Jäsenet kertovat

Kuva: Pexels

Uusi jäsen CO2Esto: Vastuullisuudesta uutta liiketoimintaa

Vastuullisuus on nyt valtava trendi. Jyväskyläläinen yritys CO2Esto auttaa yrityksiä ja organisaatioita pienentämään omaa hiilijalanjälkeään.

Lue lisää


HT Laser ja Elekmerk valmistivat päättäjille lahjoitetut 3D-metallitulostetut ilmastokynät

Helsingin Sanomat lahjoitti syyskuussa eduskunnalle ja G20-maiden johtajille “ilmastokynät”, joiden tarkoitus on pitää ilmastonmuutos mukana jokaista päätöstä allekirjoittaessa.

Lue lisääMyyntipäällikkö Juha Rauhala. (kuva: Viivi Sakkara)

Jäsenesittelyssä DNA:
Ketterät ja nopeat palvelut ovat DNA:n valttikortti

Runsaasti erilaisia digitaalisia palveluita tarjoava DNA on Suomen kärkikastia niin nopeiden yhteyksien, pilvipalveluiden kuin tietoturvaratkaisujen saralla. DNA on saanut meriittejä myös työpaikkana, kun se nappasi ykkössijan Great Place To Work -tutkimuksessa Suomessa.

Lue lisää


Qatarin koulussa lapset opiskelevat suomalaisen koulutusjärjestelmän mukaan. Kuva: Katja Vuori.

Koulutusviennin mallimaalla riittää kysyntää ulkomailla

Suomi tunnetaan maailmalla korkealaatuisesta koulutusjärjestelmästään. Koulutusviennistä onkin kasvanut muutamassa vuodessa merkittävää kansainvälistä bisnestä. Jyväskylästä ponnistava EduCluster Finland tekee pioneerityötä viedessään suomalaista koulua eri puolille maailmaa.

Lue lisää


PS-kustannuksen toimitusjohtaja Henna Santalahti ja markkinointipäällikkö Anne Luoma-aho uskovat, että ihmiset tarttuvat painettuihin kirjoihin myös tulevaisuudessa.

Kirjan matka ideasta valmiiksi teokseksi –
​​​​​​​PS-kustannuksella tiedetään, miten tieto ja lukija saadaan kohtaamaan

Nykypäivän digitaalisen yltäkylläisyyden maailmassa käsin kosketeltavasta kirjasta on tullut jotain, joka saa ihmisen todella pysähtymään ja ajattelemaan. Jyväskyläläinen PS-kustannus on tietokirjoihin erikoistunut kustantamo, joka luottaa laadukkaan kirjallisuuden voimaan.

Lue lisää


Tikka Spikesin tuotekehityksessä työskentelee useita alan ammattilaisia.

Liikenneturvallisuuden edelläkävijä luottaa laatuun – 60 vuotta rengasnastoja Tikkakoskelta maailmalle

Harva arvaa, että rengasnasta on täysin suomalainen keksintö. Vielä harvempi tietää, että Tikkakosken perukoilla sijaitseva Tikka Spikes on maailman ensimmäinen teollinen nastanvalmistaja. Vahvaan tuotekehitykseen, testaukseen ja valmistusprosessiin luottava yritys on ponnistanut 60 vuoden aikana maailman viiden suurimman nastanvalmistajan kärkikastiin.

Lue lisää


Paytrailin toimitusjohtaja Markus Laurio uskoo, että verkkokaupan avulla yritys voi tavoitella aivan uudenlaista kasvua kansainvälisillä markkinoilla. Kuva: Pasi Hakala.

Verkkokaupasta kansainvälisen kasvun moottori

Ihmisten ostoskäyttäytyminen on muuttunut merkittävästi viime vuosien aikana. Niin Suomessa kuin ulkomailla yhä useampi hankkii erilaisia tuotteita ja palveluita säännöllisesti verkosta. Vaikka kivijalkaliikkeet pitävät edelleen pintansa, verkkokaupasta on tullut nykypäivän markkinapaikka, jossa tehdään kauppaa yötä päivää.

Lue lisää


Työyhteisön hyvinvointi on Probis Solutionsille kaikki kaikessa. Viime vuoden keväällä työporukka virkistäytyi ja haki uutta inspiraatiota Rooman lämmöstä. Kuva: Heikki Kynsijärvi.

