Tapahtumat


Infoaamu verkossa: Vuokrasopimuksen osapuolten asema vuokralaisen maksukyvyttömyystilanteissa

Ajankohta: 11.06.2020 08:30-09:30
Paikka: Teams-kokous omalla koneellasi
Osoite: -

 

Ajankohtaisessa webinaarissa käydään läpi eri vaihtoehtoja tilanteessa, jossa vuokralaisena oleva yritys on joutunut koronatilanteen vuoksi maksuvaikeuksiin eikä kykene suorittamaan vuokraansa sovitussa aikataulussa. Esityksessä valotetaan eri maksukyvyttömyystilanteiden vaikutusta sopimusehtoihin ja vuokrasopimuksen osapuolten asemaan. Lisäksi esityksessä arvioidaan vapaaehtoisia  sopimus- ja maksujärjestelyjä verrattuna virallismenettelyinä toteutettaviin yrityssaneerauksiin ja konkursseihin. 


Kaadahan itsellesi iso mukillinen makusi mukaista aamujuomaa ja tule linjoille päivittämään tietojasi ja saamaan vastauksia kysymyksiisi. Asiantuntijana asianajaja, varatuomari Marja-Liisa Järvinen Asianajotoimisto WINLAW | WINSTONE LCG Servicestä. 

 

Ilmoittautuminen:
Tilaisuus järjestetään Teamsin kautta. Ilmoittautuminen tarvitaan, jotta voimme lähettää sinulle osallistumislinkin. Teams-osallistuminen ei edellytä koneelta mitään asennuksia; voit liittyä tilaisuuteen kokouskutsussa saamastasi linkistä. Kutsussa saat tarkemmat ohjeet kokouskäytänteistä sekä Teams-tilaisuudessa huomioitavista asioista.

 

Infoaamut ovat Keski-Suomen kauppakamarin ajankohtaisia ja informatiivisia tilaisuuksia verkossa. Tilaisuudet tuotetaan yhdessä kauppakamarin jäsenten neuvontapalveluja tarjoavien jäsenyritysten sekä yhteistyötahojen kanssa. Tavoitteemme on tarjota täsmätietoa juuri nyt akuutteihin, yrityksiä askarruttaviin tilanteisiin. Tapaamme näissä merkeissä tällä erää viimeistä kertaa.


Jos sinulla on tilaisuuteen liittyen kysyttävää, ota yhteyttä:
Pia Naukkarinen, puh. 050 555 9915 tai pia.naukkarinen@kskauppakamari.fi

 

Keski-Suomen kauppakamarin tietosuojaselosteIlmoittaudu