Mitä me teemme?

Keskisuomalainen asiantuntijaverkosto

Keski-Suomen kauppakamari vaikuttaa aktiivisesti ja vuorovaikutteisesti maakunnan elinkeinopolitiikkaan ja nostaa rohkeasti esiin uusia näkökulmia ja kehittämiskohteita. Kauppakamarin tehtävänä on edistää yritysten toimintaympäristöä ja ottaa vastuuta maakunnan kilpailukyvyn kehittämisestä.

Hyviä esimerkkejä pitkäjänteisestä vaikuttamisesta ovat Nelostien rakentamisen edistäminen sekä taistelu kilpailukykyisen lentoliikenteen puolesta. Kauppakamari ei ole vain muutaman hengen toimisto, vaan koko jäsenyritysverkoston ja valiokuntatyöskentelyn kautta yli 33 000 asiantuntijan verkosto. Meidän työnantajamme on koko Keski-Suomi.


Vaikuttaminen ja valiokunnat

Valiokunnat toimivat tukiverkostona toimialan ja yrityskohtaisen liiketoiminnan kehittämisessä.

Lue lisää

Palvelut

​​Tarjoamme yritysten käyttöön eri alojen asiantuntijoita. Kauttamme saa myös ulkomaankauppaan liittyviä asiakirjoja.

Lue lisää


Elinkeinoelämä ja kansainvälisyys

Kansainvälistymisen palveluitamme ovat mm. ulkomaankaupan asiakirjojen myöntäminen ja vahvistaminen sekä Kauppakamari Loungen toiminta, joka käsittää kansainvälistymisen koulutukset ja tilaisuudet, kasvu- ja kansainvälistymisvaliokunnan asiantuntijapalvelut ja neuvontapalveluita.

Lue lisää

Projektit ja hankkeet

Olemme vuosittain mukana erilaisissa maakunnan kilpailukykyä ja elinkeinoelämää kehittävissä projekteissa ja hankkeissa.

Lue lisää