Ohjelmistotalo Probis Solutionsilla työntekijä on aina ykkönen – ”Jos joku meillä haukkuu, se on toimistokoira Risto”

Jyväskyläläisillä ICT-alan yrityksillä on tällä hetkellä rutkasti kasvupotentiaalia. Positiivinen trendi näkyy myös Probis Solutionsilla, joka toteuttaa ohjelmistojen rakennusurakointia vaativiin tarpeisiin. Koska yritys haluaa pitää hyvistä osaajistaan kiinni, se panostaa vahvasti työhyvinvointiin. Henkilöstö laitetaan aina ykkössijalle.

Lue lisää


Jyväskylän Minimani sijaitsee otollisella paikalla Kankaan alueen kupeessa.

Ei mikä tahansa marketti vaan kaiken kansan Minimani

Ruokakaupassa käynti on usein arjen kiireessä välttämätön suoritus. Vähittäiskauppaketju Minimani luottaa kuitenkin siihen, että marketissa asiointi voi myös olla helppoa, nopeaa − ja ennen kaikkea mukavaa. Menestyvän kauppaketjun salaisuus piileekin laajassa kotimaisessa tuotevalikoimassa, edullisissa hinnoissa ja lämminhenkisessä asiakaspalvelussa.

Lue lisää


TitiTyyn kivijalkaliike sijaitsee Jyväskylässä Toivolan Vanhan Pihan tunnelmallisessa miljöössä. Kuva: Jonna Hietala.

Intohimo lankoihin avasi TitiTyyn verkkokaupalle ovet globaaleille kuluttajamarkkinoille

Mitä herkullisimmissa väreissä hehkuvat lankakerät toivottavat vierailijan tervetulleeksi jyväskyläläiseen TitiTyy-lankakauppaan. Toivolan Vanhalla Pihalla sijaitseva kivijalkaliike toimii yrityksen sympaattisena kotipesänä, mutta suositun verkkokaupan kautta langat matkaavat ympäri maailman intohimoisten neulojien hyppysiin.

Lue lisää


Keuruulta saa nyt myös 3D-metallitulosteita. Suomen tehokkaimman jauhepetimenetelmällä toimivan metallitulostimen edessä HT Laserin varatoimitusjohtaja Markus Lehti (oik.) ja koneistaja Decho Chakarov. Kuva: Hanna Palosaari, Pelismo Oy.

Rohkeus ja avoimuus valttikortteja ulkomaalaisten osaajien rekrytoinnissa

Pula osaavasta työvoimasta on piinannut Suomea viime vuodet. Vitsaukseksi asti kehkeytynyt tilanne on näkynyt myös monessa keskisuomalaisessa yrityksessä. Metalliteollisuuden järjestelmätoimittaja HT Laser on selättänyt kasvun esteet rekrytoimalla osaajia myös ulkomailta, ja nyt esimerkiksi yrityksen Keuruun tehtaasta on muodostunut monikielinen ja rikas työyhteisö.

Lue lisää


Caffitellan yrittäjät Hannu Liiri ja Minna Liiri toivottavat kaikki tervetulleiksi viihtymään yrityksen kahviloissa.

Caffitella leipoo herkkuhetket arkeen ja juhlaan

Kahvila-konditoria Caffitella on tuttu paikka lähes jokaiselle keskisuomalaiselle kahvittelijalle ja lounasruokailijalle. Koska herkkusuut ovat tykästyneet yrityksen maukkaisiin tuotteisiin ja iloiseen palveluun, Vaajakoskella perustettu yritys on kymmenen vuoden aikana laajentunut kaikkiaan kymmenen kahvilan, leipomomyymälän ja keskuskeittiön käsittäväksi kahvila-konditoriaketjuksi.

Lue lisää


Tuotekehitystiimin asiantuntija Arto Salminen ja viestintäpäällikkö Emmi Berlin tutkivat Spinnovan valmistamaa kuitua, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan luonnonmukaista tekstiilikuitua, kuten villaa. Kuva: Markus Sommers.

Vihreästä kullasta ainutlaatuinen ratkaisu kestävään tekstiiliteollisuuteen

Ilmastonmuutos ja sen aiheuttamat negatiiviset sivuvaikutukset näkyvät ja tuntuvat ympäri maapalloa. Jokainen yksilö voi hillitä ilmastonmuutosta omilla valinnoillaan, mutta uusilla innovaatioilla voidaan muuttaa maailmaa. Teknologiayritys Spinnova on kehittänyt tekniikan, jolla tuotetaan selluloosasta maailman ympäristöystävällisintä tekstiilikuitua.

