Valmistus ja tuotanto

Valmistus- ja tuotantovaliokunta pyrkii parantamaan maakunnan eri teollisuuden alojen kilpailukykyä ja vetovoimaisuutta.

Valiokunta toimii valmistus- ja tuotantoalan yritysten avainhenkilöille ajankohtaisten asioiden jakamisen ja mahdollisten esiin nousseiden haasteiden ratkaisufoorumina.
Valiokunnan toiminnan painopistealueita ovat:

• tietoisuuden lisääminen ihmisille valmistus- ja tuotantoalan yrityksissä olevista työtehtävistä Keski-Suomessa
  • teollisten alojen profiilin ja mielikuvan nostaminen positiivisemmaksi ja siten paremmin vastaamaan tämän päivän todellisuutta

Viestimällä näistä asioista positiivisessa hengessä muun muassa sosiaalisessa mediassa, pyritään helpottamaan osaajien saamista alan yrityksiin tulevaisuudessa. Lisäksi valiokunta pyrkii aktiivisesti verkostoitumaan muiden valiokuntien, oppilaitosten sekä yritysten kanssa.

Juha Järvi

Toimitusjohtaja