Projektit ja hankkeet

Olemme vuosittain mukana erilaisissa maakunnan kilpailukykyä ja elinkeinoelämää kehittävissä projekteissa ja hankkeissa.

Kasvu Open

​Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu, jossa yli 900 Suomen menestyneimmän yritysjohtajan osaaminen ja 850 tulevaisuuden potentiaalisen suuryrityksen kasvuideat kohtaavat.

Lue lisää

Stopover Keski-Suomi

​Stopover Keski-Suomi -hanke 2016-2018 on jatkoa Venäjälle suuntautuneeseen kv-markkinointikonttorihankkeeseen. Stopover Keski-Suomi -hanke suuntaa katseensa matkailutuotteiden ja -palveluiden kehittämiseen kansainvälisille asiakkaille erityisesti Keski-Euroopassa ja Aasiassa.

Lue lisääNäissä olemme mukana

Metsä Fibren biotuotetehdasinvestointi

​Keski-Suomen kauppakamari koordinoi yhteistyössä Metsä Fibren kanssa Äänekosken uuden biotuotetehtaan ympärille rakentuvia yritysverkostoja.

Lue lisää

Digijohtajaksi!

​Keski-Suomen kauppakamari on mahdollistamassa Digijohtajaksi!-hanketta, jonka tarkoituksena on vahvistaa mikro- ja pk-yritysten digitalisaation osaamista ja johtamista sekä rohkaista uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin.

Lue lisää

Team Finland

​Team Finland -verkosto kokoaa yhteen yritysten kansainvälistymistä, Suomeen suuntautuvia ulkomaisia investointeja ja Suomen maakuvaa edistävät valtiorahotteiset toimijat ja niiden tarjoamat palvelut.

Lue lisää

EK-yhteistyö

​Keski-Suomen kauppakamari järjestää yhteistyössä Elinkeinoelämän Keskusliiton EK:n aluetoimijoiden kanssa EK Foorumeita ja Suhdannebarometrin julkistustilaisuuksia.

Lue lisää