Teemme Keski-Suomesta paremman paikan yrityksille! Keski-Suomen kauppakamari on eteenpäin katsova ja uudistuva alueen elinkeinoelämän äänitorvi, jota kuunnellaan ja arvostetaan. Kauppakamarin jäsenenä olet osa laajaa päättäjien ja yrittäjien verkostoa, osallistut paikallisesti ajankohtaisiin koulutuksiin ja pääset hyödyntämään vahvaa osaamista kansainvälistymisen ja kasvun kentällä. Tule mukaan tekemään, vaikuttamaan, oppimaan ja verkostoitumaan – nähdään kauppakamarilla!

Jäsenyys

Kauppakamarin jäsenyys kannattaa. Sen kannattelevana voimana on jäsenistä muodostuva verkosto, joka katsoo rohkeasti tulevaisuuteen. Liity Keski-Suomen kehittämisen verkostoon. Jäsenenä saat mm. vaikuttamis- ja verkostoitumismahdollisuuksia, koulutuksia, ajankohtaistietoa, ulkomaankaupan asiakirjoja ja neuvontaa.

Lue lisää

Koulutukset

Koulutuksissamme käy vuosittain satoja eri alojen ammattilaisia. Teemoina ovat mm. johtaminen, talous, myynti ja kansainvälistyminen. Koulutuksemme on tutkitusti laadukasta: asiakkaidemme antama koulutusarvosana on 4,3 asteikolla 1–5.

Lue lisää

Jäsenemme suosittelevat


Kesäajan poikkeusaukioloajat


Neuvontapalvelut:


Jäsenten maksuttoman neuvontapalvelun sähköpostiosoite neuvonta@kskauppakamari.fi on suljettuna 29.6.-23.7. välisen ajan. Kysymyksiä ohjataan neuvontasähköpostista edelleen 24.7. alkaen.

Kiireellisissä kysymyksissä voit olla yhteydessä suoraan yhteistyökumppaneihimme (yhteystiedot löytyvät tältä sivulta)


Vientiasiakirjapalvelut:


Henkilöstömme lomailee 8.-28.7., jona aikana vientiasiakirja-asioissa palvelee Tampereen kauppakamari.

Vientiasiakirjat.fi-palvelun asiakirjat vahvistaa Tampereen kauppakamari (automaattiohjaus) ma-pe klo 10.00-11.30 ja 14.00-15.30.

Tampereen kauppakamarin toimisto on avoinna ma-pe klo 9.00-12.00 ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Tavoitat heidät puh. 03 230 0555 ja asiakirjat@tampereenkauppakamari.fi.

Ata Carnet -hakemukset: Muista valita järjestelmässä käsitteleväksi toimistoksi Tampere. Huomioithan myös mahdollisen käynnin ja/tai postituksen vaatiman toimitusajan.


Muuna aikana meidät tavoittaa joko puh. 010 322 2380 tai asiakirjat@kskauppakamari.fi.

Kiireellisissä, märkäleimaa vaativissa tai postitettavissa asiakirjavahvistuksissa varmistathan etukäteen puhelimitse tai sähköpostitse, että henkilökunta on paikalla.


Tulevia tilaisuuksia


​​​​​​​Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-hallituskoulutukset

HHJ:n järjestämä hallituskoulutus innostaa aloittamaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä sekä tarjoaa uusia ideoita vallitsevien näkökulmien ja toimintatapojen uudistamiseen. Samalla HHJ-hallituskoulutusten avulla tuetaan pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä. HHJ-koulutukset soveltuvat sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille että sitä harkitseville ja auttavat yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin.


HHJ-kurssit Jyväskylässä

Seuraavat HHJ-kurssit Jyväskylässä järjestetään 15.2.-21.3.2024 ja 8.5.-4.6.2024​​​​​​​. Ensimmäisele kurssille on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

​​​​​​​

Tutustu lisää ja varaa oma paikkasi

850

jäsentä

+50

koulutusta ja tilaisuutta vuodessa

4,3

asiakkaidemme antama koulutusarvosana

1500

vahvistettua ulkomaankaupan asiakirjaa vuodessa
Vaikuttaminen ja valiokunnat

Keski-Suomen kauppakamarissa tapahtuva vaikuttamistyö pohjautuu vuosittaiseen vaikuttamissuunnitelmaan sekä valiokuntatyöskentelyyn

Projektit

KV-verkostot toimiviksi, Kasvutahto-mentorointiohjelma, YmpyräKS ja muut maakunnan kehittämisen keinot

Ulkomaankaupan asiakirjat

Kauppakamari vahvistaa ja myöntää ulkomaankaupan asiakirjoja sekä
tarjoaa niihin liittyvää neuvontaa

Koulutukset

Keski-Suomen kauppakamari järjestää vuodessa noin 50 ajankohtaista talouden, johtamisen, markkinoinnin, viestinnän, myynnin ja kansainvälistymisen koulutusta

Verkostot

Keski-Suomen kauppakamarin maksuttomissa tapahtumissa pääset laajentamaan kontaktiverkostoasi sekä kuulemaan maakuntaa koskettavista ajankohtaisista aiheista

Julkaisut ja tiedottaminen

Kauppakamari välittää jäsenilleen ajankohtaista yritystietoa erilaisten kanavien kautta

Laki- ja veroneuvonta

Keski-Suomen kauppakamarin jäsenet voivat hyödyntää maksutonta neuvontaa laki- ja talousasioissa

Elinkeinoelämä ja kansainvälisyys

Kauppakamari huolehtii, että alueellisten yritysten kansainvälistymismahdollisuudet ovat kunnossa sekä tarjoaa kansainvälisen verkoston ja osaamisen yritysten käyttöön

Vaikuta ja verkostoidu

Näin tekevät Keski-Suomen kauppakamarin yli 850 jäsentä. Löydä kauppakamarin verkostosta uusia kumppaneita ja asiakkaita.

Katso kaikki jäsenet