Himos kasvaa vuosi vuodelta

Eteläisen Suomen suurin majoitus- ja ohjelmapalveluja tarjoava yritys HimosLomat Oy on kehittänyt Himoksen aluetta jo vuodesta 1989. Pitkäjänteisellä työllä alueesta on vuosien saatossa muodostunut matkailukohde, jonka palveluja käyttää noin 340 000 asiakasta vuosittain.

HIMOS ON OLLUT TUNNETTU Hiihtokeskus Himosvuori Oy:n laskettelutoiminnasta jo 80-luvulta lähtien. Viime vuosikymmeninä alueen yritykset ovat panostaneet ympärivuotisten matkailupalveluiden kehittämiseen, ja nykyään Himokselta löytyykin upeiden rinteiden lisäksi esimerkiksi HimosLomat Oy:n tarjoamaa tekemistä jokaiselle golfista hemmotteluhoitoihin ja myrskylyhtyjen valaisemista kalastusretkistä musiikkifestivaaleihin. – Himoksen kesä rakentuu muun muassa tapahtumista, jotka vetävät niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia matkailijoita. Kesäajan asiakasmäärät ovat kasvaneet viime vuosina uusien tapahtumien ja festivaalien ansiosta, ja matkailukeskuksen majoittujien määrät jakautuvat nykyään jo tasaisesti talvi- ja kesäkausille, HimosLomat Oy:n toimitusjohtaja Tiina Mäntyharju iloitsee.

HIMOSLOMAT vastaa muun muassa Himos Areenan tapahtumatarjonnasta. Himos Areenalla järjestetään noin 100 tapahtumaa vuoden aikana. Kesällä merkittävimmät asiakasmäärät ovat Himos Juhannus-, Iskelmä-, Jysäri- ja Finnhits-festivaaleilla. Mökkikantaa kehitetään kaiken aikaa, ja majoitukseen lukeutuu tällä hetkellä 100 hotelli- ja motellihuoneen lisäksi yli 3 000 vuodepaikkaa lähes 400 mökissä ja huvilassa Himoksen alueella.

HIMOKSELLE SUUNNITTEILLA olevan kylpylän uskotaan tuovan tulevaisuudessa alueelle uusia mahdollisuuksia. Kaikkine palveluineen noin 30 miljoonan euron kylpylähanke tulee edistämään Himoksen kasvua, ja kylpylän arvioidaan työllistävän suoraan noin 50 henkeä.

JATKOSSA HimosLomat pyrkii kasvattamaan sekä ulkomaisten asiakkaiden että yritysasiakkaiden määrää. Yrityksille tarjotaan kokoustilapalveluiden lisäksi entistä enemmän virkistymispalveluja, ja niin suomalaisia kuin ulkomaalaisia asiakkaita houkutellaan erityisesti luonto- ja saunamatkailulla. – Teemme tiivistä yhteistyötä sekä paikallisten että maakunnan yrittäjien kanssa, minkä lisäksi olemme tiivistäneet yhteistyötä muun muassa Lahden ja Tampereen kaupunkien kanssa kansainvälisille asiakasryhmille kohdennetussa markkinoinnissa ja palveluissa. Pyrimme saamaan asiakkaita paitsi Himokselle myös muualle Keski-Suomeen. Suomi on piskuinen maa, ja yritysten yhteistyö on elintärkeää, Mäntyharju toteaa.


020 711 9200
himoslomat@himoslomat.fi
Perustettu: 1989
Ala: Matkailu ja vapaa-aika
www.himoslomat.fi
Kansainvälinen, ympäri
vuoden sykkivä lomakeskus,
joka tarjoaa asiakkailleen
positiivisia yllätyksiä, raikkaita
fyysisiä ja henkisiä elämyksiä