Lue lisää


Kuljetus ja muutto O. Jylhän autot parkissa Saksan Lyypekin terminaalissa.

Sinne ja takaisin – pikiteiden ekologinen edelläkävijä kuljettaa lastin kahdessa päivässä Pohjolan perukoilta Euroopan ytimeen

Harva keskisuomalainen tietää, että Laukaantien varressa sijaitsee Suomen suurin kukkien kuljettamiseen erikoistunut yritys. Kuljetus ja muutto O. Jylhä on paikallinen kuljetusliike, jonka yli sata rekka-autoa hoitavat kansainvälistä liikennettä päivittäin. Kukkien lisäksi rekkojen kyydeissä matkaavat myös muut puutarha-alan tuotteet, elintarvikkeet ja jopa arvokuljetukset.

Lue lisää


Pohjois-Amerikan Valo-tiimi

Valonnopeudella kansainväliselle kiitoradalle

Kansainväliset markkinat tarjoavat yrityksille loputtomasti kasvun mahdollisuuksia, ja erityisesti ohjelmistoalalla kehitys on hurjaa. Jotta kultasuoneen pääsee käsiksi, täytyy yritykseltä löytyä sopiva yhdistelmä ennakkoluulotonta rohkeutta, piinkovaa osaamista ja tinkimätöntä kunnianhimoa. Digitaalisten teknologioiden asiantuntijaorganisaationa Sininen Meteoriitti onnistui sukeltamaan kansainvälisten markkinoiden ytimeen Valo Intranet -tuotteellaan, ja niin sai alkunsa yrityksen tytäryhtiön tarina Kanadan Montréalissa alkuvuodesta 2018.
​​​​​​​

Lue lisää


Eila Lehtonen ja Tuomo Lehtonen jakavat yrityksen hallintoon liittyviä velvoitteita ja ovat yhdessä hyvä tiimi.

Hartiavoimin töitä aamusta iltaan – rakennusalan ja kiinteistönhoidon ammattilainen tietää, että yrittäjänä ahkeruus palkitaan

Kun yritys on päässyt yli 60 vuoden ikään, on se ehtinyt hioutua alansa vankaksi osaajaksi ja todelliseksi konkariksi. Tikkakoskella ja Uuraisilla sijaitseva Maanrakennusliike Valter Lehtonen on hoitanut maanrakentamis-, rakentamis- ja kiinteistönhoitotöitä jo vuodesta 1957 lähtien, joten perheyrityksessä takuulla tiedetään, miten hommat hoidetaan kunnialla. Vuosien varrella karttunutta kokemusta eivät korvaa edes uusimmat tekniset työvälineet.

Lue lisää


Maalausliike Pekkarisen toimintaa pyörittävät veljekset, Sami ja Juha Pekkarinen.

Pintakäsittelyjen osaamisesta ura isältä pojille

Omakotitalon tuore maalipinta erottuu edukseen maisemasta. Asunto on entistä ehompi huoneistoremontin jäljiltä. Kerrostalo kohoaa ylväänä julkisivurappauksen ansiosta. Oli kyseessä sitten uudisrakennus- tai peruskorjauskohde, Maalausliike Pekkarisen ammattilaiset hoitavat rakennusten tasoite- ja maalaustyöt, julkisivutyöt ja huoneistoremontit laidasta laitaan.

Lue lisää


Elisa Oyj:n Keski-Suomen aluejohtaja Juha Peltomäki uskoo, että erityisesti esineiden internetin merkitys kasvaa lähitulevaisuudessa 5G-verkon ansiosta. Kuva: Nelli Miettinen.

5G-verkosta pelikenttä tulevaisuuden innovaatioille

5G-verkko ei ole enää kaukaista utopiaa vaan pian jokaisen kansalaisen arkirealismia. Ensi vuoden alussa myös jyväskyläläiset pääsevät käyttämään entistä nopeampia tietoliikenneyhteyksiä, kun Elisa avaa toimivan 5G-verkon Jyväskylään.

