Jäsenten maksuttomat tilaisuudet

Tälle sivulle kootaan Keski-Suomen kauppakamarin jäsenten maksuttomat tilaisuudet. Mikäli haluat yrityksesi tilaisuuden näkyvän tällä sivulla, ota yhteyttä merja.honkanen@kskauppakamari.fi.

​​​​​​​


Edellytyksenä on, että saamme tiedon tapahtumasta jäseneltä suoraan, tilaisuuden ajan ja paikka tiedon sekä osoitteen, minne lisätietoja etsivän voi ohjata. Tilaisuuden on myös oltava maksuton ja suunnattu yritysten ja organisaatioiden edustajille. Emme markkinoi tapahtumia yksitellen suoraan sähköpostitse tai some-kanavissamme, vaan nostamme sivua esiin esim. uutiskirjeissä ja somessa.​​​​​​​​​​​​​​

gfgggfbf

tyhjä

fvfdfvfdvd

Maaliskuu 2020

--


--

Webinaari: Verkkolaskulaki yrityksille 1.4. – velvollisuus, uhka ja mahdollisuus

Aika: To 26.3.2020 klo 9.00

Lue lisää ja ilmoittaudu>>

Järjestäjä:

​​​​​​​

UHY TietoAkseli


Webinaarin sisältö

Tiesitkö, että huhtikuun 2020 alusta lähtien tilaajayritys voi vaatia toimittajalta verkkolaskuja ja kieltäytyä maksamasta manuaalisesti lähetettyjä laskuja? Laskujen on myös sisällettävä uusia pakollisia laskutustietoja, joita ei ennen Suomen laissa ole vaadittu.

Vaatimukset perustuvat verkkolaskulakiin, joka on osa EU:n verkkolaskudirektiiviä. Käytännössä tuhansilla suomalaisilla yrittäjillä on jatkossa velvollisuus pyydettäessä lähettää verkkolaskuja yritysasiakkailleen. Suomen valtio puolestaan on ilmoittanut ottavansa vastaan 1.4. alkaen vain verkkolaskuja, jotka täyttävät sähköisen laskutuksen eurooppalaisen standardin vaatimukset.

Jos yrityksesi ei vielä lähetä verkkolaskuja, nyt on viimeinen hetki perehtyä asiaan. Mikäli verkkolaskut ovat sinulle jo tuttuja, kannattaa silti varmistaa oikeat faktat laista sekä ohjelmistotoimittajasi tekniset valmiudet muutokseen. Voit itse vaikuttaa siihen onko digitaalisuus yrityksellesi velvollisuus, uhka vai mahdollisuus!

Hyödynnä tilaisuus ja osallistu TietoAkselin ja Visma Netvisorin järjestämään maksuttomaan webinaariin 26.3.2020 klo 9, jossa käymme läpi mm.:

– Mitä verkkolaskulaki tarkoittaa?
– Keitä se koskee?
– Sähköisen laskutuksen prosessi ja hyödyt osana modernia taloushallintoa
– Miten valmistaudut verkkolaskulain muutokseen? (uusien standardien täyttäminen, ohjelmistoihin tarvittavat muutokset)


Huhtikuu 2020


Webinaari: Henkilökuntaetujen verotus – vinkkejä suunnitteluun ja varautumiseen

Aika: Ke 22.4.2020 klo 9.00

Lue lisää ja ilmoittaudu>>

Järjestäjä: ​​​​​​​

UHY TietoAkseliHenkilökuntaetuja on nykyään käytössä yrityksissä laidasta laitaan. Ne ovat osa modernia palkitsemista ja yritykseen sitouttamista ja hyvä niin! Henkilökuntaetuihin liittyvissä verotuskäytännöissä yritysten on kuitenkin syytä olla tarkkana, ettei pahimmassa tapauksessa syyllisty vahingossa peiteltyyn osinkoon tai verovapaaksi ajateltuja henkilökuntaetuja katsota palkaksi.

Työnantaja voi kustantaa tiettyjä etuja henkilökunnalle verovapaasti, tyypillisiä esimerkkejä ovat joululahjat ja harrastustoiminta. Mutta missä tapauksissa samoja etuja voivat saada yrityksen osakkaat tai hallintoelimiin kuuluvat henkilöt? Mikäli yrityksessä ei ole osakkaiden lisäksi muita työntekijöitä, tulee henkilökuntaetujen suhteen olla huolellinen, sillä Verohallinto voi helposti tulkita edut peitellyksi osingoksi. Myös työntekijöille järjestetyt edut voivat muuttua jossain tapauksissa verollisiksi, jos esimerkiksi lahjat annetaan lahjakorttien muodossa tai kuluja korvataan kuitteja vastaan.

Tule mukaan maksuttomaan webinaariin ke 22.4. klo 9, missä veroasiantuntijamme Kirsti Yli-Halla kertoo vastauksia edellä oleviin kysymyksiin sekä valottaa henkilökuntaetujen tavanomaisuuden ja kustannusten kohtuullisuuden määrittämistä, joista on linjattu verotuskäytännössä ja viime kädessä KHO:n ratkaisuissa. Verohallinto on päivittänyt ohjettaan henkilöstöeduista viimeksi 10.2.2020.​​​​​​​
​​​​​​​Laajempaa markkinointia varten katso mediakortit:


​​​​​​​Digikortti (uutiskirje ja nettisivut)

Jäsenlehden mediakortti​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​