Tapahtumat


Tarinallistamisen perusteet

Ajankohta: 29.09.2020 09:00-16:00
Paikka: Jyväskylä. Tarkempi koulutuspaikka ilmoitetaan myöhemmin.
Osoite: -


Yritysmaailmassa kaikki puhuvat ”tarinasta”, mutta tiedätkö mitä on markkinoinnin lisäksi sisäiseen viestintään liittyvä, kokonaisvaltainen tarinallistaminen (story-based strategic design)? Työpajassa perehdyt tarinallistamisen laajoihin mahdollisuuksiin ja luot oman yrityksesi tarinallistamisen perusteet Yrityksen maailmankuva -mallin avulla. 


LUO YRITYKSESI TARINALLISTAMISEN PERUSTA
Tarinallistaminen (story-based strategic design) luo yritykselle sekä sanallisen että visuaalisen kerronnan linjat. Markkinoinnin lisäksi sitä voidaan käyttää yrityksen sisäisessä kerronnassa: tällaisia me olemme. Tarinallistaminen on paljon enemmän kuin yksittäiset tarinat historiikissa tai referenssitarinoina - tervetuloa oppimaan lisää ja luomaan omalle yrityksellesi käyttökelpoiset tarinallistamisen perusteet!


”Tarinallistaminen on yrityksen keskeisin strateginen toiminto: se tapa, jolla organisaation syvin olemus tehdään sisäisesti tunnetuksi ja ymmärretyksi, jotta yritys voisi olla ulkoisesti loistelias.”
- Alf Rehn, professori, Åbo Akademi


KENELLE:
Tarinallistamisen työpaja sopii yrityksille, jotka kaipaavat markkinointiviestintäänsä uudenlaista koukuttavuutta tai punaista lankaa, tai jos monimutkaiset tuotteet ovat erityisen haastavasti kommunikoitavia. Työskentely on suunnattu erityisesti yrityksen keskeisille päättäjille ja välitön hyöty kasvaa, jos mukana on useampi saman yrityksen edustaja.

ASIANTUNTIJAT
Työpajaa vetävät Ateljee 8 -konseptin Mirka Seppänen (dramaturgi, tekstisuunnittelija, tarinallistaja) ja Pekka Toppi (visuaalinen suunnittelija, graafikko, käytettävyysasiantuntija). Molemmat ovat työskennelleet myös tuotteistamisen ja asiakasymmärryksen parissa.


KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
Työpajassa yritykset täyttävät itselleen maailmankuva-mallin, joka toimii tarinallistamisen perustana.
Malliin sisältyvät

  • yrityksen identiteetin peruskysymykset ja tapa toimia
  • asiakasymmärryksen syventäminen tarinan avulla
  • tuotteistamisen tilanne ja tarinallistamisen mahdollisuudet
  • yrityksen olemassa olevien tarinaelementtien keräys ja uusien luominen.

Yhdessä käydään lopuksi läpi sitä, kuinka näitä tarinallistamisen perusteita voi omassa yrityksessään hyödyntää ja millaisia mahdollisuuksia tarinallistaminen ylipäätään tarjoaa.
 


Hinta: Jäsenetuhinta  360 € + alv 24 %, hinta 460 € + alv 24 % .
Maksuun sisältyy ohjelman mukainen luento, materiaali ja tarjoilu.


Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu allaolevalla lomakkeella. 

 


Peruutusehdot:

  • Osallistumisen voi perua maksutta 7 päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista laskutamme 50 % osallistumismaksusta.
  • Mikäli henkilö peruu osallistumisen vähintään 2 päivää ennen tilaisuutta laskutamme koko osallistumismaksun.
  • Jos henkilö jättää saapumatta paikalle laskutamme koko osallistumismaksun.
  • Toisen henkilön voi ilmoittaa estyneen osallsitujan tilalle​ 
     

Keski-Suomen kauppakamarin tietosuojaseloste

 Ilmoittaudu