Jäsenet kertovat

Julkaisemme jäsenesittelyjä ja hyviä uutisia jäseniltämme. Haluatko juttusi tänne? Ota yhteyttä viivi.sakkara@kskauppakamari.fi.

SC Software toimittaa hankintajärjestelmät Tampereen kaupungille ja Espoon kaupungille

SC Software on tehnyt sopimuksen Espoon kaupungin kilpailuttaman hankintojen elinkaaren hallinnan sekä hankintatoimen johtamis- ja työnohjausjärjestelmän toimittamisesta. Kilpailutuksen kohteena olleen järjestelmän kokonaisarvoksi asiakas arvioi enintään 1,8 miljoonaa euroa. Lisäksi SC Software voitti Tampereen kaupungin Hankintojen hallinta- ja kilpailutusjärjestelmän kilpailutuksen. Hankinnan kokonaisarvo koko sopimuskaudella on asiakkaan arvion mukaan noin 600 000 euroa.

Lue lisää


Aistin toimitusjohtaja Mikko Paananen. Kuva: Viivi Sakkara

Aisti Corporationin puupohjaisesta innovaatiosta ratkaisu globaaliin ongelmaan

Jyväskyläläinen Aisti kehittää puukuitupohjaisia akustiikkalevyjä, jotka ovat hiilinegatiivisia, helposti kierrätettäviä, muovittomia ja allergisoimattomia. Tarve hiilinegatiivisille akustiikkalevyille on ollut rakennusmaailmassa jo pitkään. Nyt Aistin kehittämän innovaation saaminen markkinoille on siinä vaiheessa, että koetehdas on valmistumassa Kanavuoreen, ja kaupallisen mittakaavan tehdas valmistuu kahden vuoden kuluttua.

Lue lisää


Alpan henkilöstöä. Kuva: Alpa

Alpan vastuullinen alpakanvillaneule kestää pitkään

Jyväskyläläinen Alpa on vastannut ihmisten tarpeisiin saada kestäviä, ajattomia vaatteita kertakäyttömuodin sijaan. Kymmenen vuotta sitten perustettu yritys tuottaa vastuullisia alpakanvillaneuleita, jotka kestävät pitkään. Nyt yritys työllistää jo 17 henkilöä. Kasvun myötä se rakennuttaa parhaillaan Jyväskylän Keljoon uusia toimitiloja, joiden on määrä valmistua marraskuussa.

Lue lisää


Kuvassa HT Laser Keuruun yksikönpäällikkö Jukka Paulamäki ja Jyväskylän Nuorkauppakakamarin Larissa Veyssiere. Kuva: Riikka Kallonen

HT Laser palkittiin Keski-Suomen kansainvälisimpänä työnantajana

HT Laser on valittu Keski-Suomen kansainvälisimmäksi työnantajaksi Jyväskylän Nuorkauppakamarin järjestämässä kilpailussa. International Employer of the Year Central Finland -kilpailussa etsittiin keskisuomalaisia organisaatioita, jotka ovat onnistuneesti rekrytoineet, perehdyttäneet ja pitäneet palveluksessaan kansainvälisiä osaajia. Kilpailun raadin mielestä HT Laser on hyvä esimerkki monimuotoisesta yrityksestä, joka tarjoaa kansainvälisille osaajille työmahdollisuuksia ja kotouttaa koko perheen Keuruulle. Tämä osa perehdytysprosessia takaa laadukkaan ja motivoituneen työvoiman pysyvyyden. Pelkästään Keuruun tehtaalla työskentelee 13 eri kansallisuutta.

Lue lisää


Miltä kuulostaisi sovellus, joka antaa juuri sinulle soveltuvaa tietoa esimerkiksi liikuntaan ja painonhallintaan? Nyt tämä on mahdollista jyväskyläläisellä Evogenom-sovelluksella

Jyväskyläläinen teknologiayritys Evogenom Oy on tuonut markkinoille täysin uudenlaisen hyvinvointisovelluksen, joka kertoo yksilöllistä tietoa geenien vaikutuksista tärkeisiin alueisiin kuten liikuntaan, ruokavalioon, palautumiseen, painonhallintaan ja uneen. Kyseessä on Suomen ensimmäinen geenitietoon perustuva hyvinvointisovellus. Yrityksen tavoitteena on valloittaa ensin Suomen ja sitten kansainväliset markkinat aloittaen Saksasta. Se haluaa olla Euroopan johtava geenitietoon perustuvan hyvinvointiteknologian tuottaja.

Lue lisää


Flow Controlin keksintö säästää valtavat määrät vettä paperi- ja selluteollisuudessa ympäri maailmaa

Muuramen yrittäjänä ja Keksintösäätiön tunnustuksilla palkittu Flow Control on paperi-, sellu- ja kemianteollisuudelle sekä alan laitevalmistajille virtausmittareita ja kiertovoitelujärjestelmiä valmistava yritys, jonka innovaatiolla tehtaat pystyvät säästämään vedenkulutuksessa merkittävästi. Tuotteet valmistetaan käsityönä Muuramessa, jossa sijaitsee maailman virtausmittarilaitevalmistajien keskittymä.

Lue lisää


Sauli Koukkari ja Päivi Charpentier. Kuva: By Emmi

Onko tässä seuraava Artek tai Secto Design? Aiccin valaiseva pöytä on palkittu niin design-huonekaluna kuin valaisimena

Kun ainutlaatuisiin valaistusratkaisuihin erikoistunut Aicci halusi luoda oman tuotteen, jollaista ei löydy mistään muualta maailmasta, syntyi valaiseva pöytä. Nyt yritys on valmis valloittamaan maailman design-huonekalujen markkinat.

Lue lisää


Suvi Widgrén on Rekka Groupin toimitusjohtaja 1.9.2022 alkaen. Kuva: Mari Mansikkamäki

Isältä tyttärelle – Rekka Groupin toimitusjohtaja vaihtuu

Joulukuussa 2021 toteutuneessa brändiuudistuksessa Rekka Groupin yhteiseksi
visioksi valikoitui "Menestyvä kasvuyritys, joka muuttaa koko alaa". Tavoitteeksi
asetettiin tuplata liikevaihto vuoteen 2025 mennessä. Yritys on kasvanut ja
ahertanut uudistetun brändin ja strategian parissa menestyksekkäästi suurista toimintaympäristön haasteista huolimatta. Heikki Virtanen luovuttaa toimitusjohtajan valtikkansa eteenpäin. Hallitus nimesi Suvi Widgrénin Rekka Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi 1. syyskuuta 2022 alkaen.

Lue lisää


Uusi vuosittain toteutettava tutkimus yhdistää työntekijäkokemuksen ja asiakaskokemuksen nykytilan kartoituksen – tulokset julkaistaan tammikuussa 2023

Tulevaisuudessa yrityksen kasvua ei voi johtaa erikseen organisaation sisällä ja sen ulkopuolella. Maanantaina 29.8.2022 julkaistu Kestävän kasvumarkkinoinnin nykytilatutkimus yhdistää työntekijä- ja asiakaskokemuksen nykytilan mittaamisen sekä tulevaisuuden kehittämisen haasteet kestävän kasvun näkökulmasta. Tieto valjastetaan myös tulevaisuuden työelämän käyttöön, sillä jokaisesta vastauksesta lahjoitetaan opetuspuheenvuoro yhdelle nuorelle.

