Jäsenten maksuttomat tilaisuudet

Tälle sivulle kootaan Keski-Suomen kauppakamarin jäsenten maksuttomat tilaisuudet. Mikäli haluat yrityksesi tilaisuuden näkyvän tällä sivulla, ota yhteyttä merja.honkanen@kskauppakamari.fi.

​​​​​​​


Edellytyksenä on, että saamme tiedon tapahtumasta jäseneltä suoraan, tilaisuuden ajan ja paikka tiedon sekä osoitteen, minne lisätietoja etsivän voi ohjata. Tilaisuuden on myös oltava maksuton ja suunnattu yritysten ja organisaatioiden edustajille. Emme markkinoi tapahtumia yksitellen suoraan sähköpostitse tai some-kanavissamme, vaan nostamme sivua esiin esim. uutiskirjeissä ja somessa.​​​​​​​​​​​​​​

gfgggfbf

tyhjä

--Elokuu 2022

Liikkeelle työkyvyn puolesta!


​​​​​​​Haemme mukaan projektiin keskisuomalaisia yrityksiä ja työyhteisöjä, jotka ovat kiinnostuneita henkilöstön työkyvyn lisäämisestä liikunnan keinoin.

 • Yritys saa tietoa ja tukea, miten hyödyntää liikuntaa nykyistä vaikuttavammin osana henkilöstön hyvinvoinnista ja työkyvystä huolehtimista.
 • Yritys pääsee testaamaan ja ottamaan käyttöön omiin tarpeisiin sopivia liikunnallisia toimintamalleja ja työkaluja


FAKTAA

 • Työikäisistä vain 20 % liikkuu terveytensä kannalta riittävästi. 
 • Ne työntekijät, joiden työnantaja tukee liikuntaa arvioivat oman työkykynsä paremmaksi kuin ne, joiden työnantaja ei tue liikuntaa.


MIKSI LÄHTEÄ MUKAAN?

 • Liikunta on alihyödynnetty keino
 • Liikunta parantaa työkykyä monipuolisesti
 • Henkilöstön hyvinvointiin ja työkykyyn panostaminen on pk-yritykselle maine- ja vetovoimatekijä ja kertoo yrityksen vastuullisuudesta. Samalla se on kustannustehokas investointi.
 • Liikunnan lisääminen kiinnostaa henkilöstöä.


Mukaan lähtevät yritykset saavat monipuolista tietoa ja tukea liikunnan hyödyntämisestä nykyistä vaikuttavammin osana henkilöstön hyvinvoinnista ja työkyvystä huolehtimista. Yritykset pääsevät myös testaamaan ja ottamaan käyttöön omiin tarpeisiinsa sopivia liikunnallisia toimintamalleja ja työkaluja.

Osallistuminen projektiin on maksutonta. Projekti käynnistyy alkuvuodesta 2023. Paikat täytetään elo-syyskuussa, varaa paikkasi ilmoittautumalla mukaan!

MITEN PÄÄSEE MUKAAN?


Tutustu lisää: www.liikkuvatyoelama.fi
Hyvinvoiva etätyöntekijä


Etätyö lisää vapautta ajankäyttöön, tuo säästöjä työmatkakulkemiseen, helpottaa arjen rytmittämistä ja mahdollistaa työllistymisen paikasta riippumatta. Toisaalta vaihtelevat työympäristöt, lisääntyvä teknologia ja yhteisöllisyyden puute voivat aiheuttaa kuormitusta.
Tervetuloa maksuttomaan aamukahvitilaisuuteen pohtimaan ja kehittämään omaa etätyöntekijän hyvinvointia!

Aika: Ti 23.8. klo 8-11
Paikka: ÄäneHub (Piilolantie 17)
Maksuton. Ei ilmoittautumista.

Ohjelma

 • Alustus työhyvinvoinnista etätyössä
 • Työpaja etätyön mahdollisuuksista ja riskeistä ja yhteisöllisyyden tukemisesta
 • Kahvittelu ja tutustuminen ÄäneHubin tiloihin ja palveluihin sekä muihin yrittäjiin


Järjestäjinä ÄäneHub ja Business Äänekoski sekä Keski-Suomen ELY-keskus ja Monipaikka-hanke.​​​​​​​Digikortti (uutiskirje ja nettisivut)

Jäsenlehden mediakortti​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​