Johtajaklubi® – johtajien ja ​​​​​päälliköiden vertaisfoorumi

​​​​​​​Johtajaklubi® on kaiken kokoisten yritysten ja kaikkien toimialojen johtajille ja vastuullisille päälliköille tarkoitettu osaamista jakava luottamusverkosto. Klubin osallistujia yhdistää monipuolinen johtamistyö, joka on antoisaa mutta myös haastavaa.

Monet yritys- ja toimitusjohtajat sekä avainasemassa olevat henkilöt painivat samankaltaisten ongelmien kanssa, vaikka yritykset ovat täysin erilaisia. Klubilaiset sparraavat toisiaan jakamalla tietoa, kokemuksia, huolenaiheita ja onnistumisia. Kollegojen tuki korostuu entisestään vaikeina aikoina, jolloin asiat eivät solju eteenpäin niinkuin on suunnitellut. Yli toimialarajoen olevasta luottamusverkostosta saa monipuolisesti näkökulmia ja inspiraatiota​​​​​​​ omaan johtamistyöhön.

Arvokkaita ja ainutlaatuisia kohtaamisia

Viisi innostavaa klubitapaamista + sparraustiimit

Klubijäsenyyteen kuuluu viisi fasilitoitua tapaamista vuodessa noin 3 tuntia kerrallaan. Järjestämme tapaamiset erilaisissa ympäristöissä Jyväskylän alueella.
Saat vain tulla paikalle, nauttia irtiotosta oman arjesta ja tavata uusia ihmisiä, joita et muuten ehkä tapaisi.

Sparraustiimit tapaavat toisiaan vapaamuotoisesti klubitapaamisten välillä. Pienemmissä sparraustiimeissä on helpompi edetä syvällisemmin jokaisen omiin johtamisen onnistumisiin tai haasteisiin. Voimme myös toteuttaa yritysvierailuja klubilaisten yrityksiin.

Todellinen luottamusverkosto, myös valtakunnalliseti

Tarjoamme klubilaisille verkoston johtajakollegojen kesken ja ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda uusia arvokkaita kontakteja. Vertaisfoorumissa toisiin johtajiin tutustuminen on helppoa; verkostoidut tehokkaasti ja saat konkreettista tukea työhösi!

Klubiverkostoja kokoontuu eri kauppakamarialueilla ja klubilaisille järjestetään myös yhteisiä
yritysvierailuja. Klubilaiset kutsutaan valtakunnalliseen suljettuun Facebook-ryhmään, jossa voi hakea neuvoja tai kumppanuuksia. Ryhmän avulla voit hyödyntää klubijäsenten koko suomen verkostoa!

Ajankohtaiset aiheet, klubilaisten ehdoilla

Kohtaamisten teemat määrittyvät sen mukaan, mitä aiheita klubissa mukana olevat johtajat kokevat tärkeäksi juuri sillä hetkellä käsitellä. Teemoja käsitellään käytännönläheisesti koko ryhmän viisautta hyödyntäen. Oivallukset syntyvät yhdessä. Parasta ja tärkeintä klubissa on keskustelu, jota voi jatkaa tapaamisten välissä klubilaisten yhteisellä digitaalisella alustalla.

​​​​​​​Tapaamisissa on aina mukana ammattifasilitaattori, jonka tehtävänä on ohjata ja innostaa keskusteluja. Lisäksi kutsumme ajoittain mukaan teemaan sopivia asiantuntijoita alustamaan aihetta.

Seuraavat klubitapaamiset:​​​​​​​

• Ke 19.8.2020 klo 14.00 – 17.00

• Ke 28.10.2020 klo 8.30 - 11.30

• Ke 9.12.2020 klo 14.00 – 17.00

• Ke 10.2.2021 klo 14.00 – 17.00

10 syytä liittyä Johtajaklubiin® ​​​​​​​:

1. Luot uudenlaisen luottamusverkoston
2. Kehität johtamistaitojasi
3. Opit toisten kokemuksista ja vältät muiden virheet
4. Saat hyödyllisiä vinkkejä miten toimia eri tilanteissa
5. Näet asiat uusista näkökulmista
6. Tarjoat kehittymisen mahdollisuuden myös muille
7. Kuulet asiantuntijoiden puheenvuoroja
8. Kuulut valtakunnalliseen Facebook -suljettuun klubiverkostonryhmään
9. Saat kaupan päälle laadukkaan Keski-Suomen kauppakamarin​​​​​​​ koulutuspäivän (arvo noin 360 €)
10. Saat Ammattikirjasto.fi:n johtajuusosion käyttöoikeuden (arvo noin 260 €)

19.08.2020 14:00 - 17:00

Johtajaklubi on vertaisverkosto, joka kokoaa yhteen kaikenkokoisten yritysten ja eri toimialojen johtajat ja vastuulliset päälliköt. Klubissa tapaat muita johtajia ja kuulet heidän kokemuksiaan ja ajatuksiaan johtamisen haasteista ja mahdollisuuksista.

KoulutuksetJohtaminen

Ilmoitetaan kunkin klubitapaamisen kutsussa

Näitä asioita Johtajaklubissa mukana olleet ovat pitäneet parhaana:

• uusia ihmisiä ja paikkoja, joita ei muuten tapaisi/kokisi
  • keskustelut ja haasteet todellisesta elämästä, jotka monesti samoja itselläkin​​​​​​​
  • aikaa yhdessä pohtia asioita ja ratkaisuja – yhdessä sovitun agendan puitteissa – hyvä dialogi
  • toimialat ylittävät näkemykset
  • johtamisen päätöksenteko tarvitsee tilaa aivoille ja tämä on tarjonnut sitä
  • joskus saa vaan itsekin nauttia ja tulla vaan paikalle – ei tarvitse itse järjestää mitään
  • ​​​​​​​johtajaklubin sisällä syntyi uusia asiakkuuksia

dvdvdvdv

​​​​​​​Johtajaklubin® ​​​​​​​ vuosimaksu:

​​​​​​​Klubi on kestotilaus, joka jatkuu aina 12 kuukauden jaksoissa.
Johtajaklubin vuosimaksu on kauppakamarin jäsenille 1 290 € + alv/12 kk , normaalihinta 1 590 € + alv / 12 kk.​​​​​​​

​​​​​​​Vuosimaksu kattaa mm.:

• verkostoituminen ja tapaamisten sisältö

• ammattifasilitaattori ohjaamassa keskustelun kulkua ja tuomassa uusia ajatuksia

• jokainen tapaaminen pidetään erilaisissa inspiroivissa ympäristöissä

• tapaamisten tilat ja tarjoilun

• digitaalisen suljetun valtakunnallisen Facebook-johtajaverkoston

• Keski-Suomen johtajaklubilaisten yhteisen digitaalisen Howspace-keskustelualustan

• sparrausparin/-tiimin
  • laadukkaan Keski-Suomen kauppakamarin koulutuspäivän, arvo noin 360 €
  • ​​​​​​​kauppakamarin Ammattikirjasto.fi:n johtajuusosion käyttöoikeuden,
    ​​​​​​​arvo 260 €