Elinkeinoelämä ja kansainvälisyys

Kansainvälistymisen palveluitamme ovat ulkomaankaupan asiakirjojen myöntäminen ja vahvistaminen sekä kansainvälistymisen koulutukset ja tilaisuudet, kasvu- ja kansainvälistymisvaliokunnan asiantuntijapalvelut ja neuvonta.


Kauppakamari huolehtii, että alueen yritysten kansainvälistymismahdollisuudet ovat kunnossa. Toimimme myös aktiivisesti yhteistyössä alueen kansainvälisten toimijoiden kanssa, kuten maakunnan Team Finland -verkostossa. Konkreettisia esimerkkejä projekteista, joissa kauppakamari on mukana autamassa yrityksiä kansainvälistymisessä on Kasvu Open.


Haluatko saada kerran kuukaudessa ajankohtaista tietoa kansainvälistymisestä? Tilaa KV-uutiskirje! Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.


Kansainvälistymis­palvelut Keski-Suomessa

Keski-Suomen kauppakamari on koonnut Kansainvälistymispalvelut Keski-Suomessa -sivun, josta löydät tietoa ja kumppaneita kansainvälistymisen eri vaiheisiin, oli yritys jo kansainvälisillä markkinoilla toimiva tai kansainvälistymisestä haaveileva. Sivun vientiyritystyökalusta löydät keskisuomalaiset vientiyritykset. Tutustu ja löydä boostia kansainvälistymiseen!

Lue lisää

Ulkomaankaupan asiakirjat

​Kauppakamarit vahvistavat ja myöntävät erilaisia ulkomaankauppaan liittyviä asiakirjoja, kuten ATA carnet -tulliasiakirjat.

Lue lisää

Kauppakamarijärjestö

​Kauppakamarijärjestö toimii kaupan esteiden poistamiseksi paitsi kansallisesti myös kansainvälisesti Euroopan unionissa ja kansainvälisissä järjestöissä.

Lue lisää


Team Finland

​Team Finland -verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahotteiset toimijat ja niiden tarjoamat palvelut.

Lue lisää

Finncham

Suomalaiset kauppakamarit linkittyvät maailmalle Finncham-verkoston kautta, jonka avulla voi hakea kohdemaista neuvontaa, kontakteja ja kansainvälistymisen palveluita.

Lue lisää

Lounge Wiki

Lounge Wiki -tietopankista löydät kansainvälistymiseen liittyvää tietoa, linkkejä, tapahtumia ja yhteistyömahdollisuuksia.

Lue lisää