Kasvu Open

​Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu, jossa yli 900 Suomen menestyneimmän yritysjohtajan osaaminen ja 850 tulevaisuuden potentiaalisen suuryrityksen kasvuideat kohtaavat.

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu ja kasvuohjelma. Yli 900 Suomen menestyneimmän yritysjohtajan osaaminen ja 850 tulevaisuuden potentiaalisen suuryrityksen kasvuideat kohtaavat kilpailussa, jossa etsitään Suomen kovinta kasvuhakuista yritystä start up- ja start again-sarjassa. Kasvu Openissa tehdään töitä suomalaisten yritysten kasvun ja kansainvälistymisen eteen.

Kasvu Openin tarina sai alkunsa Keski-Suomen kauppakamarin kasvuyritysvaliokunnasta, ja kauppakamarilla on yhä tärkeä rooli valtakunnallisen Kasvu Open -kasvuohjelman toteutuksessa. Suurimpana ponnistuksena kauppakamarin harteilla on kilpailun huipennus, Kasvu Open Karnevaali, jossa valitaan vuoden kovimmat kasvuyritykset. Vuoden positiivisin kasvuyritystapahtuma kokoaa Jyväskylään Suomen kovimmat kasvajat, verkostoitujat, bisnesenkelit ja innovoijat. Karnevaalissa keskiössä ovat verkostoituminen, yritysten kehittäminen ja kasvattaminen sekä asiantuntijoiden ja sparraajien tuki.

Lue lisää www.kasvuopen.fi

Lisätietoja kilpailusta