Innovatiivisia ratkaisuja jokaiseen kotiin

Rakentamiseen ja sisustamiseen keskittyvä Pisla Group Oy palvelee rautakauppoja ja tavarataloja Suomessa ja kansainvälisesti. Pienrautatuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy tuotteita muun muassa kylpyhuoneen ja saunan tarpeisiin. Laaja tuotevalikoima ja toimitusvarmuus ovat siivittäneet viitasaarelaisen yrityksen yhdeksi alansa kärkitoimijoista koko Itämeren alueella.

ALUN PERIN PISLA-NIMEÄ KANTANUT yritys perustettiin Viitasaarella vuonna 1976. Nykyään yrityksellä on tehtaita Viitasaaren lisäksi Mikkelissä ja Etelä-Puolassa. Vuosikymmenten aikana yrityksen tuotemäärä on kasvanut ja yritysostot ovat vauhdittaneet menestystä. Yritysostojen myötä nykyiseen Pisla Group -konserniin kuuluu viisi tytäryritystä Suomessa ja muualla Euroopassa. – Palveluksessamme on lähes 250 ammattilaista, jotka edustavat eri alojen osaamista parhaimmillaan, Pisla Group Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kuivalainen kertoo.

VUOSIKYMMENTEN aikana yrityksen tuotevalikoima on kasvanut hela- ja pienrautatarvikkeista aina tulisija- ja ilmanvaihtotuotteisiin sekä kodintarvikkeisiin ja muihin sisustustuotteisiin. Kuluttajien ja jälleenmyyjien tarpeisiin vastataan uusilla ja laadukkailla ratkaisuilla, joita voi tilata myös verkkokaupasta. Asiakas löytää laajasta valikoimasta tarvikkeita monenlaiseen tarpeeseen.

– Teemme aktiivista tuotekehitystä ja etsimme markkinoiden kiinnostavimmat tuotteet asiakkaiden ulottuville. Takaamme myös yritysasiakkaillemme täyden palvelun esimerkiksi huolehtimalla myymälöissä tuotteiden esillepanosta, Kuivalainen täsmentää.

KASVUHAKUISENA yrityksenä Pisla Group haluaa laajentua edelleen, mihin Pohjoismaiden ja Keski-Euroopan markkinat tarjoavat hyvät edellytykset. Yritys kuitenkin arvostaa keskisuomalaisia juuriaan, joista se haluaa pitää kiinni myös kansainvälisessä kilpailussa.


010 843 210 asiakaspalvelu@pisla.fi

Perustettu: 1976

Ala: Metalliteollisuus

www.pisla.fi