Lue lisää


Jyväskylän hyvä vire houkuttelee yrityksiä investoimaan uusiin tilaratkaisuihin

Jyväskylä kehittyy vauhdilla, ja talouden positiiviset kasvunäkymät antavat yrityksille luottoa investoida liike- ja toimistotiloihin entistä rohkeammin. Jo vuodesta 2002 lähtien Jyväskylässä toiminut Infonia tietää, millaisista rakennuspalikoista on toimiva kiinteistöratkaisu tehty.
​​​​​​​

Lue lisää


Kuva: Jiri Halttunen

Henkilöliikenteen logistiikkakeskus valvoo yötä päivää

Kirkkaan pinkein JYTAKSI-logoin varustellut taksit ovat tuttu näky Jyväskylän ja Muuramen katukuvassa. Kesällä voimaan astunut uusi liikennepalvelulaki ei ole vaikuttanut merkittävästi Jyväskylän Aluetaksin arkeen. Taksit huolehtivat entiseen tapaan siitä, että laadukas kyyti järjestyy aina ovelta ovelle ─ vuorokaudenajasta riippumatta.
​​​​​​​

Lue lisää


Vahvaa kasvua hakeva Midare on luonut nahkansa uudelleen ict-maailman kiihtyvässä kilpailussa

Sitoutuneet ammattilaiset, positiivinen kasvunnälkä ja uusiutumiskyky ovat olleet avainasemassa, kun jo 33 vuoden ikään ehtinyt Midare on pitänyt pintansa ict-alan kiihtyvässä kilpajuoksussa. Jyväskyläläinen pitkän linjan laitteiden, operaattoripalvelujen ja ict-ratkaisujen palvelutalo uskoo vahvaan kasvuun ja tekee pitkäjänteisesti työtä menestyksensä eteen.
​​​​​​​

Lue lisää


Promissiumin ammattilaiset kahvipöydän ääressä: Matti Kauppinen, Jani Hietakangas, Mikko Lahtinen ja Henri Hinkkanen.

Kasvunnälkäiset myynnin ammattilaiset luottavat positiiviseen ensikontaktiin

Onnistunut asiakaskokemus alkaa hyvästä ensikontaktista. Näin uskoo joukko myynnin ammattilaisia Promissiumilla. Vahvaa kasvua hakeva yritys on onnistunut luomaan myynnin ja asiakashankinnan tueksi suunnattuja palveluja, jotka eivät jätä yrityskentällä ketään kylmäksi.
​​​​​​​

Lue lisää


Mattokympin toimitusjohtaja Jani Leppänen arvelee, että 2 500 neliön tukkuvarastoa on tarpeen laajentaa ennen pitkää.

Henkilökohtainen myyntityö ja rehti käsityö ovat laadun tae mattojen maailmassa

Metrien korkuiset varastohyllyt pullistelevat mitä erilaisimpia mattoja: aina puuvillaisista nukkamattoihin ja villaplyysimatoista härän- ja lampaantaljoihin. Jyväskyläläisen Mattokympin tukkuvarasto on mattokaupan sydän, josta matot lähtevät yrityksen omiin myymälöihin ja suoraan jälleenmyyjille.
​​​​​​​

Lue lisää

Kuvassa Hannu Saastamoinen, Tapio Lyytinen, Samppa Lajunen ja Tuomas Maksimainen.

Ammattimaista kiinteistösijoittamista

Jyväskyläläisen kiinteistösijoitusyhtiö Samla Capitalin hallinnoimat varat ovat ylittäneet 50 miljoonan euron rajan. Tavoitteena on kasvattaa sijoitukset 100 miljoonaan euroon vuoteen 2021 mennessä. Yritys on juuri saanut finanssivalvonnalta toimiluvan tarjota rahastojaan myös ei-ammattimaisille sijoittajille.

Lue lisää

Mustankorkean toisen biokaasun tankkausaseman rakennustyöt alkavat

Mustankorkea Oy ja Envor Protech Oy ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen bio­kaasun tankkausaseman rakentamisesta Jyväskylän Seppälään. Maanrakennustyöt alkavat pian ja asema valmistuu syksyn aikana.

Lue lisää


Export Makerin kehitysjohtaja Jonne Pöyhtäri ja toimitusjohtaja Suvi Metsola. Kuva: Petri Sagulin

”Jo puolet kansainvälisille markkinoille pyrkivistä asiakkaistamme ovat mikro- ja pienyrityksiä”

Jatkossa jäsenemme East Consulting Oy on Export Maker Oy. Taustalla on kaksi syytä. Viisi vuotta sitten toimintansa Venäjän-kaupan kumppanina aloittanut yritys toimii nykyisin sekä kasvaneen kysynnän että Venäjän-kaupan taantumisen vuoksi lähes parissa kymmenessä maassa. Lisäksi yrityksen palvelut ovat suureksi osaksi kaikkea muuta kuin konsultointia, johon aiempi yritysnimi viittasi.

