8.30-10 .

TREENIPÄIVÄT

Torstaisin: 17.5., 24.5., 31.5., 7.6., 14.6. ja 20.6. (ke)

Hinta: 265 e / hlö (alv 0%) (aamutreeniin ei voi käyttää koulutusseteleitä tai muita kauppakamarin alennuksia)

Hintaan kuuluu Energinen kesäkunto:

- 6 kertaa tehokkaat ja energisoivat aamutreenit (kehonpainoharjoittelua, lihaskestävyysharjoittelua, liikkuvuutta ja voimaa)

- ravitsemusohjeet kesäkuntoon

- kunto-ohjelma 7 viikon ajalle (treeniohjelmarunko)

sekä aamusauna ja raikas aamiainen Solo Sokos Hotel Paviljongissa