Retkeilyvarusteiden moniosaaja

Vaativiin retkeilyolosuhteisiin erikoistunut Finn-Savotta on karstulalainen perheyritys, joka tunnetaan ennen kaikkea perinteisistä putkirinkoistaan. Yrityksen osaamista edustavat erikoiskantolaitteet ja -majoitteet, joista tehdään kestäviä panostamalla tekniseen ompeluun, kantoergonomiaan, alumiiniosaamiseen sekä materiaali- ja rakennetuntemukseen.

KOLMANNESSA POLVESSA periytyvä perheyritys sai alkunsa Pylkönmäen Nahkatyö -nimisenä yrityksenä vuonna 1955, kun Halmeen pariskunta ryhtyi valmistamaan nahkarukkasia. Karstulaan yritys muutti 1960-luvulla, ja rukkasten valmistuksesta siirryttiin pian reppuihin ja muihin kantolaitteisiin. Yritys kasvoi ja kansainvälistyi 1970-luvulla, ja se nimettiin ulkomaan markkinoita varten Finn-Savotaksi. Nykyään yrityksellä on myös oma tytäryhtiö Virossa. – Koska olemme erikoistuneet eräretkeilyyn ja ammattikäyttöön suunnattuihin varusteisiin, meidän on mahdollista toimia edelleen Keski-Suomessa osaavan työvoiman ansiosta. Karstula on vahva osa yrityksemme historiaa ja tarinaa, Finn-Savotan toimitusjohtaja Elmo Valkeinen painottaa.

FINN-SAVOTAN TUOTTEET ovat syntyneet aktiivisen tuotekehityksen ansiosta. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa erilaiset rinkat ja teltat. Finn-Savotan myydyin tuote on Jääkäri-reppu. – Niin Jääkäri-reppu kuin monet muutkin tuotteet ovat saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnuksen, mitä arvostamme yrityksenä, Valkeinen kertoo.

FINN-SAVOTAN PITKÄAIKAISIN yhteistyökumppani on ollut 1960-luvulta lähtien Puolustusvoimat, jonka kanssa on suunniteltu muun muassa taisteluvöitä ja telttoja. Suomen Punaisen Ristin kanssa yhteistyö alkoi 1970-luvulla, mistä lähtien Finn-Savotta on toimittanut maailman kriisialueille erityisesti asunto- ja sairaalatelttoja.

VASTUULLINEN ja omalle tyylilleen uskollinen yritys katsoo rohkeasti tulevaisuuteen ja pyrkii kasvattamaan vientimarkkinoitaan. Laadukas tuote on Finn-Savotalle kaiken toiminnan ydin:
kun laatu on kohdallaan, suomalaisesta osaamisesta voi olla ylpeä niin kotimaassa kuin maailmallakin.


014 417 1400

trek@savotta.fi

Perustettu: 1955

Ala: Retkeily- ja harrastusvälineet

www.finn-savotta.fi