Lue lisää


BioGTS Oy toimittaa kaasuvoimalaitoksen Vietnamiin

Jyväskyläläinen biokaasulaitoksia toimittava BioGTS Oy on tehnyt sopimuksen kaasuvoimalaitoksen toimittamisesta Vietnamiin. Komponentit toimitetaan vielä tänä vuonna.

Lue lisää


Jyväskyläläisyritys VRT Finland saavutti kerralla kolme uutta kansainvälistä ISO -sertifikaattia

Kaikuluotaamalla tehtäviin vedenalaisiin rakennetarkastuksiin sekä 3D -datan käsittelyyn ja hallintaan erikoistunut jyväskyläläisyritys VRT Finland on sertifioitu uusien kansainvälisten johtamisjärjestelmä-, työturvallisuus- ja ympäristösertifikaattien mukaan. VRT Finlandille myönnettiin toukokuussa 2018 ISO 9001 laatujärjestelmän sertifikaatti, ISO14001 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti sekä ensimmäisten joukossa ISO 45001 työterveys- ja turvallisuussertifikaatti.

Lue lisää


Innovestor Oy ja Kasvun Roihu Oy yhdistävät voimansa yrityskaupan myötä

Pohjoismaiden johtava kasvuyhtiöiden kanssasijoituspalvelu Innovestor Oy ja Kasvun Roihu Oy, Suomen suurimman kasvun sparrausohjelman Kasvu Openin operaattori ja yksi perustajista, yhdistävät voimansa huhtikuussa tehdyn yrityskaupan myötä. Samalla he luovat Suomeen ainutlaatuisen kasvuyritysten palvelumallin, joka tarjoaa yrityksille maksutta tukea kasvun sparraukseen sekä väylän kasvun rahoittamiseen kotimaisten ja kansainvälisten sijoittajien tukemana.

Lue lisää


Kuvassa pääsuunnittelija Pauli Pitkälä sekä Jyväskylän toimiston johtaja Jukka Huttunen suunnittelupalaverissa.

PCS-Engineering Oy: Laatu on tärkein markkinointikeino

Sähkö- ja automaation suunnitteluprojektien toteutukseen erikoistunut PCS-Engineering Oy:n valtti on tehdä laatua kustannustehokkaasti. Projekti voi sisältää alustavan ja yksityiskohtaisen suunnittelun sekä automaation logiikka- ja järjestelmätoimitukset aina asennukseen, käyttöönottoon ja koulutukseen saakka.

Lue lisää


BioGTS Oy:n Kiinan toimituksille jatkoa – Tilaus biokaasulaitoksesta Kiinaan

Jyväskylässä ja Laukaassa toimiva BioGTS Oy on tehnyt sopimuksen jo toisen biokaasulaitoksen toimittamisesta Kiinaan. Biokaasulaitoshankkeen työllistävä vaikutus laitostoimituksen aikana on yli 8 henkilötyövuotta. Merkittävä pääomasijoitus kansainväliseltä sijoitusyhtiöltä vauhdittaa BioGTS Oy:n kansainvälistä kasvua.

Lue lisää


Mediataivas on nyt Bonsky

Entinen Mediataivas on reagoinut digitalisaation tuomaan muutokseen. Muutosprojekti konkretisoitui 4.4.2018 nimenvaihdolla Bonsky Digitaliksi. Yritys on muuttunut mainostoimistosta IT-taloksi, joka suunnittelee ja toteuttaa mm. sähköisiä asiointipalveluja, verkkopalveluja, B2B-tilausjärjestelmiä sekä tuotetietoratkaisuja. Muutos on kannattanut, sillä viime vuonna yritys ylsi lähes 40 prosentin kasvuun.

Lue lisää


Kuvassa Black Bruinin toimitusjohtaja Pekka Karhumäki, operatiivinen johtaja Seppo Koiranen ja talousjohtaja Janne Mustonen.

Black Bruin Oy - komponenttitoimittajasta järjestelmätoimittajaksi

Black Bruinissa tehdään uutta uljasta kasvua. Perinteisestä metalliteollisuusyrityksestä kokonaisvaltaiseksi järjestelmätoimittajaksi kasvanut yritys on hakenut uutta strategiaa ja osin palannut juurilleen. Tuloksena on kasvua ja menestystä kansainvälisillä markkinoilla.

