Hongan helmassa on hyvä asua

Honkarakenne Oyj valmistaa laadukkaita, ekologisia ja terveellisiä omakoti- ja vapaa-ajan asuntoja sekä julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Vuonna 1958 perustettu yritys on toimittanut lähes 85 000 rakennusta yli 50 maahan.

SAARELAISTEN VIIDEN VELJEKSEN perustama yritys on jatkuvasti pysynyt kehityksen kärjessä uudistaen sekä tuotantoteknologiaa että hirsitalojen suunnittelua. Tuotanto on keskitetty Keski-Suomen saloille Karstulaan, missä Honkarakenteen tehdas on toiminut vuodesta 1971 lähtien.

SAHALINJASTOLLA SYNTYY keskisuomalaisesta puusta hirsiä niin kesähuviloihin, omakotitaloihin kuin julkisiin rakennuksiinkin. Hirren suosio asuintalojen rakennusmateriaalina on ollut kovassa nosteessa jo vuosia, ja viime aikoina hengittävä hirsirakenne on yleistynyt myös hoivakodeissa, kouluissa ja päiväkodeissa.

HONKARAKENNE NÄYTTÄÄ SUUNTAA terveelliselle rakentamiselle tarjoamalla ratkaisuja lisääntyviin sisäilma- ja homeongelmiin. VTT:n sertifioima ja Allergia- ja astmaliiton kanssa yhteistyössä toteutettu Terve Talo -konsepti lanseerattiin vuonna 2014. Tätä osaamista Honkarakenne tuo nyt myös julkiseen rakentamiseen toimittamalla vuoden 2020 loppuun mennessä 34 hirsipäiväkotia eri puolille Suomea.

MAAILMAN SUURIN hirsitalovalmistaja luottaa laatuun ja kestäviin ratkaisuihin. Vuosikymmenien kokemus hirsirakentamisesta yhdistettynä alan uusimpiin innovaatioihin kantaa Honkarakennetta kasvun tiellä. Honkarakenteen tutkitusti terveellisissä hirsirakennuksissa ihmisellä on aidosti hyvä olla.

020 575 700

info@honka.com

Perustettu: 1958

Ala: Hirsitalojen valmistus

www.honka.fi