Projektit ja hankkeet

Olemme vuosittain mukana erilaisissa maakunnan kilpailukykyä ja elinkeinoelämää kehittävissä projekteissa ja hankkeissa.

Kasvu Open

​Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu, jossa yli 900 Suomen menestyneimmän yritysjohtajan osaaminen ja 850 tulevaisuuden potentiaalisen suuryrityksen kasvuideat kohtaavat.

Lue lisää

Lakeland -hanke

Kansainvälinen matkailutyö jatkuu Lakeland-hankkeen myötä, joka toteutetaan yhteistyössä Visit Finlandin, Lahti Regionin, Visit Tampereen ja Hämeen kanssa. Kohdemaina ovat saksankielinen Eurooppa ja Japani. Hankkeessa on tällä hetkellä mukana 30 yritystä, 6 kuntaa sekä JAMK.

Lue lisääNäissä olemme mukana

Metsä Fibren biotuotetehdasinvestointi

​Keski-Suomen kauppakamari koordinoi yhteistyössä Metsä Fibren kanssa Äänekosken uuden biotuotetehtaan ympärille rakentuvia yritysverkostoja.

Lue lisää

Digijohtajaksi!

​Keski-Suomen kauppakamari on mahdollistamassa Digijohtajaksi!-hanketta, jonka tarkoituksena on vahvistaa mikro- ja pk-yritysten digitalisaation osaamista ja johtamista sekä rohkaista uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin.

Lue lisää

Team Finland

​Team Finland -verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahotteiset toimijat ja niiden tarjoamat palvelut.

Lue lisää

EK-yhteistyö

​Keski-Suomen kauppakamari järjestää yhteistyössä Elinkeinoelämän Keskusliiton EK:n aluetoimijoiden kanssa EK Foorumeita ja Suhdannebarometrin julkistustilaisuuksia.

Lue lisää