Team Finland

​Team Finland -verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahotteiset toimijat ja niiden tarjoamat palvelut.

Team Finland -verkosto edistää Suomen ja suomalaisten yritysten menestymistä maailmalla. Verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahoitteiset toimijat ja niiden tarjoamat palvelut.

Alueen Team Finland -toimijat (alueen korkeakoulut, ELY, Business Jyväskylä, Keski-Suomen liitto, Keski-Suomen Yrittäjät, Business Finland, Jyväskylän kaupunki ja Keski-Suomen kauppakamari) pyrkivät aktiivisesti auttamaan keskisuomalaisia vientiyrityksiä kansainvälisessä liiketoiminnassa ja tuomaan kansainväliset verkostot kaikkien yritysten ulottuville.

Osana alueen Team Finland -verkostoa Keski-Suomen kauppakamari on järjestänyt mm. KV-taksvärkkipäiviä, joissa ulkomaalaisia korkeakouluopiskelijoita on päässyt tutustumaan ja työskentelemään alueen yrityksiin. Tarkoituksena on ollut lähentää kansainvälisiä opiskelijoita ja yrittäjiä sekä tarjota mahdollisuus uusien kontaktien luomiseen. Näin suhteita kansainvälisille markkinoille olisi myös sen jälkeen, kun opiskelija on palannut kotimaahansa.