Tiedottaminen

​Kauppakamari tiedottaa jäseniään ajankohtaisista yrityselämää koskettavista aiheista niin printissä, sähköisesti kuin myös sosiaalisessa mediassa.

Jäsenesittelyt ja -tiedotteet

Julkaisemme jäsenistämme yritystarinoita blogissamme ja uutisissamme. Voit lähettää meille yrityksesi julkaisut ja tiedotteet, ja me nostamme kiinnostavat uutiset esiin kanavissamme. Jäsenesittelyiden juttusarja ilmestyy blogissamme. Kirjoitamme jutun kaikista halukkaista jäsenyrityksistä.

Jäsentiedote

Sähköinen jäsentiedote ilmestyy 7 kertaa vuodessa. Sähköinen tiedote sisältää ajankohtaista yritystoimintaan liittyvää tietoa sekä tietoa Keski-Suomen kauppakamarin toiminnasta – palveluista, tapahtumista, projekteista sekä valiokuntien työskentelystä.

#Kasvunmaakunta – Keski-Suomen elinkeinoelämän 100-vuotisjuhlajulkaisu

Aiemmasta poiketen julkaisimme Vuosikirjan tilalla Keski-Suomen elinkeinoelämän 100-vuotisjuhlajulkaisun. #kasvunmaakunta-nimeä kantava julkaisu kattaa myös vuoden 2018, jolloin erillistä vuosikirjaa ei tehdä. Monikielisessä juhlajulkaisussa esitellään Keski-Suomeen eri vuosikymmeninä perustettujen yritysten ja yhteisöjen osaamis- ja menestystarinoita, jotka kertovat kansainväliselle yleisölle keskisuomalaisen osaamisen monipuolisuudesta. Viedään Keski-Suomea maailmalle!

Kauppakamari-lehti

Kauppakamari-lehti on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti ja samalla osa kauppakamareiden yhteistä valtakunnallista konseptia. Helmi-, touko-, syys- ja marraskuussa ilmestyvät numerot sisältävät ajankohtaista tietoa yritystoimintaan vaikuttavista muutoksista ja tapahtumista. Näkökulmana ovat aina keskisuomalaiset yritykset ja niiden menestyminen niin kotimaassa kuin maailmalla. Vaikuttamissuunnitelman teemoja, kansainvälistymistä, kilpailukykyä, kasvua ja yhteyksiä käsitellään joka numerossa. Kunkin lehden painosmäärä on noin 1000 kappaletta. Lehti on ladattavissa aina myös kauppakamarin Internet-sivuilta.

Lataa mediakortti​​​​​​​​​​​​​​

Koulutuskalenteri

Kauppakamarin koulutuskalenteri julkaistaan kaksi kertaa vuodessa keväisin ja syksyisin. Koulutuskalenterissa on kuvattu kattavasti kauppakamarin koulutustarjonta niin maksuttomista kuin maksullisista koulutuksista. Tutustu tarjontaan ja lataa kalenteri itsellesi.

Haluatko näkyä julkaisuissamme? Ota yhteyttä

Viivi Sakkara

Viestintäpäällikkö
Keski-Suomen kauppakamari

Haluatko bannerinäkyvyyttä Keski-Suomen kauppakamarin sähköisessä uutiskirjeessä ja internet-sivuilla? Ota yhteyttä

Viivi Sakkara

Viestintäpäällikkö
Keski-Suomen kauppakamari

Haluatko näkyä Keski-Suomen kauppakamarin tilaisuuksissa?

Leena Räisänen

koulutus- ja palvelupäällikkö