Jäsenten maksuttomat tilaisuudet

Tälle sivulle kootaan Keski-Suomen kauppakamarin jäsenten maksuttomat tilaisuudet. Mikäli haluat yrityksesi tilaisuuden näkyvän tällä sivulla, ota yhteyttä merja.honkanen@kskauppakamari.fi.

​​​​​​​


Edellytyksenä on, että saamme tiedon tapahtumasta jäseneltä suoraan, tilaisuuden ajan ja paikka tiedon sekä osoitteen, minne lisätietoja etsivän voi ohjata. Tilaisuuden on myös oltava maksuton ja suunnattu yritysten ja organisaatioiden edustajille. Emme markkinoi tapahtumia yksitellen suoraan sähköpostitse tai some-kanavissamme, vaan nostamme sivua esiin esim. uutiskirjeissä ja somessa.​​​​​​​​​​​​​​

gfgggfbf

tyhjä

fvfdfvfdvd

Helmikuu 2020

gfbgbfgbgfbv


Aika: 19.2.2020

Paikka: Ravintola Fiilu, Piippukatu 11, 2.krs

ExCellence aamupala Jyväskylässä

Elisa ExCellence 2020 osaamisverkostossa esittellään vuoden aikana erilaisia tutkimuksia, teknologioita ja niiden käyttökohteita kohti uuden vuosikymmenen parasta asiakas- ja työntekijäkokemusta. Kutsumme nyt yrityspäättäjät, ekonomit ja yrittäjät mukaan verkostoitumaan!

Ilmoittaudu >>

Järjestäjä: Elisa

Kokemukset koneälyn ja ohjelmistorobotiikan hyödyntämisestä ovat osoittaneet paitsi liiketoiminnoille merkittäviä hyötyjä ja nopeita muutamien kuukausien takaisinmaksuja, myös ihmisten motivaation, uuden osaamisen, oppimisen ja inspiraation kasvua. Koneäly voi paitsi ymmärtää, rikastaa ja seurata työpyyntöjä, myös ohjata ne suoraan työjonoista oikeille asiantuntijoille. Parhaimmillaan teknologia vapauttaa ihmisille kapasiteettia älykkäisiin ja emotionaalista kohtaamista vaativiin vuorovaikutustilanteisiin.

Vastaa & voita Elisan ExCellence 2020 foorumin ennakkokyselyssä: https://lnkd.in/d5JFx5V

ExCellence aamupala & osallistava työpaja 19.2.2020 on suunnattu yritysjohdolle, ekonomeille & yrittäjille
Jyväskylässä, Ravintola Fiilussa, Piippukatu 11, 2.krs

9.00 Tervetuloa ekonomit & yrittäjät Elisan 5G maailmaan!
/ Juha Peltomäki, Regional Director, Elisa Keski-Suomi

9.15 Digitalisaatio asiakaskokemuksen & työntekijäkokemuksen edistämisessä
/ Hanna-Maija Kiviranta, Head of CX Insights, Elisa Yritysasiakkaat

9.30 Learning Breakfast: Unelmoidaan yhdessä – mitä uutta 5G, tekoäly ja robotiikka mahdollistaa?

10.30 Learning Breakfast osion purku, jatkotyöstö ja kiitokset!

Osallistujille tarjolla ravintola Fiilun aamupala. Osallistujien kesken arvotaan Elisa Kirja lahjakortteja!

Ilmoittaudu heti, sillä mukaan verkostoitumaan mahtuu n.40 nopeinta uusista digitalisaatioratkaisuista kiinnostunutta yritysjohtajaa, ekonomia ja yrittäjää!

Yhteyshenkilö: Hanna-Maija Kiviranta, hanna-maija.kiviranta@elisa.fi

Lue lisää ja ilmoittaudu >>


Aika: Pe 21.2 klo 9.00 -10.00

Paikka: Webinaari, oma tietokone

Webinaari: 3D-Miten suunnitella/ hankkia tulostettu osa

Lisätietoja>>

Liity webinaariin tästä>>

Järjestäjä: Etteplan ja 3D Formtech

Etteplan ja 3D Formtech järjestävät yhteistyössä Business Jyväskylän kanssa 3D-tulostukseen (eli ainetta lisäävä valmistus, engl. additive manufacturing, AM) liittyvän koulutuspaketin, joka on räätälöity suunnittelijoille, insinööreille, esimie­hille tai strategiselle hankintatoimelle. Koulutus antaa osallistujille kokonaisvaltaisen kuvan 3D-tulostuksesta lupaavana valmis­tusmenetelmänä teollisuudessa sekä työkaluja uusien 3D-tulostettavien osien ja tuotteiden suunnitteluun.


Etteplanilla on pitkä kokemus 3D-tulostettavien teollisten tuotteiden suunnittelusta ja optimoinnista, jotta 3D-tulostuksen hyödyt toteutuvat. 3DFormtech puolestaan on Suomen suurin 3D-tulostinoperaattori, jolla on laitteisto sekä muovien että metallien tulostamiseen. Kouluttajina toimivat Etteplanin ja 3DFormtechin asiantuntijat, joilla on monipuolinen kokemus 3D-tulostuksesta (Additive Manufacturing).

21.2 järjestettävässä maksuttomassa webinaarissa kerrotaan tarkemmin koulutuksen sisällöstä ja mihin asioihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota, kun kehität organisaatiosi osaamista lisäävän valmistuksen teknologiassa.


hjh

Maaliskuu 2020

--

Aika: Tiistai 10.3 klo 8.00 -9.00

Paikka: 3D Formtechin tuotantotilat, Ahjokatu 14,
40320 Jyväskylä

3D Tulostuskoulutus - aamiaisinfo​​​​​​​

Ilmoittaudu>>

Järjestäjä: Etteplan ja 3D Formtech ​​​​​​​

3D Tulostuskoulutus - aamiaisinfo​​​​​​​ssa kerrotaan tarkemmin 3D Tulostuskoulutusen sisällöstä ja mihin asioihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota, kun kehität organisaatiosi osaamista lisäävän valmistuksen teknologiassa.​​​​​​​
​​​​​​​Laajempaa markkinointia varten katso mediakortit:


​​​​​​​Digikortti (uutiskirje ja nettisivut)

Jäsenlehden mediakortti​​​​​​​
​​​​​​​
​​​​​​​​​​​​​​