Tiedottaminen

​Kauppakamari tiedottaa jäseniään ajankohtaisista yrityselämää koskettavista aiheista niin printissä, sähköisesti kuin myös sosiaalisessa mediassa. Jäsenenä saat myös näkyvyyttä kanavissamme.

Seuraa meitä somessa ja saat ajankohtaista tietoa mm. elinkeinoelämää koskevista uutisista, koulutuksista ja tilaisuuksista sekä verkoston ja muiden yritysten tarinoista.

Jäsenesittelyt ja tiedotteet, jäsenten maksuttomat tilaisuudet

Julkaisemme jäsenistämme yritystarinoita jäsenet kertovat -sivullamme. Voit lähettää meille yrityksesi julkaisut ja tiedotteet, ja me nostamme kiinnostavat uutiset esiin kanavissamme. Nostamme myös jäsentemme maksuttomat tilaisuudet omalla sivullaan.

Jäsentiedote

Sähköinen jäsentiedote ilmestyy 7 kertaa vuodessa. Uutiskirje sisältää ajankohtaista yritystoimintaan liittyvää tietoa sekä tietoa Keski-Suomen kauppakamarin toiminnasta – palveluista, tapahtumista, projekteista sekä valiokuntien työskentelystä.

Kauppakamari-lehti

Kauppakamari-lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti ja samalla osa kauppakamareiden yhteistä valtakunnallista konseptia. Helmi-, touko-, syys- ja marraskuussa ilmestyvät numerot sisältävät ajankohtaista tietoa yritystoimintaan vaikuttavista muutoksista ja tapahtumista.

Näkökulmana ovat aina keskisuomalaiset yritykset ja niiden menestyminen niin kotimaassa kuin maailmalla. Vaikuttamissuunnitelman teemoja –kansainvälistymistä, kilpailukykyä, kasvua ja yhteyksiä – käsitellään joka numerossa. Kunkin lehden painosmäärä on noin 1000 kappaletta. Lehti on ladattavissa aina myös kauppakamarin verkkosivuilta.

Lataa mediakortti​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​​​

tyhjä

Koulutuskalenteri

Kauppakamarin koulutuskalenteri julkaistaan kaksi kertaa vuodessa keväisin ja syksyisin. Koulutuskalenterissa on kuvattu kattavasti kauppakamarin koulutustarjonta niin maksuttomista kuin maksullisista koulutuksista. Tutustu tarjontaan ja lataa kalenteri itsellesi.​​​​​​​

#Kasvunmaakunta – Keski-Suomen elinkeinoelämän 100-vuotisjuhlajulkaisu

Aiemmasta poiketen julkaisimme Vuosikirjan tilalla Keski-Suomen elinkeinoelämän 100-vuotisjuhlajulkaisun. #kasvunmaakunta-nimeä kantava julkaisu kattaa myös vuoden 2018, jolloin erillistä vuosikirjaa ei tehdä. Monikielisessä juhlajulkaisussa esitellään Keski-Suomeen eri vuosikymmeninä perustettujen yritysten ja yhteisöjen osaamis- ja menestystarinoita, jotka kertovat kansainväliselle yleisölle keskisuomalaisen osaamisen monipuolisuudesta. Viedään Keski-Suomea maailmalle!

Haluatko näkyä Kauppakamari-lehdessä tai Keski-Suomen kauppakamarin sähköisessä uutiskirjeessä ja internet-sivuilla? Ota yhteyttä

Nelli Miettinen

Viestintäsuunnittelija
Keski-Suomen kauppakamari

Haluatko näkyä Keski-Suomen kauppakamarin tilaisuuksissa?

Leena Räisänen

koulutus- ja palvelupäällikkö
Keski-Suomen kauppakamari

Haluatko yrityksesi/organisaatiosi maksuttoman tilaisuuden näkyviin nettisivuillemme? Ota yhteyttä