Sisäinen laskenta 2: Sisäisen laskennan toteutus
​​​​​​​(Huom. uusi ajankohta on 24.5.2018)

Laskentaa 2: Sisäisen laskennan toteutus -koulutuksen tavoitteena on antaa tarvittava ymmärrys sisäisen laskennan käyttöönotosta yritykseen, eväät tietojen määrittelyyn ja mallien rakentamiseen. Auttaa löytämään oman liiketoiminnan kannalta mitattavat asiat ja rakentamaan yrityksen numerot tukemaan päätöksentekoa, ohjaamista ja henkilöstön itseohjautumista. ​​​​​​​​​​​​​​

Kenelle: Johto, esimiehet, talouspäälliköt, controllerit, kirjanpitäjät sekä kaikki, jotka ovat kiinnostuneita toimintojen mittaamisesta ja kehittämisestä.

Johto ja henkilöstö tarvitsevat yrityksen toimintaa tukevaa seurantaa ja tavoitteet tuottaakseen parhaan mahdollisen tuloksen. Yrityksen eri toimintoja voidaan mitata raha ja ei-rahamääräisinä numeroina ja asettaa henkilökohtaisempia tavoitteita. Kerrottaessa henkilöstölle tulosinfoissa pelkästään yrityksen kokonaistulos, keskustelu ohjautuu helposti väärälle uralle. Tehtäessä hyvää tulosta pyydetään palkankorotuksia. Huonommassa suhdanteessa pelätään potkuja. Näistä on mahdollista päästä eroon ja samalla yrityksen tulosta ja tehokkuuksia saadaan paremmaksi keskittymällä sisäisestä laskennasta saatavaan tietoon.

Käytännönläheisen Sisäisen laskennan toteutus -koulutuksen tavoitteena on antaa tarvittava ymmärrys sisäisen laskennan käyttöönotosta yritykseen, eväät tietojen määrittelyyn ja mallien rakentamiseen. Auttaa löytämään oman liiketoiminnan kannalta mitattavat asiat ja rakentamaan yrityksen numerot tukemaan päätöksentekoa, ohjaamista ja henkilöstön itseohjau-tumista.

24.05.2018 08:30 - 16:00

Laskentaa 2: Sisäisen laskennan toteutus -koulutuksen tavoitteena on antaa tarvittava ymmärrys sisäisen laskennan käyttöönotosta yritykseen, eväät tietojen määrittelyyn ja mallien rakentamiseen. Koulutuspaikka on Scandic City Jyväskylä (ent. Cumulus City Jyväskylä)

Talous

Scandic Jyväskylä City, (ent. Cumulus City)
Väinönkatu 3, 40100 Jyväskylä

Sisältö

• Miten kokonaistuloksesta ja yrityksen toiminnoista jalostetaan yrityksen tulosta parantavaa tietoa?
  • Mitä tiedolla tehdään?
  • Miten asetetaan tavoitteet?
  • Miten seurataan toimintojen tehokkuutta?
  • Miten tietoa käytännössä tuotetaan?
  • Mitä henkilöstöresursseja tarvitaan?
  • Mitä työkaluja tarvitaan?

Kouluttaja

KTM Sanna Järviaho, Ideconista. Sannalla on kahdenkymmenen vuoden käytännön kokemus yritysten taloushallinnosta, tilaus- ja toimitusprosesseista sekä laadusta. Hän on työskennellyt talouspäällikkönä, business controllerina sekä johtanut tilaus-, toimitus- ja laatuprosessia.

Hän on myös kuulunut useisiin johto- ja ohjausryhmiin. Sanna osaa avata taloushallinnon eri osa-alueiden, lukujen ja raporttien sisältöä käytännönläheisesti, ymmärrettävästi ja liiketoimintalähtöisesti.

​​​​​​​Hinta
24.5. Sisäinen laskenta 2 -koulutus kauppakamarin jäsenet 330 €, muut 430 €.
27.3. Sisäinen laskenta 1 -koulutus kauppakamarin jäsenet 260 €, muut 360 €.
Pakettihinta: Sisäinen laskenta 27.3. ja 24.5. kauppakamarin jäsenet 500 €, muut 600 €.
Hintoihin lisätään alv 24 %.

Valitse ilmoittautuessasi osallistutko molempiin vai vain yhteen päivään.