Kauppakamarin jäsenten bisnestreffit

--

Tervetuloa verkostoitumaan kauppakamarin jäsenyritysten bisnestreffeille! Treffeillä pääset tapaamaan muita keskisuomalaisia yrittäjiä ja yritysten edustajia eri toimialoilta sekä laajentamaan kontaktiverkostoasi. Samalla kuulet Original Sokos Hotel Alexandran ja Solo Sokos Hotel Paviljongin ajankohtaiset kuulumiset sekä heidän vinkit henkilöstön joulumuistamisiin.

Ota mukaan reipas mieli ja nippu käyntikortteja ja valmistaudu kohtaamisiin!

Turvallinen osallistuminen tilaisuuksiimme

Teemme osallistumisen tilaisuuteemme mahdollisimman turvalliseksi. Huomioimme, että tilaisuuden tila on riittävän väljä, jotta tapahtumaan osallistuvien turvavälit toteutuvat. Käytettävissä on myös käsidesiä ja kasvomaskeja.

Bisnestreffien ohjelma:

klo 8.15 alkaen
​​​​​​​aamukahvit ja verkostoitumista

klo 9.00 ​ Kauppakamarin jäsenyys kannattaa
Keski-Suomen kauppakamarin toimitusjohtaja Ari Hiltunen

klo 9.15 ​​​​​​​Original Sokos Hotel Alexandran ja Solo Sokos Hotel Paviljongin ajankohtaiset kuulumiset
Original Sokos Hotel Alexandran ja Solo Sokos Hotel Paviljongin myyntipäällikkö Teija Rosti

klo 9.30-10.30 Luo uusia kontakteja - Business speed dating​​

04.11.2021 08:30 - 10:30

Tervetuloa mukaan kauppakamarin jäsenten bisnestreffeille, jossa pääset tapaamaan muita keskisuomalaisia yrittäjiä ja yritysten edustajia eri toimialoilta sekä laajentamaan kontaktiverkostoasi.

KoulutuksetMaksuttomat tilaisuudet

Original Sokos Hotel Alexandra tai Solo Sokos Hotel Paviljonki, paikka tarkentuu
Jyväskylä

Tulevat bisnestreffit: