Kauppakamarien yhteiset matkaseminaarit

Kauppakamarien yhteisillä matkaseminaareilla on aiheina mm. esimiestyö, viestintä- ja vuorovaikutustaidot, henkilöstö- ja palkkahallinto sekä kirjanpito. Kauppakamarin matkaseminaareissa pääset syventämään ja vahvistamaan osaamistasi asiantuntevien kouluttajien johdolla. Suositut matkaseminaarit toteutetaan yhteistyönä Helsingin seudun kauppakamarin kanssa. ​

Kauppakamarien yhteiset matkaseminaarit

Sihteeri- ja Assistenttipäivät Tallinnassa -laivaseminaari 5.–6.10.2017
Tiesitkö, että kauppakamarin Sihteeri- ja Assistenttipäiville Tallinnassa ja keväisin järjestettävälle Sihteeri ja Assistentti -laivaseminaarille osallistuu vuosittain noin 200 sihteeriä, assistenttia, koordinaattoria ja muita seminaarien aiheista kiinnostunutta.Sihteeri ja Assistentti 2017 -seminaarissa Tallinnassa saat uusia vinkkejä arkiseen aherrukseen ja verkostoidut loistavien asiantuntijoidemme ja erilaisista organisaatioista mukaan tulevien kollegoiden kanssa. Ilmoittautuminen 4.10. mennessä.

Talous ja Vero -laivaseminaari 25.-27.10.2017
Suosittu Talous- ja vero-laivaseminaari nostaa taas ankkurinsa Olympiaterminaalista suunnaten kohti Tukholmaa. Varaa paikkasi nyt!
Ilmoittautuminen 24.10. mennessä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Esimiespäivät Vierumäellä 9.–10.11.2017
Esimiespäivät Vierumäellä on seminaari sinulle, tuore tai jo kokeneempi esimies, joka tarvitset kattavasti tietoa työlainsäädännön vaatimuksista, ja haluat terävöittää osaamistasi onnistuaksesi tehtävässäsi esimiehenä.
Ilmoittautuminen 8.11. mennessä.

Työsuhteen ajankohtaispäivät – Haikon Kartano 16.–17.11.2017
Työsuhdepäivät Haikossa on kaikille työsuhde- ja henkilöstöasioista vastaaville tarkoitettu seminaari, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa työlainsäädännön ja verotuksen ajankohtaisista aiheista. Tämän syksyn seminaarin teemoja ovat myös etätyö ja työkyvyttömyyden ehkäisy työkykyjohtamisella.
Ilmoittautuminen 15.11. mennessä.

Tervetuloa!

Lisätietoja Helsingin seudun kauppakamarista asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi

Kaikki matkaseminaarit järjestää Helsingin seudun kauppakamari. Keski-Suomen kauppakamarin jäsenyritysten edustajat pääsevät matkaseminaareihin jäsenhintaan.