Jäsenten maksuttomat tilaisuudet

Tälle sivulle kootaan Keski-Suomen kauppakamarin jäsenten maksuttomat tilaisuudet. Mikäli haluat yrityksesi tilaisuuden näkyvän tällä sivulla, ota yhteyttä merja.honkanen@kskauppakamari.fi.

​​​​​​​

Edellytyksenä on, että saamme tiedon tapahtumasta jäseneltä suoraan, tilaisuuden ajan ja paikkatiedon sekä osoitteen, minne lisätietoja etsivän voi ohjata. Tilaisuuden on myös oltava maksuton ja suunnattu yritysten ja organisaatioiden edustajille. Emme markkinoi tapahtumia yksitellen suoraan sähköpostitse tai some-kanavissamme, vaan nostamme sivua esiin esim. uutiskirjeissä ja somessa.​​​​​​​​​​​​​​

--


Tulevat jäsenten tilaisuudet


Syksy 2024


Finland Works -online rekrytointitapahtuma


Finland Works -rekrytointitapahtumassa tavoitat eri alojen osaajat Suomesta ja ulkomailta. Tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden markkinoida avoimia työpaikkoja Euroopan laajuisesti. Käytössäsi on monipuolinen tapahtuma-alusta, joka mahdollistaa onnistuneet kohtaamiset työnhakijoiden kanssa jo ennen tapahtumapäivää.

Tapahtuma on englanninkielinen.

Aika:
8.10.2024
klo 12.00–15.00

Paikka:
Verkossa​​​​​​​

Järjestäjä:
EURES-työnvälitysverkosto

​​​​​​​

Tutustu lisääJyväskylän yliopiston Yrityspäivä

Yrityspäivä kokoaa yhteen tutkijat, yritykset, sidosryhmät ja opiskelijat verkostoitumaan ja etsimään mahdollisuuksia yhteistyölle. Tapahtuma avaa yrityksille mahdollisuuksia tutustua JYU:n kärkitutkimukseen eri aloilla.

Aika:

10.10.2024

Paikka:
Paviljonki

Järjestäjä: Jyväskylän yliopisto


Tutustu lisää