Pelastusajoneuvojen aatelia

Saurus Oy on arvostettu palo- ja pelastusajoneuvojen suunnittelija ja valmistaja. Keski-Suomessa valmistettujen ajoneuvojen avulla pelastajat tekevät työtään päivittäin eri puolilla maailmaa.

SAURUKSEN aloittaessa toimintansa Sammutin Oy -nimellä vuonna 1948 sen tuotevalikoimiin kuului kalustoa aina sammutusletkuista sammuttimiin. Paloautotehdas perustettiin Jyväskylän Säynätsaloon vuonna 1982.

NYKYÄÄN Saurus on osa suomalaista erikoisajoneuvojen valmistukseen keskittynyttä konsernia, johon kuuluvat hydraulisia nostolavalaitteita valmistava Vema Lift Oy Kaarinassa ja bussipohjaisia erikoisajoneuvoja valmistava Kiitokori Oy Kausalassa.

KOTI- JA ULKOMAISTEN PELASTUSVIRANOMAISTEN lisäksi myös Puolustusvoimat luottaa sauruslaisten ammattitaitoon ja osaamiseen.

– Puolustusvoimien pelastus- ja puhdistusajoneuvon suunnittelu ja rakentaminen oli usean vuoden projekti. Toimintakykyvaatimukset, erikoismaalaus sekä pettämättömäksi rakennettu automatiikka olivat todella vaativia, kertaa Saurus Oy:n toimitusjohtaja Juhani Härkönen onnistuneesti toimitettua projektia. Sen lisäksi, että Sauruksen valmistamat palo- ja pelastusajoneuvot ovat korkealaatuisia, ne myös räätälöidään tarkasti asiakkaan tarpeiden ja käyttöympäristön mukaan. Asiakaskohtainen räätälöinti sekä tinkimätön laatu ovatkin poikineet tilauksia runsaasti myös ulkomailta. Sauruksen toiminta on ISO 9001:2015- sekä MIL AQAP 2110 -standardien mukaisesti sertifioitu.

KESKI-SUOMEN OLOSUHTEISSA testatut ajoneuvot toimivat moitteettomasti maapallon eri kolkissa, oli haasteena sitten helle tai paksu lumihanki. Pelastusajoneuvobisneksessä ei virheisiin ole varaa, ja eri puolille maailmaa toimitetut yli 2 000 työvälinettä kertovat Sauruksen maineesta luotettavana valmistajana.

010 6161 400

info@saurus.fi

Perustettu: 1948

Ala: Ajoneuvovalmistus

www.saurus.fi