Lue lisää


Toimitusjohtaja Mikael Nylund (vas.) ja hallituksen puheenjohtaja Timur Kärki Goforen uuden pääkonttorin työmaalla 9.8.2022 Tampereella. Pääkonttori valmistuu 2023 lopulla. Kuva: Iiri Vaitti

Gofore 20 vuotta – Konsulttiyhtiö ponnisti startup-yrityksestä IT-alan kannattavimmin kasvavaksi

IT-konsulttiyhtiö Goforella on ollut merkittävä rooli yhteiskunnan digitalisaatiohankkeiden toteuttamisessa Suomessa jo lähes 20 vuoden ajan. Julkissektorin asiakkaisiin keskittyminen oli yhtiölle aikanaan oikea päätös, mikä on osaltaan siivittänyt yhtiön nopeaa kannattavaa kasvua. Sen rinnalle Gofore on rakentanut pääosin yritysostojen kautta myös kasvavan yksityissektorin liiketoiminnan, joka painottuu teollisuuden digitalisaatioon, tuoden valtavasti kasvumahdollisuuksia Suomessa ja Euroopassa.

Lue lisää


Kuvassa LeWELLin perustajat Kaisa Wallinheimo (vas) ja Henna Ruusumaa.

LeWELL edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia valmentavalla otteella

Kaksi liikunta-alan ammattilaista, Henna Ruusumaa ja Kaisa Wallinheimo, perustivat kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittyvän yrityksen, koska halusivat tehdä asiat eri tavalla kuin muut. LeWELL auttaa ihmisiä arjen jaksamisessa ja hyvinvoinnissa.

Lue lisää


Tiesitkö, että 90 prosenttia maailman merikaapeleista on tehty Karstulassa tuotetuilla työkaluilla? Tämä ja monta muuta erityisosaamista löytyy KA-MU:lta

KA-MU toteuttaa teollisuudelle vaativien komponenttien ja osakokoonpanojen valmistusta suunnittelusta valmiisiin tuotteisiin. Karstulalaista osaamista löytyykin ympäri maailmaa merenpohjan kaapeleista ralliautoihin.

Lue lisää


Jyväskylään tullaan magneettikuvaukseen ympäri Suomea – Seppämagneetin valtteja ovat nopeus ja Suomen suurin kuvausaukko

Korona saattoi hiljentää hetkeksi vastaanoton, mutta magneettikuvauksen tarve ei kadonnut minnekään. Kasvua Seppämagneetti on takonut 60 prosenttia ensimmäiseen vuoteen verrattuna tarjoamalla asiakkaille laadukasta magneettikuvauskokemusta sekä nopeaa diagnoosia ja jatkohoidon tarpeen arviointia.

Lue lisää


Maailmanluokan kumppanuussopimukset Jyväskylään – Muutosyhtiö Balentor auttaa yrityksiä jatkossa myös Gtmhubin ja HubSpotin parissa

Balentor on tehnyt kumppanuussopimuksen yhden maailman johtavista OKR-ohjelmistotoimittajista, Gtmhubin kanssa maaliskuussa 2022.

Lue lisää


Kirsi Neuvonen - Jalat maassa – Pää pilvissä

Uuden jäsenemme Kirsi Neuvosen Jalat maassa – Pää pilvissä -näyttely kutsuu kaikki Galleria Beckeriin 11.-29.6.2022 ihastelemaan monotypioita. Inspiroidu taiteesta ja saa vastapainoa kiireiseen elämään!

Lue lisää


Elmo Valkeinen ja Teemu Pohjonen.

Finn-Savotta Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu – 27-vuotias Teemu Pohjonen 67 vuotta vanhan perheyrityksen johtoon

Finn-Savotta Oy:n hallitus nimitti konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi KTM Teemu Pohjosen. Hän on aiemmin toiminut tytäryhtiön Finn-Savotta Systems Oy:n toimitusjohtajana ja jatkaa myös tässä tehtävässä. Vuonna 2016 Savotassa tehtiin sukupolven vaihdos kolmanteen polveen, jolloin yrityksen toimitusjohtajana aloitti toinen pääomistajista Elmo Valkeinen. Hallituksen jäsen Julius Valkeinen on toinen pääomistaja. Savotta on ollut perinteisesti kotimarkkinayritys, jonka merkittävänä asiakkaana on ollut Suomen Puolustusvoimat jo 60 vuoden ajan.

