Kahvikiihdytys: Mistä fyrkkaa firmalle?

​Lokakuun kahvikiihdytyksessä kuullaan yritysten tarinoita erilaisista rahoitusjärjestelyistä ja -vaihtoehdoista.

Aika: pe 13.10.2017 klo 8.30-10.30
Paikka: Jyväskylän Yritystehdas, Sepänkatu 4, 40720 Jyväskylä (2 krs.)

Kiinnostavatko perinteisestä lainan hausta poikkeavat tavat hankkia rahoitusta yritykselle? Onko yrityksessäsi pohdittu joukkorahoitusta, sijoitusrahaa tai rahoituksen hankkimista jonkin tapahtuman kautta? Lokakuun kahvikiihdytyksessä tutustutaan erilaisiin rahoitusratkaisuihin. Tervetuloa mukaan!

Tilaisuus on tarkoitettu yrittäjyydestä ja liiketoiminnasta kiinnostuneille henkilöille, tiimeille ja organisaatioille. Tapahtuma järjestetään Yritystehtaan, Jyväskylän Nuorkauppakamarin, Keski-Suomen kauppakamarin ja Keski-Suomen Yrittäjien yhteistyönä. Tapahtuma on maksuton.

Aikataulu
- 8.00–8.30 Aamukahvi
- 8.30–9.30 Asiantuntijoiden alustukset aiheesta
- 9.30–10.30 Paneelikeskustelu – yleisöllä mahdollisuus esittää kysymyksiä


ILMOITTAUDU TILAISUUTEEN


ASIANTUNTIJAT

Markus Mäntynen, toimitusjohtaja, Kasvu.io

Markus Mäntynen Kasvu.io:lta on auttanut tiimejään nostamaan varhaisen siemenvaiheen rahoitusta kahdella miljoonalla eurolla viimeisen parin vuoden aikana. Tule kuuntelemaan Markuksen kuumimmat vinkit miten rahoituksen nostaminen tehdään oikein!

Jenny Närhinen, toimitusjohtaja, Myö Hostel

Myö Hostel on boutique-hostelli, jossa yöpymällä pääsee samalla vaikuttamaan kehitysvammaisten ammattilaisten työllistymiseen kunnon palkalla. Myö Hostel toteutti onnistuneen joukkorahoituskampanjan kotimaisen Mesenaatti-palvelun kautta.

Johanna Valkeinen, aluejohtaja, Vauraus Suomi

Vauraus Suomi ylläpitää pk-yritysten lainojen markkinapaikkaa, jossa voi sekä hakea lainaa että sijoittaa yrityslainoihin turvallisesti, nopeasti ja anonyymisti. Palvelun kautta suomalaisiin pk-yrityksiin on sijoitettu yli 87 600 000 €.

Hannu Ujula, pankinjonhtaja, yritysasiakkaat, Keski-Suomen Osuuspankki

Hannu Ujula tulee kertomaan rahoituksen hankkimisesta Euroopan strategisten investointien rahaston (ESIR) avulla. ESIR-rahoitusta tarjotaan taloudellisesti kannattaviin investointeihin, ja se sopii yritysten lisäksi julkisen ja yksityisen sektorin yhteishankkeille. ESIR ei rahoita hankkeita yksinään, mutta sen kautta tuleva rahoitus voi edistää muun rahoituksen löytymistä korkeariskisille investoinneille.