Projektit ja hankkeet

Olemme vuosittain mukana erilaisissa maakunnan kilpailukykyä ja elinkeinoelämää kehittävissä projekteissa ja hankkeissa.

Somelähettiläs-hanke

Keski-Suomen kauppakamarilla on aloittanut somelähettiläs Santeri Saari, joka vierailee keskisuomalaisissa teollisen alan yrityksissä ja tekee nuorille innostavaa sisältöä sosiaalisen median kanaviin siitä, millaista teollinen työ todellisuudessa on.

Lue lisää

Kasvutahto-mentorointiohjelma

Rohkaisua, tietoa ja vinkkejä kasvuun! Keski-Suomen kauppakamarin kasvu- ja kansainvälistymisvaliokunnan Kasvutahto-mentorointiohjelmassa edistetään keskisuomalaisten yritysten kasvua ja kansainvälistymistä.

Lue lisää


Kasvu Open

​Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu, jossa yli 900 Suomen menestyneimmän yritysjohtajan osaaminen ja 850 tulevaisuuden potentiaalisen suuryrityksen kasvuideat kohtaavat.

Lue lisää

Lakeland -hanke

Kansainvälinen matkailutyö jatkuu Lakeland-hankkeen myötä, joka toteutetaan yhteistyössä Visit Finlandin, Lahti Regionin, Visit Tampereen ja Hämeen kanssa. Kohdemaina ovat saksankielinen Eurooppa ja Japani. Lakeland-Jyväskylä Region -hanke on siirtynyt vuoden 2019 alussa Jyväskylän kaupungin alaisuuteen.

Lue lisää


Team Finland

​Team Finland -verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahotteiset toimijat ja niiden tarjoamat palvelut.

Lue lisää

EK-yhteistyö

​Keski-Suomen kauppakamari järjestää yhteistyössä Elinkeinoelämän Keskusliiton EK:n aluetoimijoiden kanssa Elinkeinoelämän foorumeita ja Suhdannebarometrin julkistustilaisuuksia.

Lue lisää


YmpyräKS

Keski-Suomessa on koottu yritysten ympäristövastuullisuusverkosto Ympyräks, jossa jaetaan tietoa ja hyviä käytänteitä yritysten ympäristövastuusta. Verkostossa ratkotaan vastuullisuustyöhön liittyviä haasteita ja luodaan niihin toimivia ratkaisuja.

Lue lisää

HOKSAUTUS

HOKSAUTUS-hanke aktivoi kansainvälisten osaajien rekrytointia Keski-Suomeen. Tarkoituksena on aktivoida ja auttaa keskisuomalaisia yrityksiä kansainvälisten osaajien rekrytoinnissa ja työllistämisessä.

Lue lisää