Lue lisää


Sataman Viilu avaa ovensa

Saunamaakunnasta kajahtaa, kun Jyväskylän sataman uuden maamerkin, Sataman Viilun ovet avautuvat asiakkaille torstaina 2.6. klo 10! Avajaispäivänä tilat ovat vapaasti kierreltävissä ja katsottavissa.

Lue lisää


Fimpec mukana vihreän vedyn edelläkävijäprojektissa – vetyä saadaan liikenteelle polttoaineeksi jo lähivuosina

Fimpec on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen P2X Solutionsin kanssa projektin konsultointi- ja hankintapalveluista. Ensimmäisenä kohteena on P2X Solutionsin Harjavaltaan rakentuva vihreän vedyn tuotantolaitos. Yhtiö teki laitoksen osalta investointipäätöksen 2. helmikuuta 2022. Kyseessä on Suomen ensimmäinen teollisen mittakaavan vihreän vedyn tuotantolaitos.

Lue lisää


360 Palvelut – kokonaisvaltaista kiinteistönhoitoa kellon ympäri, ympäri vuoden

Ari Friman kumppaneineen perusti 360 Palvelut Oy:n, kun he tulivat siihen tulokseen, että kyllä yksi kiinteistöhoidon yritys Keski-Suomeen vielä tarvitaan. Ja näin olikin. Nyt yritys on kasvanut seitsemässä vuodessa paikallisesti suurimmaksi, yli neljän miljoonan euron liikevaihdon ja lähes 70 henkilöä työllistäväksi yritykseksi. 360 Palvelut on kokonaisvaltainen kiinteistöpalveluyritys, joka tuottaa kiinteistöille kiinteistönhoidon ja -huollon sekä remontti-, turva- ja siivouspalvelut.

Lue lisää


Johanna Toiviainen on perustanut oman asianajotoimiston.

Asianajotoimisto Toiviaisessa rakennetaan pitkiä asiakassuhteita luottamuksella

Asianajotoimisto Toiviaisen perustanut Johanna Toiviainen on työskennellyt alalla lähes kaksikymmentä vuotta. Nyt oli aika oman toimiston, jossa Toiviainen keskittyy omiin osaamisalueisiin eli oikeudenkäynteihin, työoikeuteen ja kiinteistö- ja rakentamisoikeuteen.

Lue lisää


Rekka Groupin kehitysjohtaja Suvi Widgrén. Kuva: Mari Mansikkamäki, Visual Friday

Rekka Group – brändiuudistuksen siivittämänä kohti uutta kasvua

Kaksi kuljetusalan yritystä, K-S Bulk Oy ja SFK Kuljetus Oy fuusioituivat joulukuussa 2021, ja syntyi aivan uusi yritys – Rekka Group. Rekka Group on lähtenyt rohkeasti rakentamaan uutta brändiään humoristisella mutta vakuuttavalla otteella.

Lue lisää


Kuvassa vasemmalla Howspace Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Mäkitalo ja Digitalisaatio ja uusi liiketoiminta -valiokunnan puheenjohtaja Anssi Kuoppala.

Vuoden digitalisaatioteko -palkinto Howspace Oy:lle

Keski-Suomen kauppakamarin Digitalisaatio ja uusi liiketoiminta -valiokunta myöntää vuosittain Vuoden digitalisaatioteko -palkinnon keskisuomalaiselle yritykselle, joka on menestynyt digitalisaation saralla. Vuoden 2021 palkinto myönnettiin Howspace Oy:lle, joka on menestyksekkäästi tarjonnut ratkaisuja yrityksille ja organisaatioille jatkaa liiketoimintaansa ja parantaa asiakaskokemustaan myös koronan aikana.

