Palvelut

​​Tarjoamme yritysten käyttöön eri alojen asiantuntijoita. Kauttamme saa myös ulkomaankauppaan liittyviä asiakirjoja.

Kauppakamarin palvelut yrityksesi tukena

Palvelemme sekä paikallisesti että valtakunnallisesti tarjoamalla yritysten käyttöön ja tueksi eri alojen asiantuntijoita. Kauppakamarit vahvistavat ja myöntävät erilaisia ulkomaankaupan asiakirjoja, kuten ATA carnet –tulliasiakirjoja.


Ulkomaankaupan asiakirjat

​Kauppakamarit vahvistavat ja myöntävät erilaisia ulkomaankauppaan liittyviä asiakirjoja, kuten ATA carnet -tulliasiakirjat.

Lue lisää

Tiedottaminen

​Kauppakamari tiedottaa jäseniään ajankohtaisista yrityselämää koskettavista aiheista niin printissä, sähköisesti kuin sosiaalisessa mediassa. Jäsenenä saat myös näkyvyyttä kanavissamme.

Lue lisää

Maksuton neuvontapalvelu

​Keski-Suomen kauppakamarin jäsenenä voit hyödyntää maksutonta neuvontaa muun muassa laki-, vero-, GDPR-, työsuhde- ja talousasioissa.

Lue lisää


Koulutuksetja tilaisuudet

Kauppakamarin koulutukset ja tilaisuudet tarjoavat paljon erilaisia verkostoitumismahdollisuuksia. Jokainen kontakti on uusi mahdollisuus löytää uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Lue lisää

Keski-Suomi yrityksille

​Kumppaniverkostoltamme saat kattavasti tietoa Keski-Suomen elinkeinoelämästä ja yritystoiminnasta sekä tukea yrityksesi eri vaiheisiin.

Lue lisää

Keskuskauppakamarin palvelut

Keskuskauppakamarin monipuolisiin palveluihin kuuluvat mm. ansiomerkkien myöntäminen ja erilaisten ammattitutkintojen ja -kokeiden järjestäminen.

Lue lisää