Jäsenten maksuttomat tilaisuudet

Tälle sivulle kootaan Keski-Suomen kauppakamarin jäsenten maksuttomat tilaisuudet. Mikäli haluat yrityksesi tilaisuuden näkyvän tällä sivulla, ota yhteyttä merja.honkanen@kskauppakamari.fi.

​​​​​​​

Edellytyksenä on, että saamme tiedon tapahtumasta jäseneltä suoraan, tilaisuuden ajan ja paikka tiedon sekä osoitteen, minne lisätietoja etsivän voi ohjata. Tilaisuuden on myös oltava maksuton ja suunnattu yritysten ja organisaatioiden edustajille. Emme markkinoi tapahtumia yksitellen suoraan sähköpostitse tai some-kanavissamme, vaan nostamme sivua esiin esim. uutiskirjeissä ja somessa.​​​​​​​​​​​​​​

--


Maaliskuu 2023
​​​​​​​


Digiturvallisuus 2023 -messut

Aika: torstai 30.3. klo 10.00-18.00

Paikka: Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio 12, Jyväskylä

Tervetuloa laittamaan organisaatiosi tietoturva-asiat kuntoon! Digiturvallisuus-tapahtumassa tutustut uusiin yhteistyökumppaneihin, tuotteisiin ja palveluihin. Lisäksi saat avaimia tietoturvan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja kehittämiseen.

Järjestäjä: Jyväskylän Messut Oy


LisätietojaHiilijalanjälki haltuun yrityksessä

Aika:
Ke 15.3. klo 14–17 (Jyväskylä)
Ke 22.3. klo 14–17 (etänä)
Ke 29.3. klo 14–17 (etänä)
Ke 5.4. klo 14–17 (etänä)

Ke 12.4. klo 14–17 (Jyväskylä)

Järjestäjä: POLKU 2.0 -hanke


Tutustu lisää ja tule mukaan


Kesäkuu 2023
​​​​​​​


AgriTech & Sustainable Food Chain Venture Days -tapahtuma

Aika: 7.-8.6.

​​​​​​​Paikka: Jyväskylän ammattikorkeakoulu,
Bioeconomy Campus, Saarijärvi

Tapahtuma on tarkoitettu startup-yrityksille, scale-up-yrityksille, yrityksille, rahoittajille, sijoittajille, yliopistoille, tutkimus- ja kehityslaitoksille, koulutusorganisaatioille – joiden yhteinen tekijä on kestävä elintarvikeketju.


Lisätietoja