Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ®-kurssi

TÄHÄN SE 02/2023 OSALLISTUJASUOSITTELUBANNERI?

Yritys menestykseen osaavan hallitustyön avulla

Mitä?

Kurssi tukee pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä vahvistamalla yrityksen hallitustyötä sekä tarjoamalla tuoreita ideoita toimintatapojen uudistamiselle. Kurssi soveltuu hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen.

HHJ-kurssilla hallitustyöskentely avataan erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta. Kokeneet asiantuntijat ja hallitusammattilaiset kertovat hyvin käytännönläheisesti ja monipuolisten yritysesimerkkien avulla, mitä on hyvä hallitustyö ja millaisia työkaluja hallitustyöskentelyn kehittäminen vaatii.

Kenelle?

Kurssi sopii sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille että sitä harkitseville. Se auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin.

Miten?

HHJ-kurssi kestää viisi iltapäivää, joka sisältää myös ryhmätyöpäivän.

Osa kursseista toteutetaan lähikoulutuksena, osassa etäosallistuminen on mahdollista.

Jokainen kurssijakso muodostaa itsenäisen kokonaisuuden. Valmistut HHJ-kurssilta, kun neljä lähijaksoa ja ryhmätyö on suoritettu. Mikäli et pysty osallistumaan kaikille jaksoille yhden kurssin aikana, voit paikata jakson jollakin toisella kurssilla.

TÄHÄN JOKU ESITTELY-/ SUOSITTELUVIDEO

Seuraavat kurssimme

​​​​​​​15.2.-21.3.

• 1. jakso Hyvä hallintotapa
    to 15.2. klo 12.00-18.00

• 2. jakso Hallituksen ja hallitustyön organisointi
    to 22.2. klo 12.00-17.30

• 3. jakso Strategiatyö
    to 7.3. klo 12.00-17.30

• Ryhmätyö
    to 14.3. (ryhmä voi sopia ryhmätyön myös muuhun ajankohtaan jaksojen 3.-4. väliin.)

• 4. jakso Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus
    to 21.3. klo 12.00-18.15

Mahdollisuus etäosallistumiseen

8.5.-4.6.

• 1. jakso Hyvä hallintotapa
    ke 8.5. klo 12.00-18.00

• 2. jakso Hallituksen ja hallitustyön organisointi
    ti 14.5. klo 12.00-17.30

• 3. jakso Strategiatyö
    ti 21.5. klo 12.00-17.30

• Ryhmätyö
    ti 28.5. (ryhmä voi sopia ryhmätyön myös muuhun ajankohtaan jaksojen 3.-4. väliin.)

• 4. jakso Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus
    ti 4.6. klo 12.00-18.30

Mahdollisuus etäosallistumiseen

Kauppakamarin jäsenille 1750 €, muille 2500 €.

Hintoihin lisätään alv 24 %.

Hintaan sisältyy ohjelman mukaiset luennot, materiaali ja tarjoilut.

​​​​​​​Ilmoittauduthan viimeistään viikoa ennen kurssin alkua.

Kurssille otetaan max. 24 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.​​​​​​​

Tuula Rahikainen

Koulutuspäällikkö
​​​​​​​Keski-Suomen kauppakamari
​​​​​​​puh. 050 473 1775 tai tuula.rahikainen@kskauppakamari.fi

Peruutusehdot

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Huom. Kurssin ollessa täynnä voit ilmoittautua varasijalle, otamme sinuun yhteyttä, kun paikka vapautuu. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Oikeudet muutoksiin

Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

​​​​​​​Ota hallitustyön podcastit kuunteluun--