Lounge treenit: Myynnin sopimukset ja neuvottelutaktiikat
​​​​​​​

Koulutus soveltyy myynnin ja ostojen asiantuntijoille ja pk-yrityksen johdolle. Koulutus on rakennettu erityisesti silmällä pitäen kansainvälistä liiketoimintaa, mutta soveltuu myös kotimaassa liiketoimintaa harjoittavalle yritykselle.

Koulutuksessa käydään läpi sopimusten syntymiseen liittyviä perusperiaatteita, myynnin sopimuksia (NDA:t, jakelusopimukset, toimitussopimukset jne) ja perehdytetään neuvottelutaktiikoihin.

Aikataulu
9.00 ilmoittautuminen ja aamukahvi
9.30 Myynnin sopimukset
11.30 lounas
12.30 Neuvottelutaktiikat
14.00 koulutus päättyy

Asiantuntija: Paula Saarenpää, Managing Partner, Smartius Oy
Liikejuridiikan palveluita tarjoavan Smartius Oy:n toimitusjohtaja. Paula on työskennellyt liikejuridiikan tehtävissä yli 20 vuotta. Pk-yritysten tukeminen kansainvälistymisen strategian valinnassa ja implementoinnissa, liiketoimintamallien suunnittelussa ja liiketoiminnassa tarvittavien sopimusten laadinnassa ovat Paulan vahvuusaluetta. Lukuisat neuvottelut länsimaissa ja kehittyvillä markkinoilla ovat tehneet hänestä tinkimättömän neuvottelijan kv–kentillä. Kauppakamarin kasvu- ja kansainvälistymisvaliokunnan puheenjohtaja, jossa valiokunnan kanssa pyrkii edistämään keskisuomalaisten yritysten kansainvälistymistä.

08.05.2018 09:00 - 14:00

Koulutuksessa käydään läpi sopimusten syntymiseen liittyviä perusperiaatteita, myynnin sopimuksia (mm. NDA:t, jakelusopimukset, toimitussopimukset) ja perehdytetään neuvottelutaktiikoihin. 

Kansainvälistyminen

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

Cumulus Resort Laajavuori
Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä

<p>Paula Saarenpää<br></p>

Paula Saarenpää

<p>Kauppakamari Lounge tarjoaa apua kansainvälistymisen kysymyksiin<br></p>

Kauppakamari Lounge tarjoaa apua kansainvälistymisen kysymyksiin

Koulutus on osa Kauppakamari Loungen toimintaa.

Koulutus on maksuton Loungen jäsenille.

Kauppakamari Lounge -palvelulla kansainvälinen osaaminen jaetaan kaikkien yritysten käyttöön Keski-Suomessa. Kauppakamari Loungen jäsenenä saat koulutukset, tapaamiset, kontakteja, neuvontaa ja ajankohtaista tietoa kansainvälistymisestä yhdellä jäsenmaksulla. Liity kansainvälistymisen verkostoon nyt!

Lue lisää ja liity mukaan Kauppakamari Loungeen