Elinkeinoelämä ja kansainvälisyys

Kansainvälistymisen palveluitamme ovat mm. ulkomaankaupan asiakirjojen myöntäminen ja vahvistaminen sekä Kauppakamari Loungen toiminta, joka käsittää kansainvälistymisen koulutukset ja tilaisuudet, kasvu- ja kansainvälistymisvaliokunnan asiantuntijapalvelut ja neuvontapalveluita.


Kauppakamari huolehtii, että alueen yritysten kansainvälistymismahdollisuudet ovat kunnossa. Toimimme myös aktiivisesti yhteistyössä alueen kansainvälisten toimijoiden kanssa, kuten maakunnan Team Finland -verkostossa. Konkreettisia esimerkkejä projekteista, joissa kauppakamari on mukana autamassa yrityksiä kansainvälistymisessä on Kasvu Open.


Haluatko saada kerran kuukaudessa ajankohtaista tietoa kansainvälistymisestä? Tilaa KV-uutiskirje! Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.Kauppakamari Lounge

Kauppakamari Lounge -palvelulla kansainvälinen osaaminen jaetaan kaikkien yritysten käyttöön Keski-Suomessa.
​​​​​​​

Lue lisää

Team Finland

​Team Finland -verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahotteiset toimijat ja niiden tarjoamat palvelut.

Lue lisää

Kauppakamarijärjestö

​Kauppakamarijärjestö toimii kaupan esteiden poistamiseksi paitsi kansallisesti myös kansainvälisesti Euroopan unionissa ja kansainvälisissä järjestöissä.

Lue lisää


Finncham

Suomalaiset kauppakamarit linkittyvät maailmalle Finncham-verkoston kautta, jonka avulla voi hakea kohdemaista neuvontaa, kontakteja ja kansainvälistymisen palveluita.

Lue lisää

Lounge Wiki

Lounge Wiki -tietopankista löydät kansainvälistymiseen liittyvää tietoa, linkkejä, tapahtumia ja yhteistyömahdollisuuksia.

Lue lisää