Jämsä katsoo pitkälle tulevaisuuteen

​JÄMSEK OY on Jämsän kaupungin kehittämisyhtiö, joka tekee alueellista kehittämis- ja verkostotyötä sekä edunvalvontaa edistääkseen yritysten menestymisen edellytyksiä Jämsässä. Sijoittumispalveluissa yrityksille etsitään sopivat toimitilat, autetaan henkilöstön hankinnassa ja haetaan yhteistyökumppaneita. Vuosittain järjestetään useita kasvua, kehittämistä ja paikallista elinvoimaa tukevia yritystilaisuuksia.

Viime aikoina jämsäläiset teollisuusyritykset ovat tehneet toimitila- ja konehankintoja aiempaa vilkkaammin. Myös palveluyrittäjät ovat uudistaneet ja kehittäneet tarjontaansa. Jämsään perustetaan vuosittain yli 70 uutta yritystä, ja yritysten nettolisäys on ollut jo pitkään positiivinen. Jämsä on logistisesti eteläisen Keski-Suomen tärkein solmukohta. Valtateiden 9 ja 24 risteysalue on kaupallisesti tärkeä ohi kulkevan liikenteen pysäyttäjä. Rautatieliikenne on vilkasta niin paperitehtaiden kuljetusten kuin henkilöliikenteenkin takia. Jämsän kärkihankkeita ovat Himoksen kylpylä ja Halliin suunniteltu datapuisto. Uusille teollisille avauksille on varattu Myllymäki II -yritysalue, jossa on valmiina tiet ja kunnallistekniikka.

Jämsän ympäryskunnissa noin tunnin ajomatkan päässä asuu puoli miljoonaa ihmistä. Keskeisen sijainnin lisäksi Jämsässä on matala kustannustaso, mikä houkuttelee yrityksiä sijoittumaan alueelle.

040 712 2645

yrityspalvelut@jamsek.fi

Perustettu: 1994

www.jamsek.fi

www.investinjamsa.fi

Menestystarinoiden taustalla