Lue lisää


Pelasta Itämeri -palkinto 4D Sieppari -teknologialle

Suomen Messusäätiön 20 000 euron Pelasta Itämeri -palkinnon sai tänä vuonna jyväskyläläinen Weeefiner Oy, joka on kehittänyt 4D Siepparin, jonka avulla otetaan talteen liuenneita metalleja teollisuuden sivuvirroista ja jätevesistä. Ratkaisu on ainutlaatuinen, edistää kiertotaloutta ja on monistettavissa. Palkinnolla tahdotaan vuosittain kiinnittää huomiota Itämeren tilaan ja palkita taho, joka on tehnyt arvokasta työtä ympäristön hyväksi.

Lue lisää


PwC:n Mikko Nieminen ja Spinnovan Janne Poranen Pörssigaalassa 17.5. Kuva: Pörssisäätiö

Keskisuomalaiset pörssiyritykset Spinnova ja Betolar palkittiin Pörssigaalassa

Sementtiä korvaavan Geoprime-ratkaisun kehittänyt Betolar palkittiin Kiertotalouden edelläkävijänä ja vastuullisia tekstiilikuituja kehittävä Spinnova Vuoden listautujana Pörssigaalassa 17.5.2022.

Lue lisää

Betolarin toimitusjohtaja Matti Löppönen.

Betolarin Geoprime-ratkaisulla huomattavia päästövähennyksiä rakentamiseen ja teollisuuteen

Maailmassa on huutava tarve ratkaisuille, joilla mahdollistetaan maapallon säilyminen tuleville jälkipolville. Betolar on kehittänyt sementtiä korvaavan Geoprime-ratkaisun, joka auttaa betonituotteiden valmistajia korvaamaan sementtiä globaalisti ja samalla leikkaamaan hiilidioksidipäästöjään jopa 80 prosenttia. Betolarin ratkaisun avulla betonin valmistuksessa saadaan hyödynnettyä jätteitä ja sivuvirtoja.

Lue lisää

Great Place to Work® -kestomenestyjä tietää, että vahva yrityskulttuuri näkyy brändinä, joka houkuttelee työntekijöitä ja johon myös asiakkaat haluavat kiinnittyä

Yhdessä rakennettu strategia, lähijohtamiseen panostaminen sekä psykologisesti turvallisen yrityskulttuurin rakentaminen siivitti kestävään kasvumarkkinointiin erikoistuneen Aava & Bang Oy:n jälleen Suomen Parhaat työpaikat™ -kilpailun kärkeen keskisuurten yritysten toiselle sijalle sekä noin 20 % prosentin kasvuun.

Lue lisää


Uusiokannettavien ympärille rakennettu palvelukonsepti siivitti Opinsysin huimaan kasvuun

Uusiokäytettyjen kannettavien tietokoneiden ympärille palvelukonseptin kehittänyt Opinsys kasvoi vuonna 2021 huimat 177 prosenttia. Kouluille ja lukioille suunniteltu ekologinen vaihtoehto kiinnostaa niin Suomessa kuin Saksassakin.

Lue lisää


Juustomestari Markku Liias.

Jukolan Juuston aito cheddar maistuu myös maailmalla

Jukolan Juusto on suomalainen, vuonna 2013 perustettu, Leivonmäeltä kansainvälisille markkinoille ponnistava yritys. Jukolan Juuston aito cheddar on löytänyt tiensä suomalaisiin koteihin ja ihmisten sydämiin. Yritys on ainoa, joka valmistaa Suomessa aitoa cheddaria näin laajassa mittakaavassa. Kansainvälistyminen tapahtui Jukolan Juustolle tietyllä tapaa pakon sanelemana, sillä yrityksen oli lähdettävä etsimään asiakkaita kauempaa koronapandemian aiheuttamien ravintolasulkujen tyrehdyttäessä osan yrityksen myyntituloista.

