Tapahtumat


Infoaamu verkossa: Kriisistä toipuminen

Ajankohta: 04.06.2020 08:30-09:30
Paikka: Teams-webinaari omalla koneellasi
Osoite: -

Kevään 2020 kymmenes Infoaamu käsittelee kriisistä toipumista.  

Aamun aikana käsitellään teemoja:

  • Yleinen tilanne, nopeat muutokset johtamisen haasteena
  • Muutoksiin sopeutuminen yksilötasolla ja yhteisötasolla
  • Hallinnan tunne on työn keskiössä, kuinka sitä voidaan mahdollisimman hyvin ylläpitää ja edelleen kehittää (onnistunut priorisointi)
  • Etätyö, esimiesten etäisyys työntekijöistä - entä jos työntekijät kokevat, että heitä johdetaan takaapäin (esimiehet kadonneet etätöihin ja työntekijät etulinjassa)
  • Ratkaisukeskeinen asioiden käsittely ongelmatilanteissa
  • Miten pidän itseni hyvässä työvireessä?

 

Kaadahan siis itsellesi iso mukillinen makusi mukaista aamujuomaa ja tule linjoille kuulemaan ja keskustelemaan kriisistä toipumisesta.


Ilmoittautuminen:
Infoaamu on maksuton kauppakamarin jäsenille. Tilaisuus järjestetään Teamsin kautta. Ilmoittautuminen tarvitaan, jotta voimme lähettää sinulle osallistumislinkin. Teams-osallistuminen ei edellytä koneelta mitään asennuksia; voit liittyä tilaisuuteen kokouskutsussa saamastasi linkistä. Kutsussa saat tarkemmat ohjeet kokouskäytänteistä sekä Teams-tilaisuudessa huomioitavista asioista.


 

Infoaamut ovat Keski-Suomen kauppakamarin ajankohtaisia ja informatiivisia tilaisuuksia verkossa. Tilaisuudet tuotetaan yhdessä kauppakamarin jäsenten neuvontapalveluja tarjoavien jäsenyritysten sekä yhteistyötahojen kanssa.   Tavoitteemme on tarjota täsmätietoa juuri nyt akuutteihin, yrityksiä askarruttaviin tilanteisiin. Tapaamme näissä merkeissä kerran viikossa kesäkuun puolelle asti.


Jos sinulla on tilaisuuteen liittyen kysyttävää, ota yhteyttä:
Pia Naukkarinen, puh. 050 555 9915 tai pia.naukkarinen@kskauppakamari.fi

 

Keski-Suomen kauppakamarin tietosuojaselosteIlmoittaudu