Lue lisää


Multimek Oy:n toimitusjohtaja Matti Hokkanen johtaa yritystä jo kolmannessa Hokkasten sukupolvessa.

Multimek Oy – suuri paikallinen työllistäjä Multialla

Keskisuomalainen Multimek Oy on valmistanut konepajatuotteita ammattitaidolla jo yli 50 vuoden ajan. Toimintaa ohjaa laatu ja kustannustehokkuuden jatkuva kehittäminen.
​​​​​​​

Lue lisää


OP Keski-Suomi mahdollistaa kesätyöpaikan 50 nuorelle

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeää. OP Keski-Suomi kantaa yhteiskuntavastuuta ja mahdollistaa 50:lle 15–17-vuotiaalle nuorelle kesätyöpaikan kahdeksi viikoksi. Nuoret palkataan pankin toimialueen yleishyödyllisiin yhdistyksiin. Yhdistys tarjoaa nuorelle työpaikan, ja osuuspankki tukee yhdistystä 500 euron palkkaustuella.

Lue lisää


Muuramen kunta jatkaa Riihivuoren kehittämistä

Muuramen kunta jatkaa Riihivuoren kehittämistä. Seuraava askel on käynnistää Masterplanin tekeminen. Masterplan on strateginen suunnitelma, jonka tarkoituksena on ohjata alueen kehittämistä. Suunnitelmassa käsitellään pitkän tähtäimen tavoitteita ja visioita.

Lue lisää


EOS M 290 -3D-tulostin mahdollistaa metallin 3D-tulostuksen.

Metallin 3D-tulostus mullistaa konepajateollisuuden -
Jyväskyläläinen 3D Formtech investoi metallin teollisuustasoiseen 3D-tulostukseen

Jyväskyläläisen teollisuustason 3D-tulostukseen erikoistuneen 3D Formtech Oy:n tuotantotiloissa aloitetaan huhtikuussa 2018 Suomessa harvinainen metallin 3D-tulostus. 3D-tulostuksen markkinat ovat jo pitkään käyneet kuumana maailmalla ja nyt kysyntä on nousussa myös Suomessa.

Lue lisää


Uusi päädynvalmistuskone lisää Päätytuotteen tehokkuutta ja kilpailukykyä.  ​​​​​​​

Saarijärven Päätytuote Oy - Metallin kylmämuovausta jo 30 vuotta

Saarijärven Päätytuote Oy:llä on tänä vuonna aihetta juhlaan. Yritys on juuri tehnyt uuden ison investoinnin sekä heillä tulee tänä vuonna täyteen jo 30 vuotta metallin kylmämuovausta. Perheyritys on perustettu vuonna 1988 ja toimii nyt jo kolmannessa sukupolvessa.
​​​​​​​

Lue lisää


Jukolan Juuston perusta ja juustomestari Markku Liias työnsä äärellä.

Jukolan Juusto Oy - Suomen paras ja merkittävin cheddarin valmistaja
​​​​​​​

Omalla tilalla lypsetyllä aamumaidolla, intohimolla tekemiseen, rakkaudesta juustoon, uskolla omaan ideaan sekä kovalla työllä syntyy Joutsan Leivonmäellä viitenä päivänä viikossa Aitoa Suomen parasta Cheddaria. Mutta mikä on tämän Aidon Cheddarin tarina?
​​​​​​​

Lue lisää


Kuvassa Rakennus-Kasevan laskentapäällikkö Topi Suutari (vasemmalta), työpäällikkö Perttu Aarniolehto, rakennuspäällikkö Harri Sivonen ja toimitusjohtaja Ville Kari. Kuvasta puuttuu avainhenkilöistä hankintapäällikkö Lauri Leppisaari ja hallituksen puheenjohtaja Timo Häll.

Rakennus-Kaseva Oy – auttaa yrityksiä toimitilahaasteissa

Vuonna 2011 perustettu rakennusalanyritys Rakennus-Kaseva on täysin paikallinen yritys, sillä sen 45 työntekijän henkilöstö sekä seitsemän omistajaa ovat kaikki keskisuomalaisia henkilöitä. Yritys toimii Keski-Suomen alueella talonrakennuspuolella tehden asunto-, liike- ja teollisuusrakentamista sekä saneeraustöitä.

Lue lisää


Log-BT tallentaa kylmäketjun seurannassa sisäiseen muistiin tietoa lämpötilasta ja ilmankosteudesta sekä näyttää luvut suoraan laitteen näytöllä.