Lue lisää


Hitsausrobotti, lasersäde, turvakengät ja kahvitauko - Metalliammattilaisen sanaselityspeli tutustuttaa teknologia-alaan

Kevään yhteishaku ammatillisiin perustutkintoihin alkoi 22. helmikuuta. Metalliteollisuusyritykset HT Laser Oy ja Elekmerk Oy innostavat nuoria hakeutumaan kone- ja tuotantotekniikan ammattiopintoihin julkaisemalla metalliammattilaisen sanaselityspelin.

Lue lisää


Kumura ostaa Suomen Projekti-Instituutin

1.2.2022 toteutetussa yrityskaupassa Kumura Oy on ostanut Adapro -nimellä toimivan Suomen Projekti-Instituutti Oy:n osake-enemmistön. Yrityskaupan jälkeen yritykset muodostavat yhdessä yli 50 henkilöä työllistävän projektijohtamisen asiantuntijaorganisaation, jonka asiakaskunta koostuu niin yrityksistä kuin julkisyhteisöistä. Yhtiöillä on toimipisteet Jyväskylässä, Tampereella ja Espoossa, joiden lisäksi iso osa yhtiöiden henkilökunnasta työskentelee eri puolella Suomea.

Lue lisää


Jake-Man Oy ja Mecamiehet Oy korvaavat työntekijöilleen polttoaineen hinnannoususta aiheutuneita kustannuksia

Jake-Man Oy ja Mecamiehet Oy:n omistajat ovat päättäneet maksaa työntekijöilleen alkuvuoden 2022 tammikuu-huhtikuu ajalta erillisenä kertakorvauksena 3 senttiä kilometrille työmatkan osalta kompensoimaan noussutta polttoaineen hintaa. Yrittäjä Veli-Pekka Niemistö haluaa auttaa tällä toimenpiteellä työntekijöitä nousseiden kulujen keskellä ja lisäksi ottaa kantaa Suomen kustannusten hintakehitykseen.

Lue lisää


Fimpec mukana vihreän vedyn edelläkävijäprojektissa

Fimpec on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen P2X Solutionsin kanssa projektin konsultointi- ja hankintapalveluista. Ensimmäisenä kohteena on P2X Solutionsin Harjavaltaan rakentuva vihreän vedyn tuotantolaitos, joka on Suomen ensimmäinen teollisen mittakaavan vihreän vedyn tuotantolaitos. Vetyä tuotetaan täysin päästöttömästi elektrolyysillä vedestä. Osa vedystä jatkojalostetaan P2X:n talteenottaman hiilidioksidin kanssa uusiutuviksi synteettisiksi polttoaineiksi.

Lue lisää


Resurssiviisaita ratkaisuja etsimässä: Alva- ja BetsetHackathonit avattu!

Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrityskiihdyttämö BioPaavo lähtee yhdessä Kasvu Openin kanssa hakemaan ratkaisuja jälleen kahteen innovaatiohaasteeseen: Alva-yhtiöt haastaa innovoimaan teknologisia ratkaisuja huoneistokohtaiseen veden- ja lämmönkulutuksen etäluentaan, ohjaukseen ja tiedonsiirtoon. Betsetin toimeksianto koskee ratkaisuja, joiden avulla betonielementtituotannon sivuvirtoja voidaan käsitellä ja hyödyntää nykyistä tehokkaammin, ja sitä kautta edesauttaa resurssien tehokkaampaa käyttöä ja kiertotalousajattelua betoniteollisuudessa.

Lue lisää


Kuvassa Fimpec PMO Oy:n toimitusjohtaja Mikko Turunen (vasemmalla) ja Byggnadsekonomin toimitusjohtaja Johan Appelqvist. Kuva: Fimpec

Fimpec laajentaa toimintaansa Suomessa ja Ruotsissa ostamalla tietomallinnuksen huippuosaajan Byggnadsekonomin

Projektinjohto- ja suunnittelukonserni Fimpec on ostanut espoolaisen tietomallinnuksen ja kustannus- ja aikataulujohtamisen edelläkävijän, Byggnadsekonomi Oy:n sekä sen Ruotsin sisaryhtiön, Byggnadsekonomi AB:n koko osakekannat 31.1.2022 toteutuneella kaupalla. Byggnadsekonomin osaaminen laajentaa Fimpecin nykyisiä palveluita erityisesti rakennushankkeiden projektinjohdossa.

