Projektit ja hankkeet

Olemme vuosittain mukana erilaisissa maakunnan kilpailukykyä ja elinkeinoelämää kehittävissä projekteissa ja hankkeissa.

Somelähettiläs-hanke

Keski-Suomen kauppakamarilla toimi vuonna 2020 somelähettiläs Santeri Saari, joka vieraili keskisuomalaisissa teollisen alan yrityksissä ja teki nuorille innostavaa sisältöä sosiaalisen median kanaviin siitä, millaista teollinen työ todellisuudessa on.

Lue lisää

Kasvutahto-mentorointiohjelma

Kasvutahto on maksuton mentorointiohjelma, jossa kasvuhaluisen yritysjohtajan mentorina yhdeksän kuukauden ajan toimii yrityksen tarpeisiin etsitty kansainvälistymisen konkari.

​​​​​​​

Lue lisää


Kasvu Open

Kasvu Openin visio on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa.

Lue lisää

Lakeland -hanke

Kansainvälinen matkailutyö jatkuu Lakeland-hankkeen myötä, joka toteutetaan yhteistyössä Visit Finlandin, Lahti Regionin, Visit Tampereen ja Hämeen kanssa. Kohdemaina ovat saksankielinen Eurooppa ja Japani. Lakeland-Jyväskylä Region -hanke on siirtynyt vuoden 2019 alussa Jyväskylän kaupungin alaisuuteen.

Lue lisää


Team Finland

​Team Finland -verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahotteiset toimijat ja niiden tarjoamat palvelut.

Lue lisää

EK-yhteistyö

​Keski-Suomen kauppakamari järjestää yhteistyössä Elinkeinoelämän Keskusliiton EK:n aluetoimijoiden kanssa Elinkeinoelämän foorumeita ja Suhdannebarometrin julkistustilaisuuksia.

Lue lisää


YmpyräKS

Keski-Suomessa on koottu yritysten ympäristövastuullisuusverkosto Ympyräks, jossa jaetaan tietoa ja hyviä käytänteitä yritysten ympäristövastuusta. Verkostossa ratkotaan vastuullisuustyöhön liittyviä haasteita ja luodaan niihin toimivia ratkaisuja.

Lue lisää

HOKSAUTUS

HOKSAUTUS-hanke aktivoi kansainvälisten osaajien rekrytointia Keski-Suomeen. Tarkoituksena on aktivoida ja auttaa keskisuomalaisia yrityksiä kansainvälisten osaajien rekrytoinnissa ja työllistämisessä.

Lue lisää