Taipaleella asiakkaan puolesta

Elosen leipomo on yli puoli vuosisataa kestäneen historiansa aikana ehtinyt nähdä yhteiskunnan murroksen monta kertaa. Niin työtavat kuin -välineetkin ovat aivan toisesta maailmasta nykyään kuin vuonna 1966, jolloin leipomo perustettiin. Vaikka kikat ja konstit ovat muuttuneet ja tuotevalikoima moninkertaistunut, yksi asia on ja pysyy – vain paras mahdollinen lopputulos on riittävän hyvä.​

JYVÄSKYLÄLÄISELLÄ PERHEYRITYKSELLÄ on takanaan pitkä ja kunniakas historia. Osmo Taipale perusti yrityksen heti sotien jälkeen vuonna 1946, minkä jälkeen yrityksen toiminta on siirtynyt aina sukupolvelta toiselle. Konserniin ovat myöhemmin liittyneet myös Masa-Kiito Oy ja Taipale Varastointi Oy. Yli 70-vuotisen taipaleen aikana linjaliikenne on kehittynyt nykyisiin mittoihinsa, ja Taipaleesta on kasvanut suurin keskisuomalainen kuljetusyritys. Kilometrejä on kertynyt sitten ensimmäisen säännöllisen linjaliikenneyhteyden, joka kulki Äänekosken, Jyväskylän ja Helsingin välillä.

– Paikallisena toimijana pidämme huolen siitä, että Keski-Suomen logistiikka toimii saumattomasti. Tuomme ja viemme tuotteet oikeisiin osoitteisiinsa, jotta ne saadaan käyttöön kotimaassa tai välitettyä vientiin, Taipaleen toimitusjohtaja Riku Vainio kertoo.

KAPPALETAVARA- JA ELINTARVIKEKULJETUKSET ovat olleet alusta saakka Taipaleen päätehtävänä. Päivittäiset runkolinjat kattavat merkittävän osan Suomea: linjat keskittyvät Jyväskylän, Hämeenlinnan, Tampereen, Seinäjoen, Helsingin, Turun ja Lahden talousalueille. Viime vuosina myös erilaisten lisäarvopalvelujen merkitys on korostunut entisestään.

– Kuljetusten lisäksi tarjoamme asiakkaillemme erilaisia terminaali- ja varastointipalveluja, jotta voimme säilyttää tuotteita heidän puolestaan. Säännöllisten nouto- ja jakelupalvelujen avulla taas välitämme tilauksia sopimusten mukaan, Vainio täydentää.

KULJETUSLIIKE TAIPALE OY KUUNTELEE jokaista asiakastaan herkällä korvalla, jotta se voisi tarjota joustavia ja räätälöityjä ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin. Tavoitteena on palvella asiakasta niin
hyvin, että kaikenlaiset logistiset ongelmat saadaan ratkaistua. Keski-Suomesta ponnistava yritys katsoo luottavaisesti tulevaisuuteen, sillä laadukkaita kuljetuspalveluja tarvitaan nyt ja aina.


020 787 0900
kuljetus.jyvaskyla@kaukokiito.fi
Perustettu: 1946
Ala: Kuljetuspalvelut
www.taipale.net
Laadukkaita kuljetus- ja
logistiikkapalveluja asiakkaan
tarpeisiin