Tiedottaminen

​Kauppakamari tiedottaa jäseniään ajankohtaisista yrityselämää koskettavista aiheista niin printissä, sähköisesti kuin sosiaalisessa mediassa. Jäsenenä saat myös näkyvyyttä kanavissamme.

Seuraa meitä somessa ja saat ajankohtaista tietoa mm. elinkeinoelämää koskevista uutisista, koulutuksista ja tilaisuuksista sekä verkoston ja muiden yritysten tarinoista.

Facebook

Twitter

LinkedIn


Jäsenesittelyt ja tiedotteet, jäsenten maksuttomat tilaisuudet

Julkaisemme jäsenistämme yritystarinoita jäsenet kertovat -sivullamme. Voit lähettää meille yrityksesi julkaisut ja tiedotteet, ja me nostamme kiinnostavat uutiset esiin kanavissamme. Nostamme myös jäsentemme maksuttomat tilaisuudet omalla sivullaan.


Uutiskirje

Sähköinen uutiskirje ilmestyy 7 kertaa vuodessa. Uutiskirje sisältää ajankohtaista yritystoimintaan liittyvää tietoa sekä tietoa Keski-Suomen kauppakamarin toiminnasta – palveluista, tapahtumista, projekteista sekä valiokuntien työskentelystä.Kauppakamari-lehti

Kauppakamari-lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti ja samalla osa kauppakamareiden yhteistä valtakunnallista konseptia. Helmi-, touko-, syys- ja marraskuussa ilmestyvät numerot sisältävät ajankohtaista tietoa yritystoimintaan vaikuttavista muutoksista ja tapahtumista.

Näkökulmana ovat aina keskisuomalaiset yritykset ja niiden menestyminen niin kotimaassa kuin maailmalla. Lehdessä käsitellään mm. yritysten kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyviä teemoja. Kunkin lehden painosmäärä on noin 1000 kappaletta. Lehti on ladattavissa aina myös kauppakamarin verkkosivuilta.


​​​​​​​

​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​​​


Koulutuskalenteri

Kauppakamarin koulutuskalenteri julkaistaan kaksi kertaa vuodessa keväisin ja syksyisin. Koulutuskalenterissa on kuvattu kattavasti kauppakamarin koulutustarjonta niin maksuttomista kuin maksullisista koulutuksista. Tutustu tarjontaan ja lataa kalenteri itsellesi.​​​​​​​
​​​​​​​


​​​​​​​​​​​​​​


​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​


​​​​​​​


#Kasvunmaakunta – Keski-Suomen elinkeinoelämän 100-vuotisjuhlajulkaisu

Juhlajulkaisussa esitellään Keski-Suomeen eri vuosikymmeninä perustettujen yritysten ja yhteisöjen osaamis- ja menestystarinoita, jotka kertovat kansainväliselle yleisölle keskisuomalaisen osaamisen monipuolisuudesta. Julkaisu on saatavana myös englanninkielisenä. Viedään Keski-Suomea maailmalle!


Haluatko näkyä Kauppakamari-lehdessä, Keski-Suomen kauppakamarin sähköisessä uutiskirjeessä tai verkkosivuilla? Ota yhteyttä

Viivi Sakkara

Viestintäpäällikkö
Keski-Suomen kauppakamari


Haluatko näkyä Keski-Suomen kauppakamarin tilaisuuksissa tai saada yrityksesi tai organisaation maksuttoman tilaisuuden näkyviin verkkosivuillemme?
Ota yhteyttä

Merja Honkanen

markkinointisuunnittelija
Keski-Suomen kauppakamari​​​​​​​

tyhjä