Keskisuomalaista kuulonsuojausta

​Silenta Group Oy on erikoistunut valmistamaan kuulonsuojaimia sekä muita työturvallisuuden kannalta keskeisiä viestintäkuulonsuojaimia. Vaativaan ammattikäyttöön suunnitellut suojaimet ovat pitkän kehitystyön tulos, sillä nykyään maailman johtavien kuulonsuojainvalmistajien joukkoon lukeutuva Silenta aloitti alalla jo vuonna 1962.

ALUN PERIN Mäntyharjulla käynnistynyt kuulonsuojainten valmistus siirtyi Keski-Suomeen ja Laukaan Vihtavuoreen vuonna 1984. Saman vuosikymmenen alussa yritys oli myynyt miljoona paria kuulonsuojaimia Suomessa ja neljä miljoonaa eri puolille maailmaa. Vuodesta 1996 lähtien Silentan tuotantolaitos on sijainnut Jyväskylässä.

VIENTI VETI jo varhain Euroopan lisäksi Etelä-Afrikkaan ja Uuteen-Seelantiin saakka. Laajan asiakaskunnan turvin Silenta suuntasi resursseja tuotekehitykseen, joka on toiminnan tukijalkana tänäkin päivänä. Yritys on tuonut markkinoille tasaisin väliajoin uusinta teknologiaa hyödyntäviä malleja.

BLUETOOTH-TEKNOLOGIAN mahdollistamat lisävarusteet ovat tehneet kuulonsuojaimista monissa ammateissa elintärkeän työvälineen pelkän suojaamisen sijasta. Etenkin haastavista työskentelyolosuhteista tunnettu kaivosteollisuus luottaa Silentan suojaimiin. Kypärään integroidut suojaimet mahdollistavat sujuvan kommunikoinnin myös maan alla pölyisissä ja kosteissa oloissa.

YKSIKÄÄN AISTI ei ole turha, joten niiden suojauksesta kannattaa huolehtia. Kuuloaistin on todettu huonontuvan hyvinkin helposti, ja Silenta tekee aiheen tiimoilta yhteistyötä muun muassa viranomaisten ja korkeakoulujen kanssa.

JYVÄSKYLÄN TUOTANTOLAITOKSELLA tapahtuva jatkuva kehitystyö uusien kuulonsuojauskeinojen keksimiseksi tekee Silentasta merkittävän tekijän työturvallisuusalalla.

014 377 1522

silenta@silenta.com

Perustettu: 1962

Ala: Turvavarusteiden valmistus

www.silenta.com