Lue lisää


Gofore on ostanut Devecto Oy:n koko osakekannan ja vahvistaa kasvuaan Intelligent Industry -palveluissaan

Gofore Oyj on ostanut älykkäiden laitteiden ja koneiden ohjelmistokehitykseen ja -testaukseen sekä testausjärjestelmiin erikoistuneen Devecto Oy:n koko osakekannan. Kauppa vahvistaa Goforen asemaa yksityisellä sektorilla ja sen palveluita teollisuuden digitaalisessa muutoksessa.

Lue lisää


Admicom osti Aitio Finland Oy:n ja Hillava Oy:n

Jyväskyläläinen ohjelmistoyhtiö Admicom Finland on ostanut ohjelmistokehitykseen erikoistuneen jyväskyläläisen Aitio Finland Oy:n osakekannan enemmistön sekä samaan yritysryhmään kuuluvan ohjelmistoyhtiö Hillava Oy:n koko osakekannan.

Lue lisää


Vahvistusta vientiin - HT Laserille myynti- ja maapäällikkö Ruotsiin

HT Laser Oy, yksi Suomen suurimmista metalliteollisuuden ohutlevyosien ja asennusvalmiiden komponenttien toimittajista, kehittää asiakaspalveluaan ja myyntitoimintojaan Ruotsissa. Ruotsin myynti- ja maapäälliköksi on nimitetty Joachim Eresjö lokakuusta 2021 alkaen.

Lue lisää


KS-Bulk on nyt Rekka Group

Rekka Group vapautti itsensä perinteisestä kuljetusalan muotista ja aikoo valloittaa maailmaa kilometri kerrallaan. Tahto vapauttaa itsensä tästä muotista oli taustalla, kun kaksi kuljetusalan yritystä, K-S Bulk Oy ja SFK Kuljetus Oy fuusioituivat joulukuussa 2021 ja syntyi aivan uusi yritys, Rekka Group.

Lue lisää


VRT Finlandin toimitusjohtaja Kirsi Hänninen

VRT Finland ostaa Satamatiedon

Suuri osa suomalaista satama-alan ohjelmisto-osaamista siirtyy saman katon alle, kun keskisuomalainen teknologiayhtiö VRT Finland Oy ostaa Satamatieto Oy:n koko osakekannan.

Lue lisää


Ohjelmistoyhtiö Pinjalle uusi kansainvälinen omistaja

Pinja jatkaa kasvuaan ja kansainvälistymistään pohjoismaisiin kasvuyhtiöihin erikoistuneen Norvestorin omistuksessa. Myyjänä kaupassa on MB Rahastot, joka on omistanut Pinjan vuodesta 2017. Pinja jatkaa vahvaa kasvua kansainvälisillä teollisuuden ohjelmistomarkkinoilla ja kotimaassa digitaalisen yhteiskunnan kehittämisessä.

Lue lisää


Jäsenesittelyssä Helin Matkat: Matkaunelmia järjellä ja sydämellä

Suomalainen matkatoimisto Helin Matkat säästää asiakkaiden aikaa ja turvaa matkaan tehdyn sijoituksen.

Lue lisää


Osuuskauppa Keskimaa sijoittajaksi ja osakkaaksi pääomarahasto Midinvestiin

Osuuskauppa Keskimaa on lähtenyt mukaan sijoittajaksi sekä osakkaaksi pääomarahasto Midinvestiin, jonka sijoitukset kohdistuvat keskisuomalaiseen yritystoimintaan ja elinkeinoelämään.

Lue lisää