Jäsenyys
​​​​​​​

Elinkeinoelämän verkostot, koulutukset, HHJ-kurssi, maksuton neuvonta, näkyvyyttä, vaikuttamismahdollisuuksia


Kauppakamarin jäsenyys kannattaa. Sen erityisenä voimana on jäsenyrityksistä muodostuva verkosto, joka katsoo rohkeasti tulevaisuuteen sekä tuo käytäntöön uusia ja innostavia toimintatapoja. Keskisuomalaisten yritysten edustajat vaikuttavat aktiivisesti ja vuorovaikutteisesti elinkeinopolitiikkaan ja kehittävät yhdessä maakuntaa määrätietoisesti eteenpäin. Liitä yrityksesi mukaan Keski-Suomen kehittämisen verkostoon ja hyödy jäseneduista.

Lisätietoja

Pia Naukkarinen

p. 050 555 9915

pia.naukkarinen@kskauppakamari.fiJäsenemme suosittelevat!
​​​​​​​

"Kauppakamarin työ on erittäin tärkeää, sekä alueellisen edunvalvonnan näkökulmasta, että paikallisen elinvoiman kehittämiseksi"

"Erinomaista ja arvokasta työtä!"

"Olette kiitettävästi pitäneet Keski-Suomen profiilia korkealla myös valtakunnan tasolla!"

"Keskeisin elinkeinoelämän kontaktiverkosto Keski-Suomessa"

"Hyvä kanava verkostoitumiseen ja hyvät koulutukset"

"Runsaat ja hyvät palvelut pientä korvausta vastaan"

"Kysymyksiin vastataan nopeasti ja asiantuntevasti"

"Helpompi pysyä ajan tasalla yritykseen liittyvistä asioista, kun on taho, joka jakaa tietoa"

"Suosittelen jäsenyyttä yhteistyön, verkoston, ajankohtaisen tiedon saamisen ja mukavien ihmisten tapaamisen vuoksi"​Jäsenenä saat
​​​​​​​

Koulutukset

Vuosittain järjestämissämme työelämän koulutuksissa käyvät sadat eri ammattilaiset kehittämässä osaamistaan. Järjestämme vuodessa noin 50 ajankohtaista talouden, johtamisen, markkinoinnin, viestinnän, myynnin ja kansainvälistymisen koulutusta, jotka jäsenemme saavat etuhintaan.

Lue lisää

Verkostot

Kauppakamarin maksuttomissa tapahtumissa pääset laajentamaan kontaktiverkostoasi sekä tapaamaan muita Keski-Suomen alueen eri toimialojen yritysten, oppilaitosten, kaupunkien ja kuntien edustajia.

Lue lisää

Julkaisut ja näkyvyys

Jäsenenä saat 7 kertaa vuodessa ilmestyvän sähköisen, ajankohtaisen ja tiiviin uutiskirjeen yritystoimintaan vaikuttavista tekijöistä sekä 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Kauppakamari-lehden. Kauppakamarin jäsenenä tarjoamme yrityksellesi näkyvyyttä julkaisuissamme, kuten blogissamme, uutisvirrassamme sekä sosiaalisen median kanavissamme. Jaamme tietoa jäsenyritystemme maksuttomista tilaisuuksista myös jäsenten maksuttomat tilaisuudet -sivulla.

Lue lisää

Ulkomaankaupan asiakirjat

Jäsenenä saat ATA Carnet -tulliasiakirjat puoleen hintaan. Toimitamme myös muut vientiin tarvittavat asiakirjat, kuten alkuperätodistukset ja erityistodistukset, joustavasti ja nopeasti.

Lue lisää

Valiokunnat

Pääset vaikuttamaan yrityksesi toimintaympäristöön ja edunvalvontaan toimialakohtaisesti seitsemässä eri valiokunnassa.

Lue lisää

Projektit ja hankkeet

Kauppakamari on vuosittain mukana erilaisissa alueen sekä sen yritysten kilpailukykyä ja elinvoimaisuutta kehittävissä projekteissa ja hankkeissa.

Lue lisää

Elinkeinoelämä ja kansainvälisyys

Pidämme huolta yritysten toimintaympäristöstä ja alueen kilpailukyvystä tukeaksemme yritysten kansainvälistymistä. Myös kumppaniverkostoltamme saat tukea kansainvälistymiseen.

Lue lisää

Ajankohtaistieto

Kauppakamari tiedottaa jäsenilleen yritystoiminnan ajankohtaisimmista uutisista, kuten lakimuutoksista ja verouudistuksista.

Lue lisää

Neuvonta

Jäsenenä saat maksutonta neuvonta-apua laki- ja talousasioihin liittyvissä kysymyksissä. Puhelinkonsultointia antavat verotukseen, työsuhteisiin ja sopimusasioihin erikoistuneet asiantuntijat.

Lue lisää

KauppakamariTieto

Kauppakamarikauppa tarjoaa monia palveluja ja tuotteita jäsenetuhintaan. KauppakamariTieto on jatkuvasti päivittyvä tietopalvelukokonaisuus, jonka avulla pysyt vaivatta ajan tasalla toimintaympäristöön vaikuttavista lainsäädännön ja viranomaisohjeiden muutoksista. Lisäksi saat vuosittain julkaistavat kirjat mm. talous- ja henkilöstöhallinnon, johtamisen ja juridiikan ajankohtaisista teemoista keskimäärin 25 prosentin alennuksella.

Lue lisää

Tutkimukset ja selvitykset

Kauppakamari on vuosittain mukana mm. alueiden kilpailukykyä, Euroopan alueen suhdanteita sekä verotusta koskevissa tutkimuksissa.

Lue lisää


Kokemuksia jäsenyydestä

​​​​​​​

Kari Aho, Secapp Oy

”Olemme hyödyntäneet kauppakamarin tarjoamia koulutuksia avainhenkilöidemme osaamisen kehittämisessä, osallistuneet aktiivisesti valiokuntatyöskentelyyn sekä muihin kauppakamarin järjestämiin tilaisuuksiin. Erityisen arvokkaaksi ovat muodostuneet henkilökohtaiset tapaamiset alueen muiden yritysten avainhenkilöiden ja elinkeinoelämän vaikuttajien kanssa. Näiden myötä onkin syntynyt sekä suoria asiakassuhteita että kumppanuuksia, jossa voimme yhdessä tarjota enemmän kuin kukin toimija erikseen. Kauppakamari on mahdollistanut myös yrityksemme näkyvyyden ja vaikuttavuuden kasvattamisen erilaisten tapahtumien kautta.”

tyhjä

Jari Rautjärvi, Valtra Oy Ab

”Kauppakamari tarjoaa elinvoimaa generoivan toimintaympäristön erilaisten yritysten verkostoitumiselle, joka hyödyttää kaikkia toimijoita. Esimerkiksi pk-yritykset tarvitsevat veturiyritysten tarjoamia liiketoimintamahdollisuuksia ja veturiyritykset pienissä huippuyksiköissä kehitettyjä keihäänkärki-innovaatioita. Keski-Suomi tarvitsee lisää kasvua haluavia yrityksiä, mitä kauppakamari on edistänyt jo koko valtakunnankin tasolla tunnetun Kasvu Open -konseptin avulla. Lisäksi kauppakamarin monipuolinen koulutustarjonta palvelee erinomaisesti, kun yrityksiltä vaaditaan entistä parempaa johtamista ja taitavampaa tekemistä. Käytämme vaikutusmahdollisuuksiamme Keski-Suomen kauppakamarin kautta. Jäsenyydellä mahdollistamme sen, että elinkeinoelämän ääni kuuluu.”